• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

2056.jpg

2060.jpg

Evet kızlar benim düğünümde temmuz 24 bende bu gelınlıgı begendım Aysira gelinlikten alıcam

2056.jpg

2060.jpg

Evet kızlar benim düğünümde temmuz 24 bende bu gelınlıgı begendım Aysira gelinlikten alıcam

üfffffffffffffffffffff çok asil duuryorrr cnmm..süper bi seçim..benim dügün haziranda mart sonunda alcaz..2010 modellerinin tam olarak gelmesibni bekliyorum:)beyaz gelinlik istemiyorum kırık beyaz istiyorum ama seninki acaip güzel durmuşş..böyle beyaz olursa giyerim bende:):):)

bende önümüzdeki ay evleniyorum ama daha aklımda bir gelinlik fikri yok telaşlıyım aslında istediğim gelinliği giyemezsem die 1.77 boyunda 55 kiloyum :çok üzgünüm:

cnm cok az kalmıs ama sen bence biran once seç gelınlıgını a.s

seçicem seçmesine ama aklıda en ufak bi fikir bile yok boyum uzun boyuma göre zayıfımda inceyim yani nasıl bir gelinlik yakışır bana hiç bilmiyorummm:çok üzgünüm:

canım fizigin iyi bence kuğu gibi olursun ince fazla kabarık olmayan bir gelinlik secersen

bende ilk başta kabarık olmayan bi gelinlik düşünüyodum ama boyum uzun olduğu için kabarık bir gelinlikle kamuflaj etmek düşüncesi var şimdi nişanlımla boylarımız aynı sınırda bide topuklu ayakkabı giymek istiyorum iice sırıtırız die çok korkuyorum sizce gerçekten kabarık modeller boyu azda olsa gizlermi?

Canım boyun uzun olduğu için ben düz bir gelinlik giymeni istemem şahsen... Eteği kabarık alsan daha hoş durur sanki... Çok beğendiğim iki model var. Paylaşayım belki fikir edinmen açısından faydalı olur...

productimg1259334478225.jpg

productimg1259334480633.jpg

bu model çok hoşuma giti ama çok büyük biraz daha küçük olsa daha net görebilirim

swaroskii taşlı gelinlik modelleri olan arkadaşarımız varsa paylaşşsınlar lütfen ayrıca teşekkürler duygu çok güzel modeller

duygucuum şimdi karar verdim giyeceğim gelinliğe kesinlikle bu gelinlik olmalı benim gelinliğim zevkine hayranım valla süpersin kuzum yaaaa ellerine kolarına sağlık olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bugün gidip bi moda eviyle görüşütm ve bana istediğim gelinlik modelini dikebileceklerin söledler ama aklım hala karışık bana yardım ederseniz sevinirim kabarık ve gösterişili bir modeopl olsun istiyorum

cnm bencede kabarık olsun bende ekleyım sana bi kac model

teşekkür ederim canım gayet hoş ve zarif modeller aa ben haala tam olarak ne istediğimi bilmiyorum galiba:kedi:

Back