Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu benimde favorim çok zariff bi model gelin dediğinin bir masumiyeti zarafeti olmalı :)
umarım isteğinden de güzel olursun :)
ben de bunun yaka kısmının çok çok az yukarı çekilmişini istiyorum inşallah olur..
mart ayında bakmak istiyorum bende.mayısın 12 sinde benim.izmirde önerileriniz olursa sevinirim .
mart ayında bakmak istiyorum bende.mayısın 12 sinde benim.izmirde önerileriniz olursa sevinirim .
benimkide 12 mayısta bu gelinliği diktiriyorum
Eki Görüntüle 343324
Kaça diktiriyorsunuz acaba?
merhaba ben henüz özel mesaj yazamıyorum. 1500 a diktiriyorum.
Hayırlı olsun, nerde diktiriyorsunuz ? Birebir benzetebilecekler mi acaba? Danteli felan nasıl?
büyük çarşıda diktiriyorum referansla gitmiştim bitmek üzere zaten gelinlik benim içime sindi güzel dikilmiş.
danteli kendin seçiyosun zaten ben aslına yakın secmeye calıştım.
Bende bu modeli AND çarşıda diktiriyorum:) Daha doğrusu beğendim kapora bıraktım prova için gün alcam. Bitince paylaşabilir misin? Ne zaman teslim ederler?
sen ne kadara diktiriyorsun? nisanda teslim alıcam.
Bende referansla gittim. Çok pazarlık yaptım:) 1250ye diktiriyorum. Etek ucunda da dantel olacak. Adamların işçiliği çok güzel danteli de seçtim. Bakalım inşallah güzel bişeyler çıkar. Bu arada bu modele eldiven taksak mı takmasak mı? :) Ben kısa dantel eldivenleri çok seviyorum ama salon düğünlerinde nasıl durur acaba?
Eki Görüntüle 356322