• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi, Model Paylaşımı, Sohbet Bölümünüz...

mayısta düğünüm var benimde bu model düşünüyorum önce hazırlara bakıcam olmadı diktiricem alt prenses üste taş işleme istiyorum inş istediğim gibi bulurum :)

mart ayında bakmak istiyorum bende.mayısın 12 sinde benim.izmirde önerileriniz olursa sevinirim .

bu benimde favorim çok zariff bi model gelin dediğinin bir masumiyeti zarafeti olmalı :)
umarım isteğinden de güzel olursun :)
ben de bunun yaka kısmının çok çok az yukarı çekilmişini istiyorum inşallah olur..

etek kısmı tam istediğim gibi.ben sadece üst kısmını kollara doğru inen güpür dantelli istiyorumm .umarım olur.

Merhaba, benim de beğendiğim bir gelinlik modelini malesef İstanbul'da bulamadım. Model Jasmine Bridal'a ait. Türkiye'de satışını yapan bir yer var mı bildiğiniz? Öbür türlü diktirmeyi düşünüyorum ben de olabilirse.

Eklentiler

• $F141022-F[2].jpg
    $F141022-F[2].jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 45
Hayırlı olsun, nerde diktiriyorsunuz ? Birebir benzetebilecekler mi acaba? Danteli felan nasıl?

büyük çarşıda diktiriyorum referansla gitmiştim bitmek üzere zaten gelinlik benim içime sindi güzel dikilmiş.
danteli kendin seçiyosun zaten ben aslına yakın secmeye calıştım.

büyük çarşıda diktiriyorum referansla gitmiştim bitmek üzere zaten gelinlik benim içime sindi güzel dikilmiş.
danteli kendin seçiyosun zaten ben aslına yakın secmeye calıştım.

Bende bu modeli AND çarşıda diktiriyorum:) Daha doğrusu beğendim kapora bıraktım prova için gün alcam. Bitince paylaşabilir misin? Ne zaman teslim ederler?

sen ne kadara diktiriyorsun? nisanda teslim alıcam.

Bende referansla gittim. Çok pazarlık yaptım:) 1250ye diktiriyorum. Etek ucunda da dantel olacak. Adamların işçiliği çok güzel danteli de seçtim. Bakalım inşallah güzel bişeyler çıkar. Bu arada bu modele eldiven taksak mı takmasak mı? :) Ben kısa dantel eldivenleri çok seviyorum ama salon düğünlerinde nasıl durur acaba?
$White_Lace_Gloves_Floral_JG914.jpg

Son düzenleme:
Bende referansla gittim. Çok pazarlık yaptım:) 1250ye diktiriyorum. Etek ucunda da dantel olacak. Adamların işçiliği çok güzel danteli de seçtim. Bakalım inşallah güzel bişeyler çıkar. Bu arada bu modele eldiven taksak mı takmasak mı? :) Ben kısa dantel eldivenleri çok seviyorum ama salon düğünlerinde nasıl durur acaba?
Eki Görüntüle 356322

fiyatı iyiymiş :) inşallah içine sinecek şekilde olur.
eldiven konusunda da hiç düşünmedim ben :44:

Nikahımız salonda kıyılacak , o esnada kullanmayı düşünüyorum birde foto çekimlerinde:)

benim de yaza düğünüm olabilir gelinliğimi internetten beğendim ama markasını bulamıyorum resmini eklemeye çalıştım o da olmadı

Back