- Konu Sahibi dolly5
sarı çok yakışmış sana canım iddialı göstermiş seni benimde saçlarım sarıydı gelinbeşında ve çokta hoş duruyor bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilk resimdekini beğendim. mutluluklar dilerim. Gelinlikli resmini de koyarsın umarım :)
evlendin mi bilmiyorum ama benim fikrim en son siyah sende hoş durmuş ama gündelik bir saç o güzelim 3. resim galiba koyu kumral gibi bir renk hani kıvırcık tam gelin saçı
aman yarebbim her rengi yapmış benim gibi deli bu da:))
çiçewk suratlım en çok koyu rengi uzun saçlı en son fotonu biğendim gelinlik için yani
ama normal kullanacam dersen siyah toplu saçlı boyundan askılı elbiseni giydiğin saç rengin
benim şu anda saçlarım sarı sarıdan asla vazgeçmeyide düşünmüorum
bence gelin saçınada sarıdan başka bişey güzel olmuo derim ama tabii bu benim fikrim
sanada sarı çok yakışmış sarı saç herkese yakışmıyor ama bence sende şık durmuş
sarı diorum ben yerimseniben bu arada mutluluklar dilerim canım a.s. a.s.
kızlar ben çok kararsızım hayalim hep sarı gelin başı. ama çoğunluk koyu gelinliğe gider diyor. buyrun resimlerim bana yakışanı belirleyinn-tatlicadiarzu-
saol canımkaydirigubbakcemile3bak sana geln resmimi gnderym cnm fikir ednmş olopuyorumnanaktan
cnm ilk saç rengn ne ve hangi marka ben öyle istyrmda yardımcı olurmusun lüüütfeeennn..