Gelinlik Modelleri Gelinlik konusunda çok sıkıntılıyım çok mutsuzum

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2010
13.876
38.106
798
Selamlar kızlar günlerdir düşünüp duruyorum aklıma geldikce icim sıkılıyo. Ankarada gelinlik diktiriyorum bi model belirlemistim okey yapariz hic sorun olmaz dediler icim rahatladi 4 kisinin referansiyla da gitmisim zaten kafa rahat provalari beklerim artik dedim. Fiyati netlestirmedik araligin ne dendi 2bucuk 3 mu, 3 3bucuk mu. Yani bilmiyorum dedim ben sana 3 3bucukluk araligi oneririm dantelleri sahane dendi tamam dedim. Bi kagida da yazdi bunu. Neyse son provaya kadar her sey iyiydi ama gelgeleim bu gidisim de gelinligimi gordugum an sok oldum bu benim degil dedim. Benim gosterdigim modelle ilgisi yok. Benimkinin bel kisminda drapesi vardi full dantel yapmislar sonra kem kum dantelin uzerine yapicaz drabeyi dediler. Kuyruk kisminda kurdelali bi islem vardi boydan boya artik imkansiz o modele donulmesi. Cok uzuldum etek kisminda kapak vardi kapagi inanilmaz egri yapmislar gogus hizasi degil yan tarafta. Kesge fotoya izin verselerdi daha net anlatirdim aslinda.
Kadin sonra drapeden vazgecirmeye calisti bak cirkin olur dantelli sahane bosver fln. Iyi dedim neyse taksit odemeye diye gectim sahibi kagitlar yaninda mi dedi evet dedi,m verdim 3 bucuk mu demisiz imm tamam dedi. Ki onceki provalarda bu ucretikonustugum kadin yoktu sahibi, bu sebepl3 danteli secerken bana fiyat veremediler bilmiyoruz dediler.
Yani ben dantelin fiyatini bilmeden sectim patron kagittaki fiyati gorene kadar gelinligin fiyatini bilmiyordu ki 4 referansla gittim. Normal fiyati nedirbunun dedim 4bin250 dedi sen referansli oldugun icin boyle. Ama cikista 2 kisi durdurdu beni sorun mu oldu ucrette dedi evet dedim onlara da yapmis aynisini 5bin diye anlasmislar foto gosterdi uyduruk bi gelinlik dikmislr hakkaten kadin ben istemem bunu deyince suan aapayri bi model yapmislar bunun Pahali oldugu belliydi modelden..
Yani icim karisti guvenim gitti hayal kirikligi cok mutsuzum cok.
Dugunume bi ay var donusum zor olur sifirdan da baslayamam ama istedigim gibi de olmadi gelinlik ..
Ne yapmam lazim sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh canim bende diktircem .. böyle sanssizliklar çok oluyo ..keşke bilindik bir markaya ya da modaevine diktirseydin. . Bende attım diktirecegim gelinlik fotosunu buraya ve bugün aradım.. gayet hostular bakalım istanbuldaymis akay gelinlik oraya diktircem. . Peki hiç mi düzelme imkanı yok.

canım hemen iptal et.

ben de diktirmiştim bin pişman oldum. uzun kollu gelinliğinin bir karış kısaydı kolları dandik insanlar.

kavga dövüş eşimi saldım üstlerine.

benim 15 gün kalmamış olsa vazgeçerdim de........

içine sinmeyeni giyme!

canım diktirme hazır al, 6 ay bekletti beni kadın, 15 gün kalaya kadar duvak bile hazır değildi.

gelinlik konusunda bisey diyemicem ama paranin bi kismini vermezdim ben olsam..bu ne isguzarlik hem istedigimi yapma hem dogru duzgun para konusu netlesmemis hem ayrintisiyla su model su kumas soyle olur vs denmemis.

1ay yeterli bi zaman. icine sinmeyen seyler tabiki olabilir dugunde ama bu gelinlik olmamali.ucret vermedinse hic kaç oradan hazir bulmaya caliş derim.hep icinde bu hüzünle anacaksin yoksa

Cok yer gezdim hazir alicaktim niyetim oydu ama icime sinen bir sey bulamadim en uyisi diktirmek keyfimce dedim o da olmadi. Istedigim seyleri eklemediniz fiyattan dusmeniz gerekmez mi dedim yok oyle bir sey dantel ayni dedi .((

Hiic diktirme isine girmedim valla cook riskliydi
Ben 1000 tl ye üst kismi full incili prenses tam istedigim gibi cok cok guzel bir gelinlik aldim valla
Hazirdi hiic te diktirmekk gibi bi fikrim olmadi
Iptal et piyasada o kadar güzel hazir dikilmis gelinlikler varki
diktirme olayina hic anlam veremedim zaten

Dantelin fuyatini bile bilmiyodum ki belki ucuz bisi verdiler belki pahali deselerdi ben bunu secmicektim. Vazgecersem verir mi odediklerimi geri ya da ben nerden bulucam tekrar gelinlik .(((

Gicik oluyorum boylelerine. Zorla istediklerini gibi yaparlar ve hic bir sekilde anlasmaya yanasmazlar. Almama imkanin varsa kimseyi dinleme baska bir kac yer arastir. Sonucta giydigin gelinlikle mutlu olmayacaksan ne anlami var.

Böyle konularda azcık sesinizi çıkarmanız lazım. Hemen hmm tamam derseniz afedersinizde yoluncak kaz gibi görür böyle insanlar. Bir kadın için gelinlik en önemli şeylerden biridir üzüldüm sizin adınıza, istediğim gibi olmazsa ben o modaevini ayağa kaldırırdım.

Vicdanli ve helal kazanc niyetindeyseler vermeleri gerek parayi.bigenc kizin omur boyu ahini almamalari lazim heleki gelinlik konusunda...bende riske girmek istemedim.missdefneye gittim begendim benim ölçulerim de dikildi geldi,ki onda bile detaylarda farkliliklar vardi...

İptal e yanasmayacaklar yapariz ederiz diyecekler oyalayacaklar ben de vakit kaybedicem. Bayramdan sonra ilk isim gidip konusmak olucak aklima geldikce canim skliyo halbuki cok guzel olacakti. Hazir gelinlikleri nerde bulabilirim oneriniz var mi ankara da peki

Missdefne heryerde var hem cok ucuk fiyatlar yok,sizinkinin yarisi kadardi benimki.hem de zevkli modeller

3.500 tl mi bir gelinlik... ben kirikkale de diktirdim hemde kendi istedigim hayalimdeki gelinliği 1000 tl ye. Benim ki de üst kısım komple dantel altı pprenses etek uzeri dantel serpme. Kuyruğun da dantelli kurdela var. Bence o dolandırıcı yerden vazgeç canım. Ben 3 gunde diktirdim gelinliği

Paranın hepsini verdin mi
1 ay var baştan bile dikerler ya istediğimi baştan yapın yada paramı verin de
Git hazır gelinlik al

2000 verdiim toplamda. 1500 kaldi sözde.
Ben parami alabilirsem hazir gelinlik bakarim da bilmiyorum geri verirler mi yaa yirtici biriyimdir aslinda ama duygusal oldum soz konusu gelinlik olunca..

bulursun kuzum hiç canını sıkma. seni yolmalarına izin verme ben de gelinliğimi 1100 liraya diktirmiştim. alırsın bitane olmazsa onun üzerinde değişiklik yaptırırsın. bu gelinlik yüzünden öyle üzüldüm ki kilo verdim ben düğünde.

bir de bana dedi ki kilo vermişsin ondan oturmadı dedi. ben 36 beden giyerken 38 beden gelinlik dikmiş bana. dha doğrusu vitrindekini bana kakaladı, sanki hiç anlamadım, safım ya ben!

hadi beli öyle kolun ölçüsünü nasıl yanlış aldın dedim.

ay suratları aklıma geldikçe midem bulanıyor öğğğğkk

Şark kurnazları!

Ayy yaa hakkaten kendimi daha kötu hissediyorum simdi kaziklanma hissi daha kotu. Ablam esk.te 900 e diktirmisti guzeldi de.
Offf bayram bitse de gidip netlestirsem cok para hakkaten dusununce hele istedigim gibi olmayan bir seye .((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…