Arkadaşlar herkese merhaba bugün gelinlik son provam vardı.intagramda gördüğüm bi gelinliği göstererek dikim yaptırmıştım.
Gelinlik yüzde 95 benzemiş ellerine emeklerine sağlık ama ben kendime pek yakıştırmadım yani bi peri kızı gibi hissetmedim kendimi. Makyajsızdım saçım da rasgele toplanmıştı sizve bu yüzden mi begenmedim? Eve geldiğimden beri moralim çoo bozuk benzer bi durum yaşayan var mı acaba?
Çok güzel olmak isterken çok kötü mü olucam ☹
İnanın bilmiyorum genel fotodaki görüntü hoşuma gitmedi sizlerde de oldu mu bu durum psikolojik mi acaba diye merak ettimneyini beğenmedin tam olarak?
Bakıyorum ama yapcakları bişey kalmadı epey benzettiler modeleMakyajsız olduğunuz için olabilir. Beğenmediğiniz yer varsa tekrar yaptırın. Kafanız da soru işareti kalmasın.
Bide makyajlı olarak deseniz fikriniz değişebilirBakıyorum ama yapcakları bişey kalmadı epey benzettiler modele
Boyum 162 kilom 54.mankenin boyu uzundue muhakkak. Öyle kilolu biri değilim iyi taşırım sanmıştımInstagramda gördüğünüz vucut tipinize mi uygun degil acaba?
Daha nişanlıma atmadım inanın atmak istemedim :)yuzunu kapatip fotolari atsana fikrimiz olsun. eminim cok guzel olacaksin, her gelin cok güzeldir, ben daha gelinlikle kotu olan gormedim :)
Tam olarak bende de oldu. Dedim bu ne böyle. Bi makyaj saç düğün günü peri kızı olduğumu hissettim. Emin olmak için istersen makyaj yap saçını ysptır öyle git provaya için rahat eder.İnanın bilmiyorum genel fotodaki görüntü hoşuma gitmedi sizlerde de oldu mu bu durum psikolojik mi acaba diye merak ettim
Nasıl rahatladım sağolunBende provada kafama hiç bakmamıştım. Sadece gelinliğin vücutta duruşuna bakmıştım. Çünkü yüzün gelinliğin içinde çok solgun ölü gibi duruyor saç desen berbat oluyor sıcak havada gelinlik giymekten.. O yüzden hiç kafana takma saç makyaj seni bambaşka gösterecek
Hepsi düğün stresi. Biraz sakin olursan ve sadece mutlu olmaya odaklanırsan sorun kalmayacakArkadaşlar herkese merhaba bugün gelinlik son provam vardı.intagramda gördüğüm bi gelinliği göstererek dikim yaptırmıştım.
Gelinlik yüzde 95 benzemiş ellerine emeklerine sağlık ama ben kendime pek yakıştırmadım yani bi peri kızı gibi hissetmedim kendimi. Makyajsızdım saçım da rasgele toplanmıştı sizve bu yüzden mi begenmedim? Eve geldiğimden beri moralim çoo bozuk benzer bi durum yaşayan var mı acaba?
Çok güzel olmak isterken çok kötü mü olucam ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?