• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Gelinlik Saç Rengimi Siz Belirleyin...Buyrun Kendi Saç Renklerim Hangisi Yakışır ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gelin Başımda Hangi rengi kullanmamı önerirsiniz??

• Sarı

OY: 103 38,4%
  • Açık Kumral

OY: 71 26,5%
  • Siyah

OY: 94 35,1%

• Ankete Katılan
    268
kızlar ben çok kararsızım hayalim hep sarı gelin başı. ama çoğunluk koyu gelinliğe gider diyor. buyrun resimlerim bana yakışanı belirleyinn-tatlicadiarzu-

bende çok arada kalıp gelinbaşımı siyah yapmıştım,kaç sene geçti hala pişmanım ,kesinlikle sarı canım,sana en yakışan renk kesinlikle o bayanssulusmile

hepsi çok yakışmış canım ama siyah daha doğal durmuş, bence siyah yaptırmalısın...

BÜtÜn renklerle tenın gÜzel uyum saĞlamıŞ ama kesınlıkle ve kesınlıkle ılk fotorafındakı saÇınla Çok ıddalı bı gelın olursun

son resim bence. yüzünü ön plana çıkarmış ve daha çıtır bir görünüm olmuş kaydirigubbakcemile3

kesinlikle son resimdeki renk sana cok yakismis
o resimdeki gibi boyatip aralarinada acik bi rengini attirirsan gelin basinda muhtesem durur

oyumu sarıya verdim ama siyahta çok güzel bilmiyorumkismile
yanlız sarı tercih edicekseniz güzel bi bronzlaşın çok hoş duruyo bayanssulusmile

canım sarı sana apayrı bi hava vermiş...

Back