Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi kısçeler daha düğünüme varama yavaştan fikir sahibi olmak istiyorum yaklaşık 1.57 boyundayım ve de 44 kiloyum bana ne tarz bi gelinlik olur :uhm:
düğünüm de bu arada aralıkta olucak kısmetse :Saruboceq:
ayrıca kışın olacağı için üstüne ne tarz bişey almalıyım kürk etol vb önerilerinizi bekliyorumm hatunlarolumunekankayizsmile
Hatta sana şalımın resmini de koyayım...
![]()
kizlar banada bi yardimci olursaniz sevinirim..
ben hala gelinliklere bakamadim.. 23 tem 2010da evleniyorm hayirlisyla..
size bi sorum olacak:
Gelinligimi diktirmek istedigim zaman onu satin almak mecburiyetindemiyim?
ben kiralamak istiyorum cünkü satn alirsam nerey koyacam ben o gelinligi..!?! oyzden kiralamak daha mantikli.. öyle degilmi kizlar?
şimdi kısçeler daha düğünüme varama yavaştan fikir sahibi olmak istiyorum yaklaşık 1.57 boyundayım ve de 44 kiloyum bana ne tarz bi gelinlik olur :uhm:
düğünüm de bu arada aralıkta olucak kısmetse :Saruboceq:
ayrıca kışın olacağı için üstüne ne tarz bişey almalıyım kürk etol vb önerilerinizi bekliyorumm hatunlarolumunekankayizsmile
arkadaşlar selam. benim de kısmetse 4 temmuzda düğünüm var benim aklımı çok kurcalıyor bu gelinlik konusu baktığım hiç bir modeli bir türlü beğenemiyorum çok stres oldumbende basenden aşağı kabarık bir model hayal ediyorum yardımcı olur musunuz?
buda benim gelinliğim bakalım beğenicekmisiniz :)))