Gelinlik sorunu

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
120
103
Arkadaşlar herkese merhaba bugün gelinlik son provam vardı.intagramda gördüğüm bi gelinliği göstererek dikim yaptırmıştım.
Gelinlik yüzde 95 benzemiş ellerine emeklerine sağlık ama ben kendime pek yakıştırmadım yani bi peri kızı gibi hissetmedim kendimi. Makyajsızdım saçım da rasgele toplanmıştı sizve bu yüzden mi begenmedim? Eve geldiğimden beri moralim çoo bozuk benzer bi durum yaşayan var mı acaba?
Çok güzel olmak isterken çok kötü mü olucam

Makyaj ve saç yapılırsa çok güzel olacağına eminim. Gelinliğin yakışmadığı kimse yok

Rastgele birkaç foto çekti ordaki kadın işte evdekilere göstermem için onları hiç begenmedim allahım böyle mi olcam düğünümde dedim. Yine aynada bakınca o kadar kötü gelmemişti tamam o da süper değildi ama. Fotolar tam hayalkırıklığıydı

Bende provada kafama hiç bakmamıştım. Sadece gelinliğin vücutta duruşuna bakmıştım. Çünkü yüzün gelinliğin içinde çok solgun ölü gibi duruyor saç desen berbat oluyor sıcak havada gelinlik giymekten.. O yüzden hiç kafana takma saç makyaj seni bambaşka gösterecek

İnanın bilmiyorum genel fotodaki görüntü hoşuma gitmedi sizlerde de oldu mu bu durum psikolojik mi acaba diye merak ettim
Tam olarak bende de oldu. Dedim bu ne böyle. Bi makyaj saç düğün günü peri kızı olduğumu hissettim. Emin olmak için istersen makyaj yap saçını ysptır öyle git provaya için rahat eder.

Nasıl rahatladım sağolun

Hepsi düğün stresi. Biraz sakin olursan ve sadece mutlu olmaya odaklanırsan sorun kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…