Az para degil. Pasa pasa senin istedigin modeli yapacaklar. Tuketici haklarina git durumu aynen anlat. Olmazsa onlar bi ihtar falan versinler.
Buarada benim.gelingim dugune 15 gun once dikilmisti. Sakin panik yapma ve uzulme canim.
Suan stresim cok fena bayram tatili bitsin ilk isim gelinlikcinin kapisina dayanmak olucak. Aysirashop a fln baktim simdi hos gelinlikler var pirrecardin in online sitesi ve yari yariya fiyatlar ben cidden kiytirik bi yerde cok pahaliya diktiriyorum ve bildigin beni de sömürmürmusler resmen.(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet olmadi and carsina da bi gidicem diktirmek istemiyorum artik olursa hazir alir ya dda getirtirim napalimCanım iade edersen almazsan eğer bu and çarşısinda ossi gelinlik var istersen bir konuş,götürdüğün modeli göster başından geçeni anlat onlar zaten vücuduna olup olmayacağıni ya da modeli anlatıyorlar
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Hic sinmedi icime dusunmeden duramiyorum bi kez evleniyo insan memnun olmucaksam niye dunya para veriyorum ki .((Bahdedilen rakam ufak bir rakam degil bence icine sinmedi ise hemen uzaklas ordan nir kere olan birsey bir yakinizmiz begenmedi ve almadi gelinligi
Evet olmadi and carsina da bi gidicem diktirmek istemiyorum artik olursa hazir alir ya dda getirtirim napalim
Hic sinmedi icime dusunmeden duramiyorum bi kez evleniyo insan memnun olmucaksam niye dunya para veriyorum ki .((
Selamlar kızlar günlerdir düşünüp duruyorum aklıma geldikce icim sıkılıyo. Ankarada gelinlik diktiriyorum bi model belirlemistim okey yapariz hic sorun olmaz dediler icim rahatladi 4 kisinin referansiyla da gitmisim zaten kafa rahat provalari beklerim artik dedim. Fiyati netlestirmedik araligin ne dendi 2bucuk 3 mu, 3 3bucuk mu. Yani bilmiyorum dedim ben sana 3 3bucukluk araligi oneririm dantelleri sahane dendi tamam dedim. Bi kagida da yazdi bunu. Neyse son provaya kadar her sey iyiydi ama gelgeleim bu gidisim de gelinligimi gordugum an sok oldum bu benim degil dedim. Benim gosterdigim modelle ilgisi yok. Benimkinin bel kisminda drapesi vardi full dantel yapmislar sonra kem kum dantelin uzerine yapicaz drabeyi dediler. Kuyruk kisminda kurdelali bi islem vardi boydan boya artik imkansiz o modele donulmesi. Cok uzuldum etek kisminda kapak vardi kapagi inanilmaz egri yapmislar gogus hizasi degil yan tarafta. Kesge fotoya izin verselerdi daha net anlatirdim aslinda.
Kadin sonra drapeden vazgecirmeye calisti bak cirkin olur dantelli sahane bosver fln. Iyi dedim neyse taksit odemeye diye gectim sahibi kagitlar yaninda mi dedi evet dedi,m verdim 3 bucuk mu demisiz imm tamam dedi. Ki onceki provalarda bu ucretikonustugum kadin yoktu sahibi, bu sebepl3 danteli secerken bana fiyat veremediler bilmiyoruz dediler.
Yani ben dantelin fiyatini bilmeden sectim patron kagittaki fiyati gorene kadar gelinligin fiyatini bilmiyordu ki 4 referansla gittim. Normal fiyati nedirbunun dedim 4bin250 dedi sen referansli oldugun icin boyle. Ama cikista 2 kisi durdurdu beni sorun mu oldu ucrette dedi evet dedim onlara da yapmis aynisini 5bin diye anlasmislar foto gosterdi uyduruk bi gelinlik dikmislr hakkaten kadin ben istemem bunu deyince suan aapayri bi model yapmislar bunun Pahali oldugu belliydi modelden..
Yani icim karisti guvenim gitti hayal kirikligi cok mutsuzum cok.
Dugunume bi ay var donusum zor olur sifirdan da baslayamam ama istedigim gibi de olmadi gelinlik ..
Ne yapmam lazim sizce
Ben de icimde kalsin istemiyorum 3 yil oncebi arkadasim evlenmisti gelinlik modeli tam istedigi gibi olmamis hala der icimde kaldi daha guzelolabilir diye .((Haklidin canim
mesela.benim.nisanligim.istedigim gibi olmadi hala kizarim kendime neden itiraz etmedim diye
Birde cok ucuk bir rakam.vermistim.piysaya gore.
ben kucuktuk ses edemedim sen hakkini arabenim.gibi resime mutsuz bakma
Canm hic begenmedim anlastigin yeri. Sozlesmede muhakkak yazmali istedigin model ve modele uygun gelinlik degilse odeme yapma sakin. Sonuna kadr da hakkin var. Boyle sacmalik olamaz bu senin bir defa giyecegin bir sey ki ucuza da dikmemisler. Eger istanbuldaysan ve bu kadr parayi gozden cikarabiliyorsan ben cagtekste diktiriyorm cok da memnunum su ana kadr agustosta teslim alacagim ins. Ama tabi model onlarin ellerinde olmadigi icn dikiyorlar su an. Fotodan gelinlik diktirmek ger zman riskli bence sonucta tam anlamalari imkansi bence.
1 ay gayet yeterli bi zaman bence hemen ise koyul ve asla icinde kalmasina izin verme gercekten icine sinmesi lazm. Gelinlik cok onemli bi sey bence.
Ben de icimde kalsin istemiyorum 3 yil oncebi arkadasim evlenmisti gelinlik modeli tam istedigi gibi olmamis hala der icimde kaldi daha guzelolabilir diye .((
Bi ay yeter diyo herkes bilmiyorum yaa sozlesmemiz fln olmaadii ayrica aklima da gelmedi acikcasi ya.(
Ankaradayim bulabilirsem hazir alicaam iptal etmem gerekli once tabi. Iptale yanasmayacaktir eminim ama zorlucam cidden hayalimde guzel mutlu bi gelin olmak var buruk degil .((
Iptal etmek zorundalar emin ol canm kapora verdinse yanar ama gerisini sakn odeme ve gerekirse git muhtarliga sor tuketici heyetine basvur. Hayallerinle oynamasinlar bu konuda ben de cok hassasim. Icine sinmemis bi gelinligi sana giydirmelerine iZin verme canm. Hazor da bulabilirsn cok rahat gerekirse buyuk bi yere diktirebilirsn de icin rahat olsn sonuna kadr haklisn.
bayram zehir oldu ama perşembe de geldi sonunda. bugün öğlen 12 gibi gidicem bakalım konuşucam 2bin e istediğim her şeyi yaptırıcam yapmazlarsa da paramı vermesini söylüycem. kaç gündür mutsuzluktan ölüyorum şurda düğünüme 1 ay kalmış düşündüğüm şeye bak onca dert arasında
Selamlar kızlar günlerdir düşünüp duruyorum aklıma geldikce icim sıkılıyo. Ankarada gelinlik diktiriyorum bi model belirlemistim okey yapariz hic sorun olmaz dediler icim rahatladi 4 kisinin referansiyla da gitmisim zaten kafa rahat provalari beklerim artik dedim. Fiyati netlestirmedik araligin ne dendi 2bucuk 3 mu, 3 3bucuk mu. Yani bilmiyorum dedim ben sana 3 3bucukluk araligi oneririm dantelleri sahane dendi tamam dedim. Bi kagida da yazdi bunu. Neyse son provaya kadar her sey iyiydi ama gelgeleim bu gidisim de gelinligimi gordugum an sok oldum bu benim degil dedim. Benim gosterdigim modelle ilgisi yok. Benimkinin bel kisminda drapesi vardi full dantel yapmislar sonra kem kum dantelin uzerine yapicaz drabeyi dediler. Kuyruk kisminda kurdelali bi islem vardi boydan boya artik imkansiz o modele donulmesi. Cok uzuldum etek kisminda kapak vardi kapagi inanilmaz egri yapmislar gogus hizasi degil yan tarafta. Kesge fotoya izin verselerdi daha net anlatirdim aslinda.
Kadin sonra drapeden vazgecirmeye calisti bak cirkin olur dantelli sahane bosver fln. Iyi dedim neyse taksit odemeye diye gectim sahibi kagitlar yaninda mi dedi evet dedi,m verdim 3 bucuk mu demisiz imm tamam dedi. Ki onceki provalarda bu ucretikonustugum kadin yoktu sahibi, bu sebepl3 danteli secerken bana fiyat veremediler bilmiyoruz dediler.
Yani ben dantelin fiyatini bilmeden sectim patron kagittaki fiyati gorene kadar gelinligin fiyatini bilmiyordu ki 4 referansla gittim. Normal fiyati nedirbunun dedim 4bin250 dedi sen referansli oldugun icin boyle. Ama cikista 2 kisi durdurdu beni sorun mu oldu ucrette dedi evet dedim onlara da yapmis aynisini 5bin diye anlasmislar foto gosterdi uyduruk bi gelinlik dikmislr hakkaten kadin ben istemem bunu deyince suan aapayri bi model yapmislar bunun Pahali oldugu belliydi modelden..
Yani icim karisti guvenim gitti hayal kirikligi cok mutsuzum cok.
Dugunume bi ay var donusum zor olur sifirdan da baslayamam ama istedigim gibi de olmadi gelinlik ..
Ne yapmam lazim sizce
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende şu an nişanlıyım ve 31 Ağustosda düğünüm var kısmetse.. benimde şuan dikiliyor hatta pzt 3. provama gideceğim şimdi konunuzu okudumda benimde içimde bi kuşku oluştu ama biz daha hiç para vermedik ayrıca gelinliği almaya yani diktimeye ilk gittiğimizde pazarlık yapılıp bize sevk irsaliyesi dedikleri malın önceden istediğini anlatan sipariş fişide denilen bir belge düzenlediler ki o belgeye benim neler istediğimi neyin dahil olduğunu ve fiyatı ve tarihide yazdılar ki bu işlerde önce güven önemli ama kendini güvenceyede aluıcaksın zaten ilk gittiğimzde annem kayınvalidem eltim hepberaber gidilmişti birde o belge malı teslim alana kadar sende kalıyor eğer bir sorun olursa o belgeyle mahkemeye dahi, başvurabiliyorsun elinde para verdiğine dair herhangi bir belge varmı yokmu bilemiyorum gelinliğe gelince modeli gördüm bu modeli benim diyen gelinlikçi dikemez zor gerçekten ama çok da güzel biraz uzun oldu umarım herşey gönlünce olur Allah yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?