bilrmiyorum ki bana oyle bir durum yansimadi faat suan aklima da baska bi gerekce gelmiyor.yinede gunahlarini almayimAilesi bu duruma karisiyormu acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gelinlik sorunsali
- Konu Sahibi ilyada84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yok beni raatlatmayacak cunku mesle gelunligi degil beni umursayip umursamamasi.kusura bakmayin farkli dusunuyoruz sizinle.ama suan ben gercekten cok gerginim.yanlis bsey yazip asla kirak istemrm sizi
Önemli değil, kırmazsınız. Yalnız ben de şunu söylemeye çalışıyorum, sizi umursayıp umursamadığını böyle şeylerle anlayamazsınız. Siz hasta olursunuz size bakmaz derim ki umursamıyor. Ama gerçekten gelinlik vs. çok kadınsı konular ve erkekler bunların anlamını önemini anlamıyor (dedim ya ben bile kadın olarak anlamıyorum, onlar nasıl anlasın :) )
Siz gidin gelinliğinizi alın. Ama ondan da önemlisi bu durumun size nasıl hissettirdiğini açıklayın ona, sen onu yaptın ben bunu yaptım demek yerine "sen böyle davranınca ben böyle hissettim, bu da beni umursadığını düşündürdü." vs. tarzında konuşun.
- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
tsk ederim yorumun.icin fevri davrandim kusura bakma lutfen.ama cok heveslenmistim prova icin o yuzden cok etkilendim.durumdan.ben ona bagirmadim yada soylenmedim sadece sordum ve kendiai tartismaya cevirdi olayi.en cokda canimi sikan buÖnemli değil, kırmazsınız. Yalnız ben de şunu söylemeye çalışıyorum, sizi umursayıp umursamadığını böyle şeylerle anlayamazsınız. Siz hasta olursunuz size bakmaz derim ki umursamıyor. Ama gerçekten gelinlik vs. çok kadınsı konular ve erkekler bunların anlamını önemini anlamıyor (dedim ya ben bile kadın olarak anlamıyorum, onlar nasıl anlasın :) )
Siz gidin gelinliğinizi alın. Ama ondan da önemlisi bu durumun size nasıl hissettirdiğini açıklayın ona, sen onu yaptın ben bunu yaptım demek yerine "sen böyle davranınca ben böyle hissettim, bu da beni umursadığını düşündürdü." vs. tarzında konuşun.
- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Eger onlarin orada herkes baskasindan alip giyiyor diyorsan kesin senin lafin gecmistir..belki oda ikilemde kalmistir. Sana yansitmadan cozemeyincede kirici olmayi secmistirbilrmiyorum ki bana oyle bir durum yansimadi faat suan aklima da baska bi gerekce gelmiyor.yinede gunahlarini almayim
tsk ederim yorumun.icin fevri davrandim kusura bakma lutfen.ama cok heveslenmistim prova icin o yuzden cok etkilendim.durumdan.ben ona bagirmadim yada soylenmedim sadece sordum ve kendiai tartismaya cevirdi olayi.en cokda canimi sikan bu
Anladım. Tatsız bir durum ama bundan yola çıkarak umursanmadığınız sonucuna varmayın. O muhtemelen kafasında "ya zaten istediği yerde gelinliği yaptırıyor, parasını da veriyorum, daha neye takılıyor" diye düşünüyor, tamamen düz mantık.
konusu mutlaka gecmistir.ama onlarla bizim orfumuz adetimiz cok farkli.bunu biliyor.Eger onlarin orada herkes baskasindan alip giyiyor diyorsan kesin senin lafin gecmistir..belki oda ikilemde kalmistir. Sana yansitmadan cozemeyincede kirici olmayi secmistir
var ama diyelim ki yok.bana desinki hayatim biraz sikisigim ertelesekmi desin.ben ona soylemeden musait degil demekki diyerek erteledim zaten.sorun onun ciddiye almamasibelki gerçekten parası yoktur?
bencede canım.gelinliği iptal ettireceğim demişsin.iptal ettirirsen ne olacak ne yapmayı düşünüyorsuniman bu tavra tahammul edemiyorum.dedigin gibi brn begendim diktiriyorum sen ustune duseni yap gec oyle degilmi
bu kadar laf soz olmus bir gelinligi giymek istemiyorum.artik.icimden de gelmiyor.yarin iptal ettircem kararliyim.ama sonra ne olur bilmiyorum inan.ama o gelinligi artik asla giymek istemiyorumbencede canım.gelinliği iptal ettireceğim demişsin.iptal ettirirsen ne olacak ne yapmayı düşünüyorsun
- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
İste kiskanan kac kisi varsa doldurmustur :)konusu mutlaka gecmistir.ama onlarla bizim orfumuz adetimiz cok farkli.bunu biliyor.
- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Evlenmeyi dusunuyorsan eger gelinligi iptal ettirme. Hosuna giden bir model bulmak oyle kolay degilbu kadar laf soz olmus bir gelinligi giymek istemiyorum.artik.icimden de gelmiyor.yarin iptal ettircem kararliyim.ama sonra ne olur bilmiyorum inan.ama o gelinligi artik asla giymek istemiyorum
- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
- 178
var ama diyelim ki yok.bana desinki hayatim biraz sikisigim ertelesekmi desin.ben ona soylemeden musait degil demekki diyerek erteledim zaten.sorun onun ciddiye almamasi
Canım benim erkekler bu konuda kadınlar gibi değil ki, odunlar yani söylediği söz çok yanlış ama ciddiye almamak veya önem vermemek değildir ya. iş stresi olabilir düğün stresi olabilir hiç konuşmadınız mı dünden sonra peki?
oyle ama benim icin bi anlami kalmadi.bu gidisat nereye varir onuda bilmiyorumEvlenmeyi dusunuyorsan eger gelinligi iptal ettirme. Hosuna giden bir model bulmak oyle kolay degil
lafa söze varınca insan soğuyor haklısın ama eğer ki evleneceksen hayalindeki gelinlikse iptal ettirmeden önce bi kez daha düşün.iptal ettirme ama nişanlına iptal ettircem de ne diyecek bakalımbu kadar laf soz olmus bir gelinligi giymek istemiyorum.artik.icimden de gelmiyor.yarin iptal ettircem kararliyim.ama sonra ne olur bilmiyorum inan.ama o gelinligi artik asla giymek istemiyorum
bugun aradi hicbisey olmamis gibi konusuyor o konuta hic deginmiyor.bende iice sinirlendim isim var deyip kapattim bir dahada aramadiCanım benim erkekler bu konuda kadınlar gibi değil ki, odunlar yani söylediği söz çok yanlış ama ciddiye almamak veya önem vermemek değildir ya. iş stresi olabilir düğün stresi olabilir hiç konuşmadınız mı dünden sonra peki?
- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Hayirlisi olsun o zaman her ne olursa :)oyle ama benim icin bi anlami kalmadi.bu gidisat nereye varir onuda bilmiyorum
- 24 Ocak 2015
- 28
- 8
- 3
- 44
hic blofle falan ugrasmiycam cnm zaten yemin ettim giymen diye.ona ragmen bugun hicbisey yapmadi.gelinligi batsinlafa söze varınca insan soğuyor haklısın ama eğer ki evleneceksen hayalindeki gelinlikse iptal ettirmeden önce bi kez daha düşün.iptal ettirme ama nişanlına iptal ettircem de ne diyecek bakalım