• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

bende kurban bayramından sonra takriben aralıkta evlenecegim inşaallah.. henuz herhangı bır yere bakmadım ama o gunun sureklı olmayacagını dusununce ben kendı adıma eteği kabarık büstiyeri bol taşlı ve orjınal bı model alıcam..cok gezmemenızı tavsıye ederım gezdıkce karar veremıyosunuz ve beynınız bulanıyo:bbo:

bu da benim gelinliğim arkadaşlar...straplez sevmiyodum ben de böyle bişey istemiştim..fikir verir belki...evlilik hazırlığı içinde olan herkese kolay gelsin...ama emin olun her gelin güzel oluyor zaten:)

Eklentiler

• $DSC01657.jpg
    $DSC01657.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $P1140546.jpg
    $P1140546.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $P1140625.jpg
    $P1140625.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $P1140626.jpg
    $P1140626.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 35
kızlar herkese öncelikle iyi bayramlar

ben de allah kısmet ederse mart ayında evleniyorum bahar gelini olacagım ve gelinlik model olarak kafamda sekillendi aralık gibi diktirmeye veririm diye düşünüyorum ankarada güzel gelinlik diken bir yer varsa benimle paylasırsanız sevinirim onun dısında benim aklıma takılan bir sey var onu paylasmak istedim havalar soguk olacagı için gelinligin üzerine beyaz kürk olur değil mi kızlar ben öyle düşündüm ama değişik fikri olan varsa paylasırsa sevinirim :))

Yüzlerce 2011 gelinlik modeline dugunoncesi.com'dan ulaşabilirsiniz

•Benjamin Roberts Gelinlik Modelleri 2011
•Modeca Gelinlik Modelleri 2011
•Tia Gelinlik Modelleri 2011
•Enzoani Gelinlik Modelleri 2011
•Pepe Botella Gelinlik Modelleri 2011
•La Sposa Gelinlik Modelleri 2011
•Elie Saab Gelinlik Modelleri 2011
•Pronovias Gelinlik Modelleri 2011
•San Patrick Gelinlik Modelleri 2011

beyendiğim bikaç modellerden bazıları:)

Eklentiler

• $G1213.jpg
    $G1213.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $G1211.jpg
    $G1211.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $d1062.jpg
    $d1062.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $4824060949_4641a974f1_b.jpg
    $4824060949_4641a974f1_b.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 32
Bu iki gelinligi satiyorum. Gelinlik albumumde diger modelleri ve fiyatlarida bulabilirsiniz. 600-1000 lira arasi. Hepsi magaza urunu. Kullanilmamis.

Eklentiler

• $2011-31.jpg
    $2011-31.jpg
    179,7 KB · Görüntüleme: 50
lambb benim profilimdeki gelinliklere bakar mısın bi tanesini senin için uyun olabilir die düşünüyorum?

Ben gelinliğimi HENNA GELİNLİK MALTEPE şubesinden aldım,çok memnunum.İstanbul da oturanlar görmeden karar vermeyin tavsiye ederim.:49:

ben bir kaç gün önce gittim gelınklerı güsel fakat beğendiğim model için 2500 dedıler üstelıkte denemeyınce emın olamadım bu moda evi hakkında bilgisi olan varmı

arkadaşlar ben yandım siz yanmayın gelinlik modeli beğendikten sonra gelinlikçide çok önemli bir defa oluyor sonuçta gelinlikte yapıştırma olayı var dikkat edin ucua yapıo gibi görünüyor ama aslında yaptığı işe göre çok fazlasını alıyorlar. baştan konuşun yapıştırma olmasın diye

yapıştırma derken ben tam anlayamadım benım korkum aslında gelınlık üzerindekı taşlar ışıklandırmadan parlıyo olabılırler eğerki olese bir sürü para vermeğe değmez kesınlıkle

aklım çok karışık mayısta düğünüm vee gelinlik modellerii aklımı karıştırıyoo napıcam bilmiyorummm ...
herkess onu bulunca anlarsınfalan diodaa bilmiyorumm..:59:

merhaba mayıs gelini olucam hemde ilk hafta . Sanırım artık başlamam gerekiyor ama gelinlik sitelerinde hicbirsey begnemdim. yardım edin nasıl ve nerden bakmalıyım. istanbul anadolu yakasındayım. buarada boyum uzun degil üsten daha zayıfım basenlerim var. Uygun gelinlik ne olmalı.
BEN KABARIK STRAPLEZ DANTELLİ İSTİYORDUM AMA NE DERSİNİZ..

bende bi dergi var onda gördüğüm bir moda evi var nihangelinlik ismi bence çok güsel modellerı var yeri fatih te hatta telefon ettım oraya gelınlıklerı 1000 liradan başlıyomuş 10.000 e kadar çıkıomuş benım beğendiğime 2000 dedı ve gelısenız indirimde yapabılırız dedı ben izmirde olduğum için burda bulamazsam gitmeği düşünürüm bence istanbuldaysanız bakın derim

Back