Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaGelinlik Saç Rengimi Siz Belirleyin...Buyrun Kendi Saç Renklerim Hangisi Yakışır ???
ya hepsi harika hangisini seçeceğimi bilemedim canım ya kafamçokkarıştı ama ben nişan resimlerindeki saç rengini çok beğenmiştim hatta sana rengisi sormuştum buradaki 3. resim ama küçük olduğu için pek belli olmamış tercihimi yine de ondan yana kullanayım en iyisi
canım bence sarı ya da ilk foto çok güzel..senin renklerin kesinlikle açık tonlar..çok çarpıcı göstermiş seni..evet koyu da güzel ama sıradan...sarı ya da karamel diyorum
cnm 1.resimdeki saç rengin nedir ?
çok hoş bi renk sarı saç sana çok yakışmış (2.resim) ama sonuncu rengi görene kadar tabi :) son resimde çok farklı çıkmışsın daha çıtır göstermiş seni bence :)
Kesinlikle sarı,hem çok yakışmış sana hem daha havalı gösterir.En güzel gününü de güzel hatırla ,sakın gidip koyu renk yapma bence..
Sarı olmasa da ilk resimdeki saçın sanırım nişan resmimlerindeki saçın o da olabilir ama bence sarı..:lepi: