Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

ezgi çok güzelmiş üst kısmı özellikle baya bi değişik

<<<- bunun tacını çok beğendim

Tşkkrler,geçen baktım modellere aslında düşündüğüm gb kötü olmadı.Gelinlik yakıştı göğüslere rağmen...

yok canım gitmedin fatihe ben haznedarda çok gelinlikçi var leydi gelinlikte bi model beğendim ama şimdi de aklıma takılanlar var o ışıklardan dolayı o kadar güzel durdu gibi geliyo bana.fatihde nereyi önerirsin bana?

Gelinliğimi günlerce model baktıktan sonra nihayet beğendim. Modern, sade, kabarık olmayan bir gelinlik istiyordum; ama kabarkta karar kıldım. :)) Sadeler çok gösterişsiz kaldı. Kır düğünü olacağı için biraz hareketli olsun dediler. Altı kabarık büzgü büzgü, üstü kalçaya kadar dar, v straplez, işlemeli. Altında da üstünde de savoroski ve inciler var. Ben savoroskileri çoğaltmalarını istdim. Orijinali normal straplezdi; ama v bana daha çok yakıştı. 1.69 boyunda, 50 kiloyum. İyi bir seçim mi sizce? Bu arada kiralasam mı, alsam mı? Özel dikim olacak. Arada 500 Lira fark var. Kiralamaya yatkın gibiyim. Eskiden satın alırım derdim; ama şimdi kiralasam da olur diye düşünüyorum.

Canım anlattığına göre hoş bir gelinlik. Eğer resmi varsa eklersen daha iyi fikirlerimizi belirtiriz. ayrıca haziranın ilk haftası benim de düğünüm var ama kesinlikle satın almayacağım. Satın alıp ne yapacağız ki? Bir daha giyebilecek miyiz?
Bana mantıksız geliyor doğrusu Boşuna dolapta yer tutacak...

Bence kesinlikle çok beğenilecek bir gelinlik. Işıl ışıl ve gösterişli. Sadece bu senenin modası sade gelinliklermiş bu yüzden bir de ben hep sade isterdim acaba pişman mı olurum düşüncesinden dolayı kararsız kaldım; ama sadeler gerçekten bunun yanında çok sönük kaldı.

ya gelinlik dediğin biraz şatafatlı gözükmeli..sonuçta insan hayatında bir kez evleniyor o yzden bu modeller biraz sade kaçıyo bana göre bilmiyorumkismile

Herkes aynısını söylüyor. Duydukça benim de içim rahatlıyor. Hayalimdeki sadeydi; ama şatafatlı oldu. :))

serpilcim benimde haziran16 da düğünüm bende çok kararsızdım gelinliği almak yada kiralamak arasında gidip geliyordum mantıklı olarak düşündüm ve 4 saat giyilip baza altına saklanacak bişeye milyarlar vermek istemedim,onun yerine lcd tv alıp gelinliği bir internet sitesinden kiralıktan bile çok çok ucuz bir fiyata satın aldım,üstelik gidip deneyerek aldım çokta süper oldu:teytey:

ben kısa boyluyum bana nasıl bi gelinlik modeli önerirsiniz

canım kısa boyluysan fazla kabarık alma biraz basenden oturtma al birde kollu bi model seçersen daha iyi yapmış olursun yerimseniben tabi bu benim fikrim sen yine beğendiğini alırsın

bende gelinliğimi fatihten aldım kiralamak ile satın almak arasında fazla fark olmadığı için satın aldım çoğu yerde aradaki fark 300 liraydı o kadar para vermişken 300 daha veririm ömür boyu saklarım diye düşündüm sonuçta bi hatırası var değilmi boshayallersmile

satın almakla kiralamak arasında 200 300 tl fark koyuyorlar ki satın alınsın die bende böyle olunca satın aldım şimdi kiralık ilanına koydum isteyen olursa kiralaycm ama hep bende kalcak arasıra açıp bakıorum :)

kızım olursada gösterebileceğim bir gelinliğim olsun istedm çünkü benm annemn ki kiralıkmış ve hep görmek istiodum :)

Agustos geliniyim ve gelinliğimi aylar öncesinden öylesine girdiğim bi gelinlikçide katalogtan beğendim :)

işte burda :)

bende askı olarak bişeler yaptırcam henüz karar veremedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…