ya canim olmadigini bilsem agzimi acmam.cok iti kazaniyorlar onlara dokunacak bi mebla degil.onun baska derdi var ama cozemedimBi dahaki provada goturursunuz parayı bence terzi sıkıntı yapmaz sizde yapmayın o kadar canınızı sıkmayın dugun telası malum cebinde yoktur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gelinlik sorunsali
- Konu Sahibi ilyada84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu boyle olmamali ablacim ya.
Siz evleniceksiniz, yol arkadasisiniz.
Sen demeliydinki yarin prova var, o demeliydiki bende gelebilirmiyim seni cok merak ediyorum beyazlar icinde.
Sen demeliydin hayir nikahtan once ugursuzluk getirir...
Boyle olmaliydi.
Senin anlattigin gibi degil..
Sen demeliydinki yarin prova var, o demeliydiki bende gelebilirmiyim seni cok merak ediyorum beyazlar icinde.
Boyle olmaliydi.
cok haklisin canim.burda onu savunuyor gibi olmak istemem asla ama derdi para faan degil biliyorum.ya diktirme olayi ailesine ters geldi bilmiyorum anlayamadigim seyler varbırak desinler
onlar senin ailen
biraz kızıp söylensinler sana, ne olacak
elin adamı nankörsün diyebiliyor, parayı sana ödetmeye çalışıyor
bak sorunları ailenden saklaman hata olur, çok okuyoruz burada bunları
böyle yapma
çık karşılarına
biliyorum siz istemediniz, ben çok direndim, yüzüm yok bunları size yansıtmaya ama durum böyle böyle de
inan bana üzerinden bir yük kalkmış gibi olacaksın
ya canim olmadigini bilsem agzimi acmam.cok iti kazaniyorlar onlara dokunacak bi mebla degil.onun baska derdi var ama cozemedim
bunu çözmek senin görevin değil ki
adam olan derdi neyse açık açık anlatır
durum bu der
ama nankör vs hakaret edip, umursamamak sormamak
degil mi suan en cok icimi acitan da bu zaten.ne guzel ifade etmissinBu boyle olmamali ablacim ya.
Boyle olmaliydi.
Bende nisanlyım canım ve nisanlımn durumu gayet iyi ama iste biz bayanların dusundgu gibi olmuyo aileyle ilgili bi sorun oluyo o an baska bi yere para verme durumnda oluyo bosa provanı aksatma dugunde yaklasmıs verir o parayı isin ucunu gelmissiniz yalnıs dusuncelere kapılma
degil mi suan en cok icimi acitan da bu zaten.ne guzel ifade etmissin
Cok uzuldum senin adina ya.
Yaslariniz kac?
ben ne yapayim simdi.beynim durdu resmenbunu çözmek senin görevin değil ki
adam olan derdi neyse açık açık anlatır
durum bu der
ama nankör vs hakaret edip, umursamamak sormamak
ben 30 o 31 yasinda.Cok uzuldum senin adina ya.
Yaslariniz kac?
Bende nisanlyım canım ve nisanlımn durumu gayet iyi ama iste biz bayanların dusundgu gibi olmuyo aileyle ilgili bi sorun oluyo o an baska bi yere para verme durumnda oluyo bosa provanı aksatma dugunde yaklasmıs verir o parayı isin ucunu gelmissiniz yalnıs dusuncelere kapılma
canım "verir o parayı" da buradaki tek sorun para değil ki...
tavrı çok çirkin
"yanlış düşüncelere kapılma" derken
nişanlısının hakaret, umursamamazlık gibi hareketlerine susup kabullensin mi yani?
benim derdim hic umursamamasi.ben konuyu acmasam tik yok.insan en azindan halini arz eder.birde uste cikip bana nankor diyorBende nisanlyım canım ve nisanlımn durumu gayet iyi ama iste biz bayanların dusundgu gibi olmuyo aileyle ilgili bi sorun oluyo o an baska bi yere para verme durumnda oluyo bosa provanı aksatma dugunde yaklasmıs verir o parayı isin ucunu gelmissiniz yalnıs dusuncelere kapılma
ben 30 o 31 yasinda.
Hic hic uygun degil nisanlinin boyle cumleler kurmasi.
Ama ayrilma sebebide olamaz.
Genel olarak nasil birisi nisanlin? Ne kadrdir taniyosunz birbirinizi?
İyi de zaten kapora birakmissin, paranin geri kalani gelinlik teslim alindiginda verilir. İcine sinsin hele bi, sonra gelinligi begenmezsin parani alamazsin ne gerek var? Yarin provana git, paranin geri kalani gelinlik bittikten sonra gelicek de.
Nisanlinda sadece stres var emin ol. Su an dugunun tum parasal yonu onda, sen gelinlik falan dusunurken. Yanlis anlama, ayni yollardan gectigim icin soyluyorum.
Bu donemdeki tartismalari uzatmayin. Bunda bisey yok.
Nisanlinda sadece stres var emin ol. Su an dugunun tum parasal yonu onda, sen gelinlik falan dusunurken. Yanlis anlama, ayni yollardan gectigim icin soyluyorum.
Bence fazla abartılmıs sonucda siz evlenip bi yuva olacaksınız siz acıkcası aileye felan duyurmak icin fazla erken konusarak halletmeye calısınki ilerdede problemlernz oldugu zamn konusarak hallebiliyruz diyebilesiniz yoksa her sıkıntıda aileye gidiliyo die laf dolasır. Bence otur konus nankor demsinin amacı ne gercekten erkekler belli etmesede dugun yaklastıkca cok buyuk bunalmlara giriyolar.
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorumki çünkü bende aileme zorla kabul ettirdim ve şimdi hiçbir derdimi ailemle paylaşamıyorum başıma kakarlar diye
Ve ayrıca benim sozlümde masraf yaptıkça geriliyor anlamsız bir şekilde sinirleniyor, bu erkeklere ne oldu anlamıyorum, ellerinde olsa dügünü kız tarafına yükleyecekler...
Ve ayrıca benim sozlümde masraf yaptıkça geriliyor anlamsız bir şekilde sinirleniyor, bu erkeklere ne oldu anlamıyorum, ellerinde olsa dügünü kız tarafına yükleyecekler...
sırf nişanlının seni götürdüğü gelinlikçide yaptırmamışsın diye sözüm ona intikam alıyor.kendi seçti kendi yaptırsın diye düşünüyor!ikinci provada neden ücret alıyorlar onuda anlamadım canım.genelde ilk karar verilince alırlar bide son teslim ederken.nişanlının yaptığı affedilemez bişey.evliliği bi kez daha gözden geçirmelisin canımbenim derdim hic umursamamasi.ben konuyu acmasam tik yok.insan en azindan halini arz eder.birde uste cikip bana nankor diyor
ya canim parasi batsin ben parada falan degilim dugun stresi ise.buda dugunun bir parcasi ki unutmustur yada musait degildir diye ona bisey.demedim erteledim baktim orali degil mecburen konuyu actim.daha ne kadar anlayisli olayim.onun ailesi arkasinda herseyi yapiyor ne stresi.ben tek basima dugunumu yapiyorum.cektigimi bir ben bir Allah bilir bende yokta bu stres ondami varİyi de zaten kapora birakmissin, paranin geri kalani gelinlik teslim alindiginda verilir. İcine sinsin hele bi, sonra gelinligi begenmezsin parani alamazsin ne gerek var? Yarin provana git, paranin geri kalani gelinlik bittikten sonra gelicek de.