• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

kır düğünü için gelinlik araştırıyorum, ama bir sonuca varamadım. Elinizde kır düğününe uygun gelinlik modelleri var mı:(

yüklicektim ama boyutu çok büyükmüş beceremedim:( en iisi size sitenin adresini vereyim..izmir caddesindeki elegant gelinliğe ait..çok zarif ve güzel tasarımlar mevcut.ben de orda diktiriyorum..
http://www.hrbgelinlik.com

Son düzenleme:
$Fotoğraf0628.jpg bu gelinlik nasıl. çok mu sade duruyor. esmer ve 1.63boyundayım. 53kiloyum. bana nasıl olur acaba:18:

Eki Görüntüle 380479 bu gelinlik nasıl. çok mu sade duruyor. esmer ve 1.63boyundayım. 53kiloyum. bana nasıl olur acaba:18:

merhaba,

ölçülerinize göre birçok gelinlik size yakışacaktır muhtemelen, hele ki bel oyuğunuz belirginse...tabi bir kaç farklı kesimi denemekte fayda var karar vermeden önce...

eklediğiniz resme gelince, hiç sade durmadığını söyleyebilirim ve fazlaca süslü...hatta göğüsteki fiyonk gereksiz bence....tavsiyem bi miktar daha araştırmak olacaktır, daha güzellerini bulabilirsiniz....

mutluluklar dilerim

bende haziran ayında gelin olacağım gelinliğim henüz hazır değil ama geçen hafta denediğim bir gelinlik var fikir verirseniz çoooook sevinirim saolun

bel çevrem geniş kızlar. bana öneride bulunur musunuz kapatmak için nasıl bi model tercih etmeliyim :50:

merhaba... gelinliğiniz pronoviasın en beğendiğim modellerinden biri...dikilmiş halinin fotoğrafı var mı acaba? ve fiyatı çok uygun geldi[/QUO

henüz gelinliğimi teslim almadım:50:

merhaba ben de temmuzda evleniyorum bu gelinlik benimde favorim. aynı gelinliği diktirmeyi düşünüyorum aynısını dikebilirler mi diye çok tereddüt ediyorum nerede diktirdiğinizi öğrenebilir miyim büyük çarşı neresi oluyor ben istanbulda yaşıyorum şimdiden mutluluklar diliyorum inşallah güzel olur gelinliğiniz

kızlar kaynanam kirası 1400 tl olan gelinlik pahalı diye beynimi yiyor ama vakkodan damatlık istiyor 600-700 e gelinlik var diyor istanbulda mısır çarşısındaymış fiyatlar ne biliyor musunuz bir de o gelinlikler bişeye benziyor mu acil yardım

Kızlar sizce bu gelinliği Ankarada herşeyi dahil en fazla 2000 TL ye hakkını vererek dikecek bir modaevi bulmam mümkün mü? Önerisi olan bilen var mıdır? Resmen aşık oldum modele ve fiziğime de uygun bir model ama bütçeme uygun olacak mı umutsuzluğa düşüyorum:14:
attachment.php
attachment.php

Back