• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

Şimdi gördüm çok beğendim...

ovwr.jpg

bence de üstü cok hoş. Ama duvaktaki tüyler abes durmuş yaa.. gelirken kuş saldırısına uğramıs gibi :S

kızlar benim dugün detummuz yirmi dörtte ben kayseride yaşıyorum nişanlım kütahyalı ve biz düğüden sonra görev icabı hakkaride yaşıcaz ben gelinlik begenmek şurda udrsun daha satınmı alalım yoksa kiralayalım mı ona bile karar vermedim ne yapmalıyım o kadar yer gezicem gelinliği alsakmı bilmiorum ki...

Arkadaşlar ben büyük ğöğüslü bayanlar için gelinlik modellerine bakmak istiyorum.Ekleyeceğiniz resim varsa ya da tavsiyede bulunmak isteyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden tşkkr.

$M477C[1].jpg

$M478Cc[2].jpg

$BE89a[1].jpg

$BE89[2].jpg

$BE89b[1].jpg

ben bunları begendim kızlar en çok begendiğim krem renkli olanı onun beyaz olanını diktiririm büyük ihtimalle ama tam karar veremedim açıkçası sizin yorumlarınızı beklilyorum

Arkadaşlar ben büyük ğöğüslü bayanlar için gelinlik modellerine bakmak istiyorum.Ekleyeceğiniz resim varsa ya da tavsiyede bulunmak isteyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden tşkkr.

Büyük Göğüsler: Büyük göğüslerinizi gizlemeyi tercih ediyorsanız, iki parça gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Straplez ve dekolteli yakalardan sakının, dikkati göğüslerinize vurgulayacaktır. Aynı şekilde sadece göğüs kısmında yoğun işlemeli modellerden kaçının, işlemeli bir gelinlik tercih ediyorsanız üst bedene dağılmış işlemeleri tercih etmelisiniz. Çan etek modeli ve ince askılı, yuvarlak yakalı, sıfır kollu gelinlikleri giyebilirsiniz.

Bu bir alıntı belki fikir olur sana canım.

Asilprenses sanırım sen sade modellerden hoşlanıyorsun. Ben ilk modeli beğendim ama sana fikir olması açısından bir kaç tane de ben ekleyeyim...

1111u.jpg

gelinlikl.jpg

ama çokk hoşuma gitti of annemde diyorki çok sade elbise gibi diyor ne yapcam bilmiyorum kabarık gelinlikleri fazla sevmiyorumda kafam çok karışık valla:(

Elbise olsa iyi be canım gecelik gibi duruyor.
Bide rengi de kötü şuanda hiç alakası yok inan öyle bişey yaparsan etrafta gelin ararlar.
Daha çok var sade modeller pronoviasa bak bi sürü var

selam kızlar daha yeni gördüm bu topiği,ben karar verdim gelinliğime,sizce nasıl?
2206.jpg

2210.jpg

2212.jpg

Büyük Göğüsler: Büyük göğüslerinizi gizlemeyi tercih ediyorsanız, iki parça gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Straplez ve dekolteli yakalardan sakının, dikkati göğüslerinize vurgulayacaktır. Aynı şekilde sadece göğüs kısmında yoğun işlemeli modellerden kaçının, işlemeli bir gelinlik tercih ediyorsanız üst bedene dağılmış işlemeleri tercih etmelisiniz. Çan etek modeli ve ince askılı, yuvarlak yakalı, sıfır kollu gelinlikleri giyebilirsiniz.

Bu bir alıntı belki fikir olur sana canım.

acnım ne yazık ki hiçç katılmıyorum burda yazanlara
benim göğüslerim büyük ve bende bunu okudum o yüzden beğendiğim halde göğüs kısmı işli ve drapeli modellere ve tek parça olanlara bakmadım
sonra bir yerde zorla denettiler bana ve denediğim en güzel oydu tek parçaydı bel oyumu vardı göğüs kısmı drapeliydi ve tam orta yerinde taşlar vardı çok güzeldi ya boshayallersmile
ama çok pahalıydı ne yazık ki ama gelinliğimi o modelde yaptırmayı düşünüyorum

Back