- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Sen de kendine gore haklisin bisey diyemicem buna. Ama sana tavsiyem ikinizin de agzinizdan buyuk laflar cikmasin. Kirici olmayin, tabi sen kirilmissin insallah hallolur mesele. Bi arkadas demis ya hic birsey hayallerdeki gibi olmuyor, gercekten de oyle.ya canim parasi batsin ben parada falan degilim dugun stresi ise.buda dugunun bir parcasi ki unutmustur yada musait degildir diye ona bisey.demedim erteledim baktim orali degil mecburen konuyu actim.daha ne kadar anlayisli olayim.onun ailesi arkasinda herseyi yapiyor ne stresi.ben tek basima dugunumu yapiyorum.cektigimi bir ben bir Allah bilir bende yokta bu stres ondami var
sırf nişanlının seni götürdüğü gelinlikçide yaptırmamışsın diye sözüm ona intikam alıyor.kendi seçti kendi yaptırsın diye düşünüyor!ikinci provada neden ücret alıyorlar onuda anlamadım canım.genelde ilk karar verilince alırlar bide son teslim ederken.nişanlının yaptığı affedilemez bişey.evliliği bi kez daha gözden geçirmelisin canım
canım sen haklısın kesinlikle.bi erkek neden bu kadar burnunu sokar ki anlamadım..gelinliğin bizler için ne kadar önemli olduğu aşikar.biz nasıl istiyorsak öyle olmalı ve nerede yaptırmak istiyorsakta orada yaptırmalıyız.bi erkeğin bu kadar ayrıntıya karışması bana çok yanlış geldi.evlenincede herşeye karışmasın böyle bir erkekben ona digrr yrrde neden diktirmeyecegimmi anlattim.benim diktirdigim yerde kina kiyafeti falan hersey var.gelin taci buketi istegime gore ayarlanacakti.onun gotirdugu yerde kadia diyorum ki kina kiyafeti varmi ulusta var hazir ordan alirsin diyor.dedim 30 yildir ankaradyim brn ulusu biliyorum adres almaya gelmedim dedi.gelin buketi diyorum standart diyor gelin taci diyorum zaten kimse gormeyecek diyor.dedim ki nisanlima bunlari duydun asil senin bana yok burda olmaz bu is drmen lazim.ki fiyat farkida 200 lira ki 300 lira kaporati ben kendim biraktim kimseye minnetim olmasin diye
iman bu tavra tahammul edemiyorum.dedigin gibi brn begendim diktiriyorum sen ustune duseni yap gec oyle degilmicanım sen haklısın kesinlikle.bi erkek neden bu kadar burnunu sokar ki anlamadım..gelinliğin bizler için ne kadar önemli olduğu aşikar.biz nasıl istiyorsak öyle olmalı ve nerede yaptırmak istiyorsakta orada yaptırmalıyız.bi erkeğin bu kadar ayrıntıya karışması bana çok yanlış geldi.evlenincede herşeye karışmasın böyle bir erkek
Yoneticilere sikayet et gereken yapilir.ya aradaslar yabancibiri nickli bir arkadas ozelden msj yazmis.selam tanisalim mi diye bu nedir yaaaa
Desifre etsene niki nekiya aradaslar yabancibiri nickli bir arkadas ozelden msj yazmis.selam tanisalim mi diye bu nedir yaaaa
yabanciibiri canim nickDesifre etsene niki neki
ya derdimi anlatamadim heralde nisanlim gelsin gelunligimi gorsun demedim.yuklenme falan da yok.evet gelinlik benim icin onemli.sadece dogru.duzgun halini arz etmedi umursamadi diyorum ben.Erkeğe fazlaca yüklenmiyor musunuz? Kendisi zaten karşılayacağını söylememiş mi? Kadın hassasiyeti diyoruz da evlilik erkekler için de stresli bir dönem. Gelinlik de niye bu kadar önemli onu da bilmiyorum.
Merak eden varsa gelinliğimi gittim kendim aldım. Eşim de düğün günü gördü. Önceden görmesi de anlamsızdı zaten.
Ailesi bu duruma karisiyormu acabahic bi sorunumuz yoktu aksine cimri bir insanda degil ama bunu neden ve nasil yapti anlamiyorum.en hassas oldugum konuda hem de
Sizi rahatlatacaksa daha gelinliği umursayan adam görmedim, genelde bu tarz işler, tek taş alımı vs. de dahil adamlara angarya geliyor.ya derdimi anlatamadim heralde nisanlim gelsin gelunligimi gorsun demedim.yuklenme falan da yok.evet gelinlik benim icin onemli.sadece dogru.duzgun halini arz etmedi umursamadi diyorum ben.
depresyona girmiş bencehic bi sorunumuz yoktu aksine cimri bir insanda degil ama bunu neden ve nasil yapti anlamiyorum.en hassas oldugum konuda hem de
yok beni raatlatmayacak cunku mesle gelunligi degil beni umursayip umursamamasi.kusura bakmayin farkli dusunuyoruz sizinle.ama suan ben gercekten cok gerginim.yanlis bsey yazip asla kirak istemrm siziSizi rahatlatacaksa daha gelinliği umursayan adam görmedim, genelde bu tarz işler, tek taş alımı vs. de dahil adamlara angarya geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?