Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agustos geliniyim ve gelinliğimi aylar öncesinden öylesine girdiğim bi gelinlikçide katalogtan beğendim :)
işte burda :)
aa bende bu gelinliği çook beğenmiştim benim düğünümde eylülde daha karar veremedim ama şu aralar moda olan modeller hep kalçaya kadar oturan ve sonra kabaran modeller çok güzel ve zarif gözüküyor üstüne denedğindede tavsiye ederim:)
Agustos geliniyim ve gelinliğimi aylar öncesinden öylesine girdiğim bi gelinlikçide katalogtan beğendim :)
işte burda :)
aa bende bu gelinliği çook beğenmiştim benim düğünümde eylülde daha karar veremedim ama şu aralar moda olan modeller hep kalçaya kadar oturan ve sonra kabaran modeller çok güzel ve zarif gözüküyor üstüne denedğindede tavsiye ederim:)
lady moda evi olması lazım
ben vaz geçtim zaten bundan daha müthiş gelinlikler buldum :) tabii bunun yeri farklı
Eki Görüntüle 48507 ben bu modeli çok beğendim..yandan askılı ,düşük belli ve kabarık:)
Slm kızlar Ekimde ewleniyorum ve yarın ilk provam var huzursuzum kaç günlerdir sanki gelinliğimkafamçokkarıştı yetişmez gibi geliooklava: ama yetişir dimi!!!bilmiyorumkismile Honest gel seni yarın bnm gelinlikçime götirim 900 liraya olurmu bilmem ama çok şık modeller var kiralayabilirsin:dance: