- 25 Haziran 2020
- 218
- 375
- 18
- 31
Evet haklısınız. Hiç gelinlik denemeden direkt dikime gittim
Profil resmi yapıp kaldirabilirsinizAtmak istemiyorum buraya yıllarca dursun istemiyorum burda. Ki sosyal medyaya bile çok sık foto atan biri değilim
bende aynı seyi yaşadım istediğim gelinliği tam benzetememislerdi giyincede yakismadı bunu istemiyorum dedim gayet ağlamaklı bir ifadeyle sadece gelinligime özenmiştim diger mekandı falan umursamamıştım.Ve gelinligimin mükemmel olmasını istiyordum onlarda sorun yok deyip o gelinliği komple iptal ettiler ve hazır gelinlik beğendim onu üzerime gore duzenledilerArkadaşlar herkese merhaba bugün gelinlik son provam vardı.intagramda gördüğüm bi gelinliği göstererek dikim yaptırmıştım.
Gelinlik yüzde 95 benzemiş ellerine emeklerine sağlık ama ben kendime pek yakıştırmadım yani bi peri kızı gibi hissetmedim kendimi. Makyajsızdım saçım da rasgele toplanmıştı sizve bu yüzden mi begenmedim? Eve geldiğimden beri moralim çoo bozuk benzer bi durum yaşayan var mı acaba?
Çok güzel olmak isterken çok kötü mü olucam ☹
Peki saçım makyajım olmadığı için begenmemişimdir belki diye düşünmediniz mibende aynı seyi yaşadım istediğim gelinliği tam benzetememislerdi giyincede yakismadı bunu istemiyorum dedim gayet ağlamaklı bir ifadeyle sadece gelinligime özenmiştim diger mekandı falan umursamamıştım.Ve gelinligimin mükemmel olmasını istiyordum onlarda sorun yok deyip o gelinliği komple iptal ettiler ve hazır gelinlik beğendim onu üzerime gore duzenlediler
Bence güzel duruyor. Baya kötü hayal etmiştim konunuzu okuyunca. Yine de olası beğenmeme sebeplerinizi sayıyorum. Öncelikle Instagram'daki modelin omuz yapısı nasıldı? Sizin omuzlarınız dar. Bu tür askıları olan (tek taraf askı, halter askı) kıyafetler/gelinlikler geniş omuzlu kadınlarda daha iyi duruyor bence. Zarif, ince fiziğe sahip olanlarda ip askı daha hoş duruyor. Bir de bana mı öyle geldi bilmiyorum ama gelinliğin beli fazla yukarıda olabilir mi?
hayır direk gelinlikte nefret ettim beğenmezseniz birdaha begenemiyorsunuz ilk giydiğiniz de iste bu demek lazım bu diktirdigimden sonrakini giyince anladim.işte bu dedim ve onu aldımPeki saçım makyajım olmadığı için begenmemişimdir belki diye düşünmediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?