• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

arkadaslar "evase kesim" (etek) dedikleri nasil oluyor bilen var mi ?

canım kusura bakma cevap veremedım işlerim yogunlugu ayrıca esya bakmaya basladım falan nete giremedım ancak cevap veriyorum.ewet gelınlık denedıkce oturur bişeler ama fazla gezdıkce denedıkcede kafan karısır bence.ben esya baktım bu hafta sonu ayyy bir mobılya dukkanıda giriyorum tamam bu dıyorum amanım diğer bır dukkana girip bu diyorum cesit bol olunca kafa karısıyor.bakalım ama begencem bu hafta sonu şakkıdı gelınlıkde sukur begendım bıır model ona göre yaptrıcam.ilk provam olsun bakalım napcam :teytey: senın gelınlık ve abıyen 1100 demısın iyimiş.benım gelınlık tek sadece canım 1000 lıra etegımı bılıyosun öncekı sayfalarda var cnm üzeri dantelli olursa.eğer üzeri taslı olursa 1150 anlastım.aa ne güzel yakınmıs tarıhlerımız hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

cnm benm gelınlıkçi tanıdık o yuzden okadar indi bide parayı peşin werdi niaşnlım normalde gelınlıgın fiyatı o abiyeyide ole içinde yaparım dedi..bakalım inş bi sorun olmazda beendigm modeli guselce diker..kafamın karışcanı sanmıorum ustume yakısana karar wercem içn kolay olur cnm işte bu derim o zman..aynsıınıda gotrrum gelınlıkcıme diker..mobilyada ewet ole zor walla insan ozenıo ozenıo sonra içinden cıkamıo :)) inş hersey içimize siner de keske demeyizzzzcnm opuyorumnanaktan

kızlar 34 beden olupta evlenmeyi düşünen varsa benim albümümü inceliyebilirmi. belki bi yardımım dokunabilir ve sizinle gelinliğimin üst kısmını paylaşabilirim.

kızlar buda benim gelinliğim. bu hafta teslim alıyorum gelinlikçiden...

s5jqqa.jpg

xf9dnc.jpg

mw7342.jpg

Çok beğendim gerçekten... Sade şık zarif... Ağız tadıyla giyersin inşallah tatlım...
Benim de 1.5 ay sonra düğünüm. Beğendiğim modeli ekleyeyim. Bakalım sen ne düşüneceksin?

25358380710395063355556.jpg

çok şişik durmazmı sence canım bu model_?
gerçi sen taşıyacaksın önemli olan senin içine sinmesi!
ben rahat olsun diye çok kabarık olmayan modellere baktım özellikle.

Ben kabarık modelleri seviyorum. Gözüme çarpan bu oldu baktıklarım arasında. Daha çok gezeceğim deneyeceğim. Böyle model beğenip bu demek olmuyor. Çünkü bazı modeller giyilince üstümüzde istediğimiz gibi durmayabiliyor. Hayırlısı artık canım. Giye çıkara en güzelini bulmaya çalışacağım..:)
Ne güzel gönlüne göre bulup almışsın. Bende kısa sürede hallederim inşallah...

Gerçekten çok güzel... Speedy inşallah istediğin gibi bir gelinlik giyersin..
(modelini çalsam kızmazsın değil mi?)kaydirigubbakcemile3

hayır kızmam ama bu modelin altı yok bende altına kabarık düz bişey düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
Alternatif olabilir tabi aklına gelirse bişey bende bi yerden çaldım ama resmen bayıldım :1closedeyes:

gelinlik seciminde kararsiz olanlar tavsiyem uzman tv den bilgi alabilirler..

uzun boylularda cok kabarik gelinlikler boyunuzu daha boylu yapabilir..

Duygu Az Önce Bu iki modele baktım hatta bayıldım ama eteğin alt bitimi güzel değil çok düz.
Sanki böyle kesip bırakmışlar gibi benim daha düğüne var ama o model olursa altına. bunun alt modelini istiyorum.
Buda dümdüz mesela ama o kadar dikkat çekmiyor.

Kesinlikle ilk eklediğin daha güzel

2537.jpg

Speedy madem düz istiyorsun senin o beğendiğin üstün altına böyle bir etek güzel gider aslında...

222sp.jpg

Ben aslında eteği böyle birşey olsun istiyorum. Bu model de güzel ama üstünü beğenmedim...

26327361035830063355556.jpg

Hımmm Bak Model Olarak Güzel yandan katlı ucunda misinası yok benim nişanlıkta önden ama misinalı..

Bunda alt kısımda güzel bide ilk eklediğim benim beğendiğim Modelin üst taşlı kısmı mükemmel..

Back