• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

$2007_model5.jpg

kızlar benım begendıgımde bu uzun suredır sakladıgım bır model bılmıyorum hosunuza gider mı ama bır göstermek ıstedım...

kızlar buda benim gelinligim pronoviasın modeli.. cok begenerek aldım ve herkeste cok begendi..
tavsiye ederim :)

$19122009139.jpg $IMG_1012.jpg

merhaba arkadaşlar :)
gelinliğimi satıyorum.
gerekli bilgiye aşağıdaki linkten ya ya xxxxxxx - iletisim bilgilerinizi paylasmayiniz ilan numarasıyla ulaşabilirsiniz.
SWAROVSKİ VE İNCİLERLE BEZENMİŞ HARİKA GELİNLİK xxxxxxx - el emegi harici ürün satisi yasaktir
teşekkürler.
:21:

Son düzenleyen: Moderatör:
ark lar 12 yıllık gelınlıkcı ustasıyım ıstanbuldayım ozel dıkım gelınlık yapıyorum ılgılenen varsa yardımcı olmaya calısırım.

Pronovias'ta Alcanar diye bir gelinlik var,super bence

dasti mrb, benim de bu gelinlik favorim..17 haziran da düğünüm var..çok beğendim modeli, ancak nerede diktirebileceğimi bilmiyorum. pronovias gelinliklerini diken bildiğiniz moda evleri var mı istanbul'da?

dasti mrb, benim de bu gelinlik favorim..17 haziran da düğünüm var..çok beğendim modeli, ancak nerede diktirebileceğimi bilmiyorum. pronovias gelinliklerini diken bildiğiniz moda evleri var mı istanbul'da?

benim de düğünüm 17 haziranda ve ben de bermeo modelini çok beğendim. aynı dikimi yapabilecek bir yer bulursam ben de diktiricem ama nasıl bulucam ve güvenicem bilmiyorum :/

merhaba bende gelinliğimi seçmek için 2 hafta sonra gidicem istanbula seçmem için sadece 2 günüm olucak tesettürlü bi gelinlik ya diktiricem yada hazırda bulunanlardan beğenmem gerekecek. pendikte bildiğiniz gelinlikçi varmı?

merhaba bende gelinliğimi seçmek için 2 hafta sonra gidicem istanbula seçmem için sadece 2 günüm olucak tesettürlü bi gelinlik ya diktiricem yada hazırda bulunanlardan beğenmem gerekecek. pendikte bildiğiniz gelinlikçi varmı?

pendikte bilmiyorum ama oraya yakın maltepede bir gelinlikçi var orayı tavsiye edebilirim maltepe bağdat gelinlikçisi die bir oraya bak istersen nettende bakabilirsin

canım pendikte İstasyon yakınında 19 mayıs cd sinde NARİN MODA EVİ var cok güz<el gelinlikler var dikimde yapıyolar.istersen bir bak derm maltepdede narin moda evi var subesi. bilgin olsun

benim de düğünüm 17 haziranda ve ben de bermeo modelini çok beğendim. aynı dikimi yapabilecek bir yer bulursam ben de diktiricem ama nasıl bulucam ve güvenicem bilmiyorum :/

hayırlı olsun hilltime ;) demek aynı gün evleniyoruz, ne hoş..ne zaman başlayacaksın gelinlik bakmaya? istanbul da mı oturuyorsun?

mayısta düğünüm var benimde bu model düşünüyorum önce hazırlara bakıcam olmadı diktiricem alt prenses üste taş işleme istiyorum inş istediğim gibi bulurum :)

Back