• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik sorunsali

O nankör diyor siz de henüz dikilmemiş 5-6 metre kumaşın üstüne yemin ediyorsunuz, farklı değilsiniz o bakımdan.
Sizin paranız yoksa, o da para ayarlayamazsa alabilecek durumunuz da yok bir kaç gün için, yarın iptal falan etmeyin, gelinlikçiye söyleyin durumu, nişanlınızla da oturup konuşun ondan sonra karar alın. Bir de hayallerdeki gibi olmuyor öyle her yaşanan, olması gereken diye bir şey yok, benimde param bankadaki eft işlemlerinde çıkan sorun yüzünden bloke oldu, gelinlikçeye prova günü veremeyecektim aradım durumu söyledim, istediğin zaman provayı yaparız, sorun düzeldiğinde de parayı getirirsin dedi, konuşmadan şimdiden demoralize olmaya başlamayın hiçbir şeyin altından kalkamazsınız o zaman.

Neden dugununun tum parasal yonu onda denmis?
Calismiyor musunuz, ailenizin destegi yok mu hic?

Dugun stresiyle terbiyesiz bir karaktere sahip olmak arasinda bir baglanti kuramadim ben.

Ayrica elbette sizin istediginiz gelinlik sizin istediginiz yerde dikilecek, bir de lutfediliyormus gibi soylemesi cok sacma.

Babasinin istedigi gelinlik annesinin istedigi yerde dikilecek degil herhalde. Hayir oyleyse zaten gelinligi de nisanliniz giysin bari.

Durumlari iyi de neden gelin alirken baskasinin gelinligiyle gelin aliyorlar pes ya... bu neyin adeti toresi... istediklerini yapsan iyi tabi diktircende alcaksinda neyin tavri bu... durumlari iyi olabilirde canim bak bunun sonrasida var... onlarin simdi senin kafandan aktarmasi gerek madem paralari var... baya baya ailede nisanlinda cimri ve dusuncesiz... arkadasimin gelinligini giy ne alaka ya 30 yasindasin kendine bunu reva gorme en guzel gunlerinde rezil olma... aglamada... ben olsam terziye 5 kurus dahi cebimden vermem soyle is bitmeye yakin nisanlim vercek de noktala... herkes gorevini bilsin.. kem kum yaparsada ciddiyim vur kicina tekmeyi unutma imza sonrasida var hayatini zehir eder boyleleri... ailendende bunlari saklama isler cikmaza girerse zor durumda kalma annen baban senin kotulugunu istemez sonucta ...

ya canim parasi batsin ben parada falan degilim dugun stresi ise.buda dugunun bir parcasi ki unutmustur yada musait degildir diye ona bisey.demedim erteledim baktim orali degil mecburen konuyu actim.daha ne kadar anlayisli olayim.onun ailesi arkasinda herseyi yapiyor ne stresi.ben tek basima dugunumu yapiyorum.cektigimi bir ben bir Allah bilir bende yokta bu stres ondami var
Sen de kendine gore haklisin bisey diyemicem buna. Ama sana tavsiyem ikinizin de agzinizdan buyuk laflar cikmasin. Kirici olmayin, tabi sen kirilmissin insallah hallolur mesele. Bi arkadas demis ya hic birsey hayallerdeki gibi olmuyor, gercekten de oyle.
Sen yine provana git, odeme konusuna aciklik getir gelinlikcide.

sırf nişanlının seni götürdüğü gelinlikçide yaptırmamışsın diye sözüm ona intikam alıyor.kendi seçti kendi yaptırsın diye düşünüyor!ikinci provada neden ücret alıyorlar onuda anlamadım canım.genelde ilk karar verilince alırlar bide son teslim ederken.nişanlının yaptığı affedilemez bişey.evliliği bi kez daha gözden geçirmelisin canım

ben ona digrr yrrde neden diktirmeyecegimmi anlattim.benim diktirdigim yerde kina kiyafeti falan hersey var.gelin taci buketi istegime gore ayarlanacakti.onun gotirdugu yerde kadia diyorum ki kina kiyafeti varmi ulusta var hazir ordan alirsin diyor.dedim 30 yildir ankaradyim brn ulusu biliyorum adres almaya gelmedim dedi.gelin buketi diyorum standart diyor gelin taci diyorum zaten kimse gormeyecek diyor.dedim ki nisanlima bunlari duydun asil senin bana yok burda olmaz bu is drmen lazim.ki fiyat farkida 200 lira ki 300 lira kaporati ben kendim biraktim kimseye minnetim olmasin diye

Kabullen die bi cumle kurmadım ben arkadasa asla oyle bisey yapmasın tavrını koysun ama uslubunu bilsin kadın dedigin tatlı dilli olur ben hic bir zamn cemkirerek bi yere gelen insan gormedim sonucda adam hayır o gelinlik olmaz baska ni yerden alıcaz asla gibi bi tavrın icine girmemis elinde para olmadıgını soylemis tek taraflı dusunmeyelim lutfen eger yorum yapıyorsak bu insana karsısındakine nefret kin kussun die degil bi yol bulsun die

ben ona digrr yrrde neden diktirmeyecegimmi anlattim.benim diktirdigim yerde kina kiyafeti falan hersey var.gelin taci buketi istegime gore ayarlanacakti.onun gotirdugu yerde kadia diyorum ki kina kiyafeti varmi ulusta var hazir ordan alirsin diyor.dedim 30 yildir ankaradyim brn ulusu biliyorum adres almaya gelmedim dedi.gelin buketi diyorum standart diyor gelin taci diyorum zaten kimse gormeyecek diyor.dedim ki nisanlima bunlari duydun asil senin bana yok burda olmaz bu is drmen lazim.ki fiyat farkida 200 lira ki 300 lira kaporati ben kendim biraktim kimseye minnetim olmasin diye
canım sen haklısın kesinlikle.bi erkek neden bu kadar burnunu sokar ki anlamadım..gelinliğin bizler için ne kadar önemli olduğu aşikar.biz nasıl istiyorsak öyle olmalı ve nerede yaptırmak istiyorsakta orada yaptırmalıyız.bi erkeğin bu kadar ayrıntıya karışması bana çok yanlış geldi.evlenincede herşeye karışmasın böyle bir erkek

canım sen haklısın kesinlikle.bi erkek neden bu kadar burnunu sokar ki anlamadım..gelinliğin bizler için ne kadar önemli olduğu aşikar.biz nasıl istiyorsak öyle olmalı ve nerede yaptırmak istiyorsakta orada yaptırmalıyız.bi erkeğin bu kadar ayrıntıya karışması bana çok yanlış geldi.evlenincede herşeye karışmasın böyle bir erkek
iman bu tavra tahammul edemiyorum.dedigin gibi brn begendim diktiriyorum sen ustune duseni yap gec oyle degilmi

Erkeğe fazlaca yüklenmiyor musunuz? Kendisi zaten karşılayacağını söylememiş mi? Kadın hassasiyeti diyoruz da evlilik erkekler için de stresli bir dönem. Gelinlik de niye bu kadar önemli onu da bilmiyorum.

Merak eden varsa gelinliğimi gittim kendim aldım. Eşim de düğün günü gördü. Önceden görmesi de anlamsızdı zaten.

Erkeğe fazlaca yüklenmiyor musunuz? Kendisi zaten karşılayacağını söylememiş mi? Kadın hassasiyeti diyoruz da evlilik erkekler için de stresli bir dönem. Gelinlik de niye bu kadar önemli onu da bilmiyorum.

Merak eden varsa gelinliğimi gittim kendim aldım. Eşim de düğün günü gördü. Önceden görmesi de anlamsızdı zaten.
ya derdimi anlatamadim heralde nisanlim gelsin gelunligimi gorsun demedim.yuklenme falan da yok.evet gelinlik benim icin onemli.sadece dogru.duzgun halini arz etmedi umursamadi diyorum ben.

ya derdimi anlatamadim heralde nisanlim gelsin gelunligimi gorsun demedim.yuklenme falan da yok.evet gelinlik benim icin onemli.sadece dogru.duzgun halini arz etmedi umursamadi diyorum ben.
Sizi rahatlatacaksa daha gelinliği umursayan adam görmedim, genelde bu tarz işler, tek taş alımı vs. de dahil adamlara angarya geliyor.

Sizi rahatlatacaksa daha gelinliği umursayan adam görmedim, genelde bu tarz işler, tek taş alımı vs. de dahil adamlara angarya geliyor.
yok beni raatlatmayacak cunku mesle gelunligi degil beni umursayip umursamamasi.kusura bakmayin farkli dusunuyoruz sizinle.ama suan ben gercekten cok gerginim.yanlis bsey yazip asla kirak istemrm sizi

Back
X