• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

28 mayısta evleniyorum..mart sonu memlekete gideceğim icin şimdidden gelinlik bakmaya başladım..ama ne yazıkki istanbulda yeniyim..o yüzden nerde gelinlik diktirebileceğimle ilgili bir fikrim yok model kafamda var ama diktirebileceğim güvenilir bir yer arıyorum yardımcı olursanız sevineceğim...

benim gelinliğim de bu belki size fikir olur.

Eklentiler

• $gel.jpg
    $gel.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 46
  • $gelin.jpg
    $gelin.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
işte asık olduğum gelinlik
ölüyom bitiyom yaaa :26::26::16::16::16::16:

Eklentiler

• $011-allure-bridals-9.jpg
    $011-allure-bridals-9.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 57
bende 5 mayısda evleniorm benim gelinliğimde bu! bu gelinliği görene kadar hiç bir gelinliği beğenmedim ama bu gelinlik beni mest etti hem şıklığı hem sadeliği hoşuma gitti :61:
$Orijinal-Vakko-Pronovias-Marka-Gelinlik__24114758_021.jpg $Orijinal-Vakko-Pronovias-Marka-Gelinlik__24114758_0.jpg

slm kızlar bu da benim gelinlik modelim şuan dikiliyor. inşallah herkesin gelinliği istediği gibi olur içinize siner. :80:

$2011-gelinlik-modelleri-10.jpg

cnm bu gelinlık harıka ısalh ıstedıın gıbı olur bıtnce resmını koyarsan sewınrıım bıde ne kadara dıktrdıını solersen sewınrıım:):30:

ankarada güzel bi gelinlikçi arıyorum istdiğim gibi modern ve güzel gelinlikler nerde var arkdaşlar yarın gidicem bakmaya acil cvp beklyiorum kızlar yaa

$ben.jpg $ben2.jpg

kızlar beğenir misiniz bilmem.. benim gelinliğim böyleydi. ben çok da sadelikten yana değilim açıkçası. sonuçta bir kez yaşanacak bi geceydi bu. gelinlik, saç, saç aksesuarı vb. gibi tüm detayları farklı kullanmaya çalıştım ve çok da beğenildi açıkçası. bana kabarık gitmediği için balık model tercih ettim.. beğenirseniz sizi yönlendirerek yardımcı olabilirim..

Eklentiler

• $ben3.jpg
    $ben3.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Ankarada Henna gelinlikten satın aldım gelinliğimi ve çok memnun kaldım. Ayrıca Akay gelinlikte çok iyi, Ankarada gelinlik almak isteyenler mutlaka Tunalıya bakın derim...

slm kızlar bu da benim gelinlik modelim şuan dikiliyor. inşallah herkesin gelinliği istediği gibi olur içinize siner. :80:

Eki Görüntüle 190282

Benim modelimm :D bende bunu diktirmk istedim ama güvenemedim. Sen nerde diktiriyorsun? Benim danıştığım gelinlikçiler 1700-2000 arası fiyat verdiler bunun için (satılık)

Back