- 2 Ekim 2014
- 2.337
- 5.037
- 358
- 39
iste bunu yapmak istemiyorum ben.beyefendi tavir yapacak diye agiz egmem kimseye.diktirmiycem.bakalim neye varacakGit provaya kalan parayi almaya gelince vericem de yada ara konus gelinlikciyle oyle git alinca versem olurmu de parayi
bugun aradi hicbisey olmamis gibi konusuyor o konuta hic deginmiyor.bende iice sinirlendim isim var deyip kapattim bir dahada aramadi
o gelinlikten soğuduysan unut gitsin o zaman canım.aranız düzelsinde daha iyileri olsun.iyice tart ölç.hakkınızda hayırlısı olsunhic blofle falan ugrasmiycam cnm zaten yemin ettim giymen diye.ona ragmen bugun hicbisey yapmadi.gelinligi batsin
Bugün seni en özel günlerinde en ihtiyacin olan anlarinda yalniz birakani evlilik hayatinda yaninda bulabileceğini mi zannediyorsun ?
sagol canim benim tsk ederimo gelinlikten soğuduysan unut gitsin o zaman canım.aranız düzelsinde daha iyileri olsun.iyice tart ölç.hakkınızda hayırlısı olsun
ben burada hop pala yazmıştım yaa o smiley nerden çıktı kusura bakma canım laa lı bir şey olmuş.laaa o zaman sinirlenmekte haklısın. Gelinlik bu bir kızın en güzel anısı yaa.
Gözü kara birisin sevdim. Atara atar gidere gider :) Rahatlığı çok sinir bozucu gerçekten. Aynen devam et arkadaşım, boylelerine pabuç bırakmaya gelmez. Sanki zorla evleniyor!iste bunu yapmak istemiyorum ben.beyefendi tavir yapacak diye agiz egmem kimseye.diktirmiycem.bakalim neye varacak
valla ne yalan söyleyeyim aynılarını bende düşündüm şimdiAdam bugüne kadar ne aldı, ne parası ödedi, ne kadar bunaldı? Birde olaya erkek gözüyle bakalım.
Mobilya parası, beyaz eşya parası, Salon kaporası, cebimde beş kuruş kalmadı. Babama ağız açmaktan bıktım. Sevdiğim kadın gelmiş 200? Lira için prova iptal ediyo. 200 lira bile çıkaramayacaksa, ne diye evlilik yoluna girdikki biz?? Eski adetler de adetler diye tutturmuş. Kaynanayla oturma, her hafta kaynana evi temizlemeye gelince, adettir yapayım demeyecek ama...
Şu adettir, odur budur diye 200 lira için bile kendinizi millete ağız eymek durumunda bırakıyosunuz ya, yazık ne diyim..
Kız zaten kimseye minnetim olmasın diye 300lira gelinlik kapırasını kendim verdim demiş. Cebimde şuan beş kuruşum yok olsa yine istemezdim diyo üstelik.Adam bugüne kadar ne aldı, ne parası ödedi, ne kadar bunaldı? Birde olaya erkek gözüyle bakalım.
Mobilya parası, beyaz eşya parası, Salon kaporası, cebimde beş kuruş kalmadı. Babama ağız açmaktan bıktım. Sevdiğim kadın gelmiş 200? Lira için prova iptal ediyo. 200 lira bile çıkaramayacaksa, ne diye evlilik yoluna girdikki biz?? Eski adetler de adetler diye tutturmuş. Kaynanayla oturma, her hafta kaynana evi temizlemeye gelince, adettir yapayım demeyecek ama...
Şu adettir, odur budur diye 200 lira için bile kendinizi millete ağız eymek durumunda bırakıyosunuz ya, yazık ne diyim..
Kız zaten kimseye minnetim olmasın diye 300lira gelinlik kapırasını kendim verdim demiş. Cebimde şuan beş kuruşum yok olsa yine istemezdim diyo üstelik.
Eğer nişanlının ailesindr gelinliğe önem verilmeyip başkalarınınkini giydiriyolarsa, senin bu yaptığın şımarıklık gibi yorumlanmış olabilir.
Erkekler damatlık hayali kurmadıkları için gelinliğin kadınlar için öneminide anlayamıyolar bence. Eğer ailedende bir iki laf duyduysa seni haksız bulmuş olabilir.
Parayı gelinlik bitince vercez de diyenler olmuş ama bi damat bey demiyor ki elimde yok sonra verelim diye. Burda sorun gelinliğin taksidi değil nişanlının tavırları.
İyide kız damat kapora vermiyo diye gelinliği almamazlık yapmıyo ki. Bence siz ya konunun hepsini okumadınız yada anlamak istemiyosunuz.Damatlığıda kız tarafı alıyo ya hani, damadın, gelin kapora vermedi diye damatlığı alamamasını düşünsenize bi, ne kadar itici. Bu olay da en az onun kadar itici bence.
Ağzımız açılınca kadın erkek eşit demeyi biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?