• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

Kızlar sizce bu gelinliği Ankarada herşeyi dahil en fazla 2000 TL ye hakkını vererek dikecek bir modaevi bulmam mümkün mü? Önerisi olan bilen var mıdır? Resmen aşık oldum modele ve fiziğime de uygun bir model ama bütçeme uygun olacak mı umutsuzluğa düşüyorum:14:
attachment.php
attachment.php

Bende evlendigim zaman pronoviasin bir modelini cok begenmistim ve izmirde bi moda evinde dikilmis halini gordum.Bire bir aynisini dikmislerdi valla.
Amaa,
begendigim gelinlik uzerimde hic guzel durmadigi icin almaktan vazgecmistim. Eger izmirdeysen "Sisters" var KSK da. Orayla gorus derim.
simdiden mutluluklar...

Bende evlendigim zaman pronoviasin bir modelini cok begenmistim ve izmirde bi moda evinde dikilmis halini gordum.Bire bir aynisini dikmislerdi valla.
Amaa,
begendigim gelinlik uzerimde hic guzel durmadigi icin almaktan vazgecmistim. Eger izmirdeysen "Sisters" var KSK da. Orayla gorus derim.
simdiden mutluluklar...

Çok teşekkürler canımm Ankaradayım aslında ayırdığımız bütçe 1500 civarında ama ya ben bulamadım ya da referansla gidemediğim için kimse indirim yapmadı. Hiç tanıdık yok burda Ankarada çalışıyorum annem Samsunda kayınvalidem de Mersin de sağolsun gel dedim istersen pazarlık yaparsın ama gelse daha çok masraf çıkacak diye düşündüğü için gelmedi. 2000 TL fiyatı duyunca da yüreği ağzına geldi. Bakalım hayırlısı neyse o olsun :26:

Çok teşekkürler canımm Ankaradayım aslında ayırdığımız bütçe 1500 civarında ama ya ben bulamadım ya da referansla gidemediğim için kimse indirim yapmadı. Hiç tanıdık yok burda Ankarada çalışıyorum annem Samsunda kayınvalidem de Mersin de sağolsun gel dedim istersen pazarlık yaparsın ama gelse daha çok masraf çıkacak diye düşündüğü için gelmedi. 2000 TL fiyatı duyunca da yüreği ağzına geldi. Bakalım hayırlısı neyse o olsun :26:

canım ben daha özel mesaj atamıyorum burdan yazayım benimki büyük çarşıda meltem gelinlik..

canım ben daha özel mesaj atamıyorum burdan yazayım benimki büyük çarşıda meltem gelinlik..

Canım prova falan yaptın mı nasıl memnun musun? Ben Kızılaydakilere ısınamadım bilmiyorum neden diye fiyat farkı da yoktu beğendiğim gelinliğe içime sinen yerler de sinmeyen yerler de aynı fiyatı verdi. Bakalım hayırlı olsun.

kızlar benımde dugunum hazıranda okadar cok arastırdımkı işin içinden cıkamadım en sonunda aysiradan aldım mbs 0922 modelı bakın bakalım beyenecekmısınız

Fransız stili gelinliklere hastayımmmmm.Dantelli ,gösterişten uzak :31::31::31: Bu tam benim zevkime hitap ediyor.:31::31:

2011-Ellie-Saab-Gelinlik-Modelleri-1.jpg

krem tonlarında gipür dantel ağırlıklı fransız modeli tarzında gelinlik arıyorum...önereceğiniz site varmı?

Kızlar sizce bu gelinliği Ankarada herşeyi dahil en fazla 2000 TL ye hakkını vererek dikecek bir modaevi bulmam mümkün mü? Önerisi olan bilen var mıdır? Resmen aşık oldum modele ve fiziğime de uygun bir model ama bütçeme uygun olacak mı umutsuzluğa düşüyorum:14:
attachment.php
attachment.php

İzmir 2.caddede elegance moda evi var.. ben orda provanias bikaç model denemiştim dantel ağırlıklı olduğu için 2800 ve 3200 tl demişti.. ama siz de gidip bir konuşabilirsiniz diye düşündüm.. ben karar verdim Eskişehir de diktiriyorum sizinde hakkınızda hayırlısı:16:

benim gelinliğim de beğenilmişti iki fotoğrafı koymaya çalıştım diğer birkaç fotoğrafa da isterseniz albümümden bakabilirsiniz. çok titizlenmiştim, detaycılık etmiştim ama iyiydi değdi yani :) $kk5.jpg $oz-fer KK.jpg

Back