• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Gelinlik Saç Rengimi Siz Belirleyin...Buyrun Kendi Saç Renklerim Hangisi Yakışır ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gelin Başımda Hangi rengi kullanmamı önerirsiniz??

• Sarı

OY: 103 38,4%
  • Açık Kumral

OY: 71 26,5%
  • Siyah

OY: 94 35,1%

• Ankete Katılan
    268
Bence kesinlikle baştan 3. numara çok yakışmış.Beyaz gelinliğin üzerinde de koyu bir renk olduğu için güzel durur.

koyu yaptır bence uçlarına balyaj attır,hem senin istediğin olur hemde koyu geleneği bozulmaz

kesinlikle açık sarı olmasın... gerçekten...

sarı sarı kimin yari
bencede sarı 4. foto harika ama makyajında öyle olsun.(gelinlerin makyajını çok abartıyolar)
çok güzelsin ayrıca;)
Mutluluklar dilerim ikinizde a.s.

1.fotodaki saç rengin gerçekten çok hoş sarı hiç gitmemiş yaşlı gösteriyo sarı istiyosan bile daha kumrala yakın sarıları denemelisin

birinci ve sonuncu resimdeki saçların ve yüzünün uyumu çok güzel, ama diğerlerini ben pek beğenmedim

saçlarımı karman çorman yapıcam en sonunda heheheh :)))

sarı muhteşem durmuş sende.bence sarı yap saçlarını ve ömür boyu da değiştirme

ben 1.resimdeki diorum sarı saç gelinlikte biraz çiğ duruo
koyu tonlar çikolata kahve yada kestane ,karamel gibi renkler gelinlikte çok daa hoş duruo
makyajıda gösterio bence

yaptırdığın sarı rengi tüm platin diyemi boyattın acaba bende hep bu rengi istiyorumda

canım platin dedim. Ilk önce komple zemin rengini açık tonlarda bi renge boyuyorlar , sonra platin sarısına paket yapıyolar sık sık

Back