Gelinlik Modelleri gelinlik için yardım

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
İstanbul Avcılar'da gelinlikçi arıyoruz ama güvenemiyoruz malesef.Gelinlik 21 mayıs kampanyasında özel dikim 1500 görünce çok uygun geldi düşünüyorduk ama şikayetler çok olduğundan kararsız kaldık şu an,cesaret edemedik.Bildiğiniz iyi ve kaliteli bir yer varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

yürüyüş yolunda pasajların içlerinde gelinlikçiler var ama öyle güzel modeller var mıdır bilmem gene de bakmakta bi fayda var

niyetimiz kiralamak ama fiyat farkı çok yoksa satın alabiliriz.kabarık ve yakası kolları dantelli olacak sanırım

merhaba bakırköyde salvador gelinlik var çok güzel dikiyorlar gösterdiğim gelinliğin aynısını diktiler 1600 tl ye diktirdim meydandaki otobüs duraklarının hemen orada karşısında lise var çok memnun kaldım tavsiye ederim

Eklentiler

• 10645301_1388272178157791_7596911785692116234_n.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 102
Arayışınız hala devam ediyor mu bilmiyorum çok gezip fiyat alıp karar verdiğim Larin Gelinlikten çok memnun kaldım şubat ayında teslim alım gelinliğimi ve sıfır hata ve sorunsuz 3 prova geçirdim, üstelik elimde model yoktu ben söyledim onlar dikti tam istediğim gibi. Gerçektn tavsiye ederim iş ahlakları çok iyi en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…