• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

Teşekkürler canım. Seninde diktirdiğin model çok şıkmış:) Birazdan başka modellerde ekleyeceğim...

şimdi kısçeler daha düğünüme var :kahve: ama yavaştan fikir sahibi olmak istiyorum yaklaşık 1.57 boyundayım ve de 44 kiloyum bana ne tarz bi gelinlik olur :uhm:
düğünüm de bu arada aralıkta olucak kısmetse :Saruboceq:
ayrıca kışın olacağı için üstüne ne tarz bişey almalıyım kürk etol vb önerilerinizi bekliyorumm hatunlarolumunekankayizsmile

şimdi kısçeler daha düğünüme var :kahve: ama yavaştan fikir sahibi olmak istiyorum yaklaşık 1.57 boyundayım ve de 44 kiloyum bana ne tarz bi gelinlik olur :uhm:
ayrıca kışın olacağı için üstüne ne tarz bişey almalıyım kürk etol vb önerilerinizi bekliyorumm hatunlarolumunekankayizsmile

Canım verdiğim linke bir göz at istersen. Hangi tarz gelinliğin sana yakışacağını tarif ediyor. Fikir edinebilirsin... Bu arada benim nişanım da bu ay oldu üstüne şal ördüler çok şık oldu. Sende beyaz güzel bir şal ördürebilirsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/344229-size-uygun-gelinlik-siluet-cesitleri.html

Hatta sana şalımın resmini de koyayım...

nn1a.jpg

tatlım teşekkürlerrr:) bu arada şalının aynıcığından bendede varopuyorumnanaktan

kizlar banada bi yardimci olursaniz sevinirim..
ben hala gelinliklere bakamadim.. 23 tem 2010da evleniyorm hayirlisyla..
size bi sorum olacak:
Gelinligimi diktirmek istedigim zaman onu satin almak mecburiyetindemiyim?

ben kiralamak istiyorum cünkü satn alirsam nerey koyacam ben o gelinligi..!?! oyzden kiralamak daha mantikli.. öyle degilmi kizlar?

kizlar banada bi yardimci olursaniz sevinirim..
ben hala gelinliklere bakamadim.. 23 tem 2010da evleniyorm hayirlisyla..
size bi sorum olacak:
Gelinligimi diktirmek istedigim zaman onu satin almak mecburiyetindemiyim?

ben kiralamak istiyorum cünkü satn alirsam nerey koyacam ben o gelinligi..!?! oyzden kiralamak daha mantikli.. öyle degilmi kizlar?

Tabii bu her yerde mümkün. Hazır olanı alırsan elbette daha uyguna gelir. Ama özel dikime girince farkını alıyorlar. Yine kiralıyorsun ama diğer kiralıklara göre biraz daha maliyeti fazla oluyor. Tabi satın almayla kıyaslanacak kadar değil.

meLekLer korusun dizisi var biLmem izLermisin.ama orda eyLüL'ün geLinLiginin üzerine aLdıgı kısa bir kürk vardı cok cok şık durmuştu.hemde havaLı gösteriyor :jeyyar:
hemde araLık ayı icin iyi gider yerimseniben

kızlar benim de mayıs ya da haziran da olacak gün tam belli değil ama nikah olacak bi iki model beğendim ama nasıllar sizce ???? kafamçokkarıştı
bide çok kararsızımdır kırk kere bakarım işim zor yani benim bu kadar zamanda nasıl yapıcam bilmiyorum mafoldumben bide dduygusall eklediği modeli çok beğendim sizce bunlar nikah için uygun mu??? :uhm: :uhm:

Eklentiler

• $BENİM.jpg
    $BENİM.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $553_b.jpg
    $553_b.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $o2ggmte5mbddu5su.jpg
    $o2ggmte5mbddu5su.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 55
cnm ben olsam en sondakini giyerdim çok güzel gözüküyor. şimdiden hayırlısı olsun

bende yaz sonu ınş evlenıyorm :D gecen sene evlenen arkadaslarm sımdıden basla dıyolar grlınlık bakmaya. dıktırmek ıstıyorm bende ortalama ne kadr zaman alır bı gelınlgn dıkılmesı?

Nişanlığımı diktirdim arkadaşım. Yani modeli bulduktan sonra 1 ayı buluyor... Bilmiyorum belki de benim vaktim boldu ondan bu kadar sürdü. Yani sen 1 ay gibi düşün derim...

arkadaşlar selam. benim de kısmetse 4 temmuzda düğünüm var benim aklımı çok kurcalıyor bu gelinlik konusu baktığım hiç bir modeli bir türlü beğenemiyorum çok stres oldum:( bende basenden aşağı kabarık bir model hayal ediyorum yardımcı olur musunuz?

buda benim gelinliğim bakalım beğenicekmisiniz :)))

Eklentiler

• $ssss.jpg
    $ssss.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $eeee.jpg
    $eeee.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $kkkk.jpg
    $kkkk.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $gghhh.jpg
    $gghhh.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $16532_1280869938760_1140412173_857412_4813103_n.jpg
    $16532_1280869938760_1140412173_857412_4813103_n.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
evet vnm resimler çok küçük başka türlü yükleyemedim bilemdeiğim için eğer büyük olarak yüklenebiliyosa yardımcı olursanız o şekildede yükleyebilirm :))

cnm image shack adrsine gir orda browse yazıo ona tıkla sonra hangi resmleri istıosan seç we şimdi yukle tusuna bas..resmler yuklennce ordaki linki (dogrudan link mi ne ole bişi olcak hatrlayamıorum:( ama hangisii oldugunu anlarsın zaten :) )..grafik ekle war dunya gibi bişi war bu cwp yazılan yerde onun yanında ona tıkla oraya kopyala cnm..anlatabilmişimdir umarmm bilmiyorumkismile

Back