Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük Göğüsler: Büyük göğüslerinizi gizlemeyi tercih ediyorsanız, iki parça gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Straplez ve dekolteli yakalardan sakının, dikkati göğüslerinize vurgulayacaktır. Aynı şekilde sadece göğüs kısmında yoğun işlemeli modellerden kaçının, işlemeli bir gelinlik tercih ediyorsanız üst bedene dağılmış işlemeleri tercih etmelisiniz. Çan etek modeli ve ince askılı, yuvarlak yakalı, sıfır kollu gelinlikleri giyebilirsiniz.
Bu bir alıntı belki fikir olur sana canım.
Gelinliğimi günlerce model baktıktan sonra nihayet beğendim. Modern, sade, kabarık olmayan bir gelinlik istiyordum; ama kabarkta karar kıldım. :)) Sadeler çok gösterişsiz kaldı. Kır düğünü olacağı için biraz hareketli olsun dediler. Altı kabarık büzgü büzgü, üstü kalçaya kadar dar, v straplez, işlemeli. Altında da üstünde de savoroski ve inciler var. Ben savoroskileri çoğaltmalarını istdim. Orijinali normal straplezdi; ama v bana daha çok yakıştı. 1.69 boyunda, 50 kiloyum. ıyi bir seçim mi sizce? Bu arada kiralasam mı, alsam mı? Özel dikim olacak. Arada 500 Lira fark var. Kiralamaya yatkın gibiyim. Eskiden satın alırım derdim; ama şimdi kiralasam da olur diye düşünüyorum.
kızlar benim dugün detummuz yirmi dörtte ben kayseride yaşıyorum nişanlım kütahyalı ve biz düğüden sonra görev icabı hakkaride yaşıcaz ben gelinlik begenmek şurda udrsun daha satınmı alalım yoksa kiralayalım mı ona bile karar vermedim ne yapmalıyım o kadar yer gezicem gelinliği alsakmı bilmiorum ki...
ben kısa boyluyum bana nasıl bi gelinlik modeli önerirsiniz
serpilcim benimde haziran16 da düğünüm bende çok kararsızdım gelinliği almak yada kiralamak arasında gidip geliyordum mantıklı olarak düşündüm ve 4 saat giyilip baza altına saklanacak bişeye milyarlar vermek istemedim,onun yerine lcd tv alıp gelinliği bir internet sitesinden kiralıktan bile çok çok ucuz bir fiyata satın aldım,üstelik gidip deneyerek aldım çokta süper oldu:teytey:
serpilcim benimde haziran16 da düğünüm bende çok kararsızdım gelinliği almak yada kiralamak arasında gidip geliyordum mantıklı olarak düşündüm ve 4 saat giyilip baza altına saklanacak bişeye milyarlar vermek istemedim,onun yerine lcd tv alıp gelinliği bir internet sitesinden kiralıktan bile çok çok ucuz bir fiyata satın aldım,üstelik gidip deneyerek aldım çokta süper oldu:teytey:
Agustos geliniyim ve gelinliğimi aylar öncesinden öylesine girdiğim bi gelinlikçide katalogtan beğendim :)
işte burda :)
Eki Görüntüle 46463