• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik sorunsali

Erkeklere bu düğün arefesinde bişiler oluyo parası olsun olmasın evlenecek olmanın verdiği gerginliktenmidir nedir her konuda tartışma çıkarma potansiyeline sahip oluyorlar bu dönemde bizde eşimle çok kavgalar etmiştik gelinlik yüzünden eşyalar yüzünden düğün salonu yüzünden ama bu nisanlinin kötü bi insan olduğu anlamına gelmez düğün arefesinde bole şeyler oluyo etrafında arkadaşlarımdan gordukleri mde bu şekilde o yüzden canınızı sikmayin

bugun aradi hicbisey olmamis gibi konusuyor o konuta hic deginmiyor.bende iice sinirlendim isim var deyip kapattim bir dahada aramadi

Hoppalaaa o zaman sinirlenmekte haklısın. Gelinlik bu bir kızın en güzel anısı yaa.

Bugün seni en özel günlerinde en ihtiyacin olan anlarinda yalniz birakani evlilik hayatinda yaninda bulabileceğini mi zannediyorsun ?

hic blofle falan ugrasmiycam cnm zaten yemin ettim giymen diye.ona ragmen bugun hicbisey yapmadi.gelinligi batsin
o gelinlikten soğuduysan unut gitsin o zaman canım.aranız düzelsinde daha iyileri olsun.iyice tart ölç.hakkınızda hayırlısı olsun

Şimdi ona trip atacaksın diye hevesinden vazgeçme bence,gelinlik özel bir şey bana göre.Gelinlikçiyle konuş ya da birinden borç al,sonra ona tavrını koyarsın.

Hiç yaşınızı ortaya koyacak şekilde davranmıyorsunuz çift olarak, madem ki adetler farklı ikinizin aranızın hiç bozulmaması ve her an iletişim halinde olmanız gerekir ki ilerleyen zamanlarda hiç sorun çıkmasın fakat siz prova günü hatırlatmasını bile zul olarak görüp rest çekiyorsunuz, yapmayın böyle. Sadece yere batan gelinlik olmaz ben söyleyeyim şimdiden.

Bu dönem aynı şeyleri bin defa söyleyeceğiniz ve başkasından duyacağınız abuk subuk bir dönem, o yüzden prova mı var; hatırlatın, ödeme mi yapılacak; hatırlatın, değişik adetiniz mi var;hatırlatın, o da size hatırlatsın devamlı ki madem iyi günde, kötü günde beraber olmaya niyetlisiniz ama stresli zamanda da aynı işbirliğini gösterebiliyor musunuz ortaya çıksın. Bu haliyle hiç bir şey gösteremiyorsunuz, biri trip derdinde, ötekinin ne olup bittiğinden haberi bile yok.

Son düzenleme:
Hoppalaaa o zaman sinirlenmekte haklısın. Gelinlik bu bir kızın en güzel anısı yaa.
ben burada hop pala yazmıştım yaa o smiley nerden çıktı kusura bakma canım laa lı bir şey olmuş.

iste bunu yapmak istemiyorum ben.beyefendi tavir yapacak diye agiz egmem kimseye.diktirmiycem.bakalim neye varacak
Gözü kara birisin sevdim. Atara atar gidere gider :) Rahatlığı çok sinir bozucu gerçekten. Aynen devam et arkadaşım, boylelerine pabuç bırakmaya gelmez. Sanki zorla evleniyor!

• Beğen
Reactions: anu
Evlenmek için de çok zorlamayin bence. Bu ne ya böyle günlük elbise sanki Gelinlik bu. ilerde kimbilir nelerden sorun çıkarır bidaha bidaha çok ısrarla düşün bunu da belli et düşündüğünü yani

Adam bugüne kadar ne aldı, ne parası ödedi, ne kadar bunaldı? Birde olaya erkek gözüyle bakalım.

Mobilya parası, beyaz eşya parası, Salon kaporası, cebimde beş kuruş kalmadı. Babama ağız açmaktan bıktım. Sevdiğim kadın gelmiş 200? Lira için prova iptal ediyo. 200 lira bile çıkaramayacaksa, ne diye evlilik yoluna girdikki biz?? Eski adetler de adetler diye tutturmuş. Kaynanayla oturma, her hafta kaynana evi temizlemeye gelince, adettir yapayım demeyecek ama...

Şu adettir, odur budur diye 200 lira için bile kendinizi millete ağız eymek durumunda bırakıyosunuz ya, yazık ne diyim..

Gerçektende başlıkta oldığu gibi gelinlik sorunsalı ....

Adam bugüne kadar ne aldı, ne parası ödedi, ne kadar bunaldı? Birde olaya erkek gözüyle bakalım.

Mobilya parası, beyaz eşya parası, Salon kaporası, cebimde beş kuruş kalmadı. Babama ağız açmaktan bıktım. Sevdiğim kadın gelmiş 200? Lira için prova iptal ediyo. 200 lira bile çıkaramayacaksa, ne diye evlilik yoluna girdikki biz?? Eski adetler de adetler diye tutturmuş. Kaynanayla oturma, her hafta kaynana evi temizlemeye gelince, adettir yapayım demeyecek ama...

Şu adettir, odur budur diye 200 lira için bile kendinizi millete ağız eymek durumunda bırakıyosunuz ya, yazık ne diyim..
valla ne yalan söyleyeyim aynılarını bende düşündüm şimdi
bazı kızlarımız ve ailelerinde takıntı var... gelinliği erkek yapar tek kuruş geçirmeyeceğim diye
durumları da var diyo ya arkadaş düğün yapmak da kolay bişey değil ve belki oda ailesine çok yüklendi maddi yönden
hemen gelinliği iptal ettiricem bilmemne.. bir sor bakalım parası var mı başka bir sorun mu var

Kız zaten kimseye minnetim olmasın diye 300lira gelinlik kapırasını kendim verdim demiş. Cebimde şuan beş kuruşum yok olsa yine istemezdim diyo üstelik.

Eğer nişanlının ailesindr gelinliğe önem verilmeyip başkalarınınkini giydiriyolarsa, senin bu yaptığın şımarıklık gibi yorumlanmış olabilir.
Erkekler damatlık hayali kurmadıkları için gelinliğin kadınlar için öneminide anlayamıyolar bence. Eğer ailedende bir iki laf duyduysa seni haksız bulmuş olabilir.

Parayı gelinlik bitince vercez de diyenler olmuş ama bi damat bey demiyor ki elimde yok sonra verelim diye. Burda sorun gelinliğin taksidi değil nişanlının tavırları.

Kız zaten kimseye minnetim olmasın diye 300lira gelinlik kapırasını kendim verdim demiş. Cebimde şuan beş kuruşum yok olsa yine istemezdim diyo üstelik.

Eğer nişanlının ailesindr gelinliğe önem verilmeyip başkalarınınkini giydiriyolarsa, senin bu yaptığın şımarıklık gibi yorumlanmış olabilir.
Erkekler damatlık hayali kurmadıkları için gelinliğin kadınlar için öneminide anlayamıyolar bence. Eğer ailedende bir iki laf duyduysa seni haksız bulmuş olabilir.

Parayı gelinlik bitince vercez de diyenler olmuş ama bi damat bey demiyor ki elimde yok sonra verelim diye. Burda sorun gelinliğin taksidi değil nişanlının tavırları.

Damatlığıda kız tarafı alıyo ya hani, damadın, gelin kapora vermedi diye damatlığı alamamasını düşünsenize bi, ne kadar itici. Bu olay da en az onun kadar itici bence.

Ağzımız açılınca kadın erkek eşit demeyi biliyoruz.

Damatlığıda kız tarafı alıyo ya hani, damadın, gelin kapora vermedi diye damatlığı alamamasını düşünsenize bi, ne kadar itici. Bu olay da en az onun kadar itici bence.

Ağzımız açılınca kadın erkek eşit demeyi biliyoruz.
İyide kız damat kapora vermiyo diye gelinliği almamazlık yapmıyo ki. Bence siz ya konunun hepsini okumadınız yada anlamak istemiyosunuz.
Evlenirken her şeyi eşimle binbir borca girerek yapmış biri olarak yaptığınız genellemeyi bende bir o kadar itici buldum.
Bu tip bir önuargıyla konuya yaklaşıyosanız zaten anlamak istemiyorsunuzdur bence.
İyi günler.

Erkekler kadınların bir gelinliğe binlerce lira vermek istemesini anlamlandıramıyor, çünkü gelinlik onlar için sadece süslü beyaz bir elbise. Nişanlınıza kızmayın bence. Belki size söyleyemediği bir sorunu vardır. Ne bileyim, evlilik hazırlığı sırasında masraflar o kadar fazla oluyor ki adamlar strese girip her şeye sinirlenmeye başlıyor. Erkekler parasal sorunlardan kadınlara göre daha çok etkileniyorlar.

Back
X