• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik sorunsali

Kız zaten kimseye minnetim olmasın diye 300lira gelinlik kapırasını kendim verdim demiş. Cebimde şuan beş kuruşum yok olsa yine istemezdim diyo üstelik.

Eğer nişanlının ailesindr gelinliğe önem verilmeyip başkalarınınkini giydiriyolarsa, senin bu yaptığın şımarıklık gibi yorumlanmış olabilir.
Erkekler damatlık hayali kurmadıkları için gelinliğin kadınlar için öneminide anlayamıyolar bence. Eğer ailedende bir iki laf duyduysa seni haksız bulmuş olabilir.

Parayı gelinlik bitince vercez de diyenler olmuş ama bi damat bey demiyor ki elimde yok sonra verelim diye. Burda sorun gelinliğin taksidi değil nişanlının tavırları.

Katılıyorum. Daha şimdiden bu tavırlar hoş olmamış, güzel güzel açıklaması yapılsa zaten kizcagiz bişey demezdi. Güzelce konuşun bence, herşeyin bir orta yolu vardır ama bu tavır hoş değil. Sorun paranın olmaması değil burada

İyide kız damat kapora vermiyo diye gelinliği almamazlık yapmıyo ki. Bence siz ya konunun hepsini okumadınız yada anlamak istemiyosunuz.
Evlenirken her şeyi eşimle binbir borca girerek yapmış biri olarak yaptığınız genellemeyi bende bir o kadar itici buldum.
Bu tip bir önuargıyla konuya yaklaşıyosanız zaten anlamak istemiyorsunuzdur bence.
İyi günler.

Vallahi bende nişanlandığında, kendi nişan kıyafetinin her bir parçasının parasını kendi vermiş, nişanlısına 'giydiğim kıyafetin parasını sana mı verdiricem, çocukmuyum ' demiş biri olarak, asla anlamayacağım siz gibileri, doğrusunuz. İyi günler..

Gelinliğinin parasını bile sana verdiren bir adamla evlenmekte kararlı mısın? Benim bildiğim gelinlik beğenilir seçilir, peşinse peşin taksitse taksit, damat nasıl anlaşırsa öder, gelin sadece provaya gider. Şimdiden senin gelinliğini önemsemeyen adam evlenince normal şeyleri hiç önemsemez.

bazi arkadaslar israrla konuyu paraya esitlige falan cekmis.ya tam okuyun yada anlmadan yorum yapmayin lutfen.burda mesele para vs degil.

aileniz neden istemedi zor kabul ettirdim demişsiniz genelde aileler istemeyince bir bildikleri oluyo siz bilirsiniz tabi ordan konuşmak kolayda diyebilirsiniz ama sanki perşembenin geleceği çarşambadan belli gibi arkadsım tekrar düşünün derim..

Çok ayıp Ya nisanlin çok terbiyesizlik etmiş tekrar düşün bu evliliği is işten geçerse daha çok üzülürsün

aileniz neden istemedi zor kabul ettirdim demişsiniz genelde aileler istemeyince bir bildikleri oluyo siz bilirsiniz tabi ordan konuşmak kolayda diyebilirsiniz ama sanki perşembenin geleceği çarşambadan belli gibi arkadsım tekrar düşünün derim..
ailem kurt oldugu icin istememisti canim

Nedir son durumunuz?
bi kac gundur yazamadim.konuyu cozduk fakat ben provaya gitmedim hala erteliyorum.kendince aciklama yapti ozurler diledi vs.konu biraz uzun ikna oldummu evet ama yinede heyecanim kalmadi kendisi dort donuyor provaya gideyim diye.bende suan konuyu kapatalim dedim.bakalim artik

Back
X