• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Gelinlik Saç Rengimi Siz Belirleyin...Buyrun Kendi Saç Renklerim Hangisi Yakışır ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gelin Başımda Hangi rengi kullanmamı önerirsiniz??

• Sarı

OY: 103 38,4%
  • Açık Kumral

OY: 71 26,5%
  • Siyah

OY: 94 35,1%

• Ankete Katılan
    268
sarı çok yakışmış sana canım iddialı göstermiş seni benimde saçlarım sarıydı gelinbeşında ve çokta hoş duruyor bence

hepsinde de hoşsun birinci resim diyorum ben
ama kendini hangisiyle daha kendin gibi ve rahat hissediyorsan o renk yaptır

evlendin mi bilmiyorum ama benim fikrim en son siyah sende hoş durmuş ama gündelik bir saç o güzelim 3. resim galiba koyu kumral gibi bir renk hani kıvırcık tam gelin saçı

evlenmedim canım, o resim nişanlık saçımdı :)

aman yarebbim her rengi yapmış benim gibi deli bu da:))

çiçewk suratlım en çok koyu rengi uzun saçlı en son fotonu biğendim gelinlik için yani

ama normal kullanacam dersen siyah toplu saçlı boyundan askılı elbiseni giydiğin saç rengin

:))))))) daha denediklerimde var d buraya koymadım heheh

benim şu anda saçlarım sarı sarıdan asla vazgeçmeyide düşünmüorum
bence gelin saçınada sarıdan başka bişey güzel olmuo derim ama tabii bu benim fikrim
sanada sarı çok yakışmış sarı saç herkese yakışmıyor ama bence sende şık durmuş
sarı diorum ben yerimseniben bu arada mutluluklar dilerim canım a.s. a.s.

tşk.ederim canımm

canım sarı çok hoş beyaz gelinlikle çok güzel olursun 1nolu foto güzelzemuszemus

bence nişandaki saç rengin ya da sondaki koyu renkli halin sana daha çok yakışmış, daha doğal duruyor.
sarı saç için ten rengin bana da biraz koyu geldi.
ben gelin saçı olarak olabildiğince doğala yakın bir renk seçmek gerektiğini düşünüyorum.

cnm ilk resmn ve sarı saçla güzel bir gelin olursun, zaten güzelsn. :nazar:ama 1.renk sana inanlmz yakşmş. benm geln saçmda platn sarısydı ve herke baylmştı.

kızlar ben çok kararsızım hayalim hep sarı gelin başı. ama çoğunluk koyu gelinliğe gider diyor. buyrun resimlerim bana yakışanı belirleyinn-tatlicadiarzu-

bak sana geln resmimi gnderym cnm fikir ednmş olopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $ablacm.jpg
    $ablacm.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 42
bence koyu renk yani sonuncu daha ağır gösteriyo yani diğer renkleri istediğin zaman kullanabilirsin ama bu ennnnnn mutlu günün beyaza da en çok koyu renkler yakışıyo bence bu da benim fikrim ama sen bilirsin tabi.

canım kimine sarı yakışır kimine koyu bu sarı olunca ağır durmaz anlamına gelmio asla çok saçma bikere.ama sana gerçekten koyu olan yakıştığı içn koyu olanı diyorum.sarı çok yakışsaydı sarı derdim

bence 2. resmindeki sarı renk harika olmuş sana kesinlikle onu tavsiye ederim ben canımopuyorumnanaktan

Ben kesinlikle sarı diyorum :lepi:

Back