Gelinlik Modelleri Gelinlik konusunda çok sıkıntılıyım çok mutsuzum

Hem okdr para verceksiniz hemde istediğiniz gibi olmayacak öylemi.. Ben hazır aldım cuk diye oturdu valla diktrme çok riskli diye çok okudum burdan .. O fiyata süper hazır gelinlikler var çok rahat bulursunuz hazırlardan ama kaparo falan verdiyseniz alabilmeniz zor bence ( öyle bi çirkefleşiyolar ki

onların resim eklemene izin verip vermemeye hakları mı kalmış...bu raddeye getirip birde resim yasağı mı koydular..senin yerinde olsam eklerdim resmini...
en azından bizlerden fikir alırsın şöyle yap böyle yap tarzında...
bi laf edecek olurlarsa da zaten mmahfettiniz gelinliğimi birde sizin yasağınıza mı uyacamm derdim..

Foto cekmeye uzin vermiyorlar o yuzden provada cekemedim. Orjinalini paylasayim ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406472516686.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 166

Para verdim ki 2000 tl toplamda. Ki son provaya kadar cok mutluydum icimrahatti simdi bi haftadir icim icimi yiyoo.

Foto cekmeye uzin vermiyorlar o yuzden provada cekemedim. Orjinalini paylasayim ama

eğer buunun gibi görüntüsünde bi soruun yoksa çok kafana takma canım...gayet güzel bu resimdeki..ama seninki nasıl oldu? resimdeki gelinliğe göre hatalı yerlerini anlatırmısın..

eğer buunun gibi görüntüsünde bi soruun yoksa çok kafana takma canım...gayet güzel bu resimdeki..ama seninki nasıl oldu? resimdeki gelinliğe göre hatalı yerlerini anlatırmısın..

O belindeki drape yok gogus kisminda dantel kenari gececekti full dantel olmus gelinlik boğulmuş cok yogun dantel. O ondeki kapak kismi tam ortadan bile deil gogusle ayni hizada yapmalari gerekirken nasil olduysa yan tarafa saga dogru dikmisler cok komik. Arkasinda minik kurdela iniyordu bastan sona minik minik o islem artii mumkun degil oylece gecirmisler danteli. O beldeki koca cicegi istemedim zaten. Bu cok zarif geldi ama suanki gelinligim pek ilgisi yok farkli bir sey oldu maalesef ki

etek kapağını yanamı yapmışlar
malmış yani yapan kişi.... ben olsam cingar çıkartırdım, geri dönüşü olmayacaksa bile fiyatının hepsini vermezdim....
tamam dantel güzeldir, bende taşlı tuşlu gelinlikleri sevmem dantel severim, benim gelinliğimde plise ve dantel karışımıydı... çok da zarifti...
ama tamamı dantel olması dediğin gibi gelinliğin modelini durşunu zerafetini kapatabilir...
ama canım daha zamanın çok....eğer düzeltme imkanları olan kısımları varsa düzeltsinler, ve ısrarcı ol...örneğin o göğüs kısmındaki dantelin fazlasını değiştirme imkanı yokmu?

Ben diktirerek böyle saçmalık insanlarla uğraşmayayım diye hazır aldım sözde. Onda bile provadan sonra teslim ettiklerinde o kadar çok saçmalıklar vardı ki... Eteğinde yırtık, tarlatanı 10 yıllık gibi bantlı bantlı ve bantları açılmış, provadaki iğneler olduğu gibi duruyor, düzeltilmemiş halde, ütüsüz buruş buruş, eteğini kısaltmak için keserken paçavra gibi çıkıntılar bırakmışlar vs vs. Ve dahası yani... Düğüne de vakit kalmadığı için hiçbir şey yapamadım gelinlikçiye.
Hatta isim de vereyim, tunalı dream on.
Gelinliğim çok beğendiğim bi modeldi. Gelinlik için de yapabileceğim şey yoktu bi iki düzenleme dışında. Tüm sorunlarını kendim düzelttim. Tarlatanı, eteğindeki paçavra çıkıntıları falan. Kalkmış güpürleri diktim. Gayet güzel oldu ama beceriksizlikleri yüzünden stres çektim.

Bence vaktin varsa, ve ödemeyi yapmadıysan istediklerini yaptırt. Hem az da bir meblağ değil ödediğin.

Son düzenleme:
Ben geçen sene 1ayda 3 provayla diktiridim güzelde oldu yani hemde iki bin liraya baya uğraşıyorlar istediğini hatta fazlasını yapıyorlar

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bedeniniz 36 40 arası ise diktirme işine girmeyin arkadaşlar ya ne güzel hazır gelinlikler var bedenlerin bu aralıktaysa iptal ettir ve git hazır gelinlik al canım bir kaç saat için o kadar paraya değmez hem içine sinmeyen bir gelinliğe o kadar para verilir mi

Cnm seni resmen kaziklamislar bence o vermis oldugun 2000tl'yi geri al onlardan oyle yada boyle al yani ve git kendine hazirlarindan al bence hic bisi icin gec degil bir ay icinde bulursun istedigin modeli..

Merhaba,

Durumunuza çok üzüldüm. Aslında yapılan kabul edilebilir gibi değil. Çok da ödeme yapmışsınız.

Şimdi, normalde eğer yaptıkları iş bu modele yakın ise, etek ile gövdeyi ayrı çalışıp sonradan dikmiş olmaları gerekiyor. Eğer böyle ise, o dikişi ayırıp yani eteği söküp, açılım yerini öne kaydırmaları gerekiyor. Beldeki drape işine erinmeleri akıl alır gibi değil. Bir gelinlikçinin 1 saatte rahatlıkla yapabilecekleri bir işlem. Arkadaki ayrıntı dediğiniz şeyi anlamadım çünkü modelin orijinalinde öyle bir şey göremedim ben:

http://www.rosaclara.es/en/vestido/8/217-CAMBOYA-1493.html

Bu arada, bence modaevini ifşa etmeniz gerekiyor burada. İnsanların hayalleri ile oynamak bu kadar kolay olmamalı.

Bir de, ben olsam, kendileri hatalarını düzeltmeyecek gibilerse, daha fazla ödeme yapmadan o gelinliği alırdım, eteği söküp açılımı kaydıracak ve belde drapeyi yapacak bir terzi arardım. Benim kulağıma istekli birinin yapabileceği bir tadilat gibi geldi ama tabi fotoğraf olmadan bilemiyorum.

Son düzenleme:

Modelin arkasinin orjinalini ilk defa goruyorum cok hosmus cidden cok naif. Kurdelali islem benim tarifimdi birebir ornegini sunmamistim ama ilk gun onu da cok kolayca yapacaklarini dile getirince ikna olmustm.
Etek kismini duzelticekler tam ortaya alacaklar ama bu isin bu kadar ozensiz yapiliyo olmasi uzuyo beni daha cok. Drapeyi de eklicektik fln dedi ama komple kaplanan dantelin uzerine sonradan eklenen drape benim dusuncemin istegimin onlar icin bu kadar da degerli olmadigini gosterdi unutmuslar isin acigi yani. Bu rahatsiz ediyo insani.

Cnm seni resmen kaziklamislar bence o vermis oldugun 2000tl'yi geri al onlardan oyle yada boyle al yani ve git kendine hazirlarindan al bence hic bisi icin gec degil bir ay icinde bulursun istedigin modeli..

Iptal et hazır al en güzeli öyle hazır aldım ben çok da güzel oldu

Bi arkadasim da hazir aldi cok hostu cidden ona sormam gerekli nerden buldugunu parami geri alabilirsem hazir bakarim zaten bu sekilde cok zor icime sinmesi .(

Biliyorum orasini burayi ayarlayinca gitmemistim oraya

Ben geçen sene 1ayda 3 provayla diktiridim güzelde oldu yani hemde iki bin liraya baya uğraşıyorlar istediğini hatta fazlasını yapıyorlar

3bucuk cidden cok daha uyguna alan arkadaslarim oldu bu yil ooff su bayram bitse de bi gidip netlestirsem hrr seyi

38 bedenim ben evet olmadi o tarz bi yontem izlicem parami geri alabilirsem .(((

Bahdedilen rakam ufak bir rakam degil bence icine sinmedi ise hemen uzaklas ordan nir kere olan birsey bir yakinizmiz begenmedi ve almadi gelinligi

Canım iade edersen almazsan eğer bu and çarşısinda ossi gelinlik var istersen bir konuş,götürdüğün modeli göster başından geçeni anlat onlar zaten vücuduna olup olmayacağıni ya da modeli anlatıyorlar

Az para degil. Pasa pasa senin istedigin modeli yapacaklar. Tuketici haklarina git durumu aynen anlat. Olmazsa onlar bi ihtar falan versinler.
Buarada benim.gelingim dugune 15 gun once dikilmisti. Sakin panik yapma ve uzulme canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…