Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinlik İçin Turban Modelleri

Bende gelinliğimin üst modelini bu şekilde istiyorum ama bulabilirmiyim bilemicem :uhm:
İstanbul gibi bi büyükşehirde olsaydım bulurdum ama değilim maalesef kafamçokkarıştı

ben sırf daha çok gelinliğe bakabilmek için alışverişimi İstanbulda yapıcam canım -yanlış anlaşılmasın nişanlım zaten orda yoksa extra bir masraf yapılmıcak, ben giderek masraf yapıcam :D - ama çok uzak değilsen gidebilirsinizde inş sedne bulursun gönlüne göre bişey

rahibe ne arkadaşlar ya.hristiyan inançlarını temsil eden kadın din temsilcilerinin isimleriyle arıyosunuz kıyafetinizi.
İslami olarak kurallara uyalım derken böyle ifadeler yanlış bence...

canım ne demek istediğini anladım haklısında ama ismi bu olmuş ben farklı bişey desem anlaşılmıyor ki. İsmini bilmeden bende anlatıyordum bu kapanma şeklini kimse anlamıyordu anlattığımla kalıyordum. Şimdi rahibe atrzı diyorum biliniyor. Suç bizim değil ki napalım :çok üzgünüm:

sizekendigelinliğimin fotolarını yollayım ben kendim çizmiştim modelini

29042008007ld6.th.jpg
[/IMG]

kızlar istanbul fatıhte lider kuaforun ustune turban yapan tanımam.orda tatar bı kız var o çok guzel yapıyo.merak edenler profılıme gırıp turbanıma bakabılırler

canim profiline baktim ama resim goremedim ben.
bisey sorabilirmiyim, kuaforunun ismi ne? ne zamandan beri orda? benim bi akrabamda kuaforde gecen sene yazin gittiydi heralde istanbula:uhm:

kızlar :(
benim kapalı gelinlik modellerine ihtiyacım var
kapalı gleinlik için link açılmamış hiç
tek tek baktım sayfalara

siz biliyor musunuz?

yada bana kapalı gelinlik konusunda fikir verebilir misiniz :((

gelinlik ve nişanlık

öpüyorum hepinizi:1hug:

ben sırf daha çok gelinliğe bakabilmek için alışverişimi İstanbulda yapıcam canım -yanlış anlaşılmasın nişanlım zaten orda yoksa extra bir masraf yapılmıcak, ben giderek masraf yapıcam :D - ama çok uzak değilsen gidebilirsinizde inş sedne bulursun gönlüne göre bişey

canım ne demek istediğini anladım haklısında ama ismi bu olmuş ben farklı bişey desem anlaşılmıyor ki. İsmini bilmeden bende anlatıyordum bu kapanma şeklini kimse anlamıyordu anlattığımla kalıyordum. Şimdi rahibe atrzı diyorum biliniyor. Suç bizim değil ki napalım :çok üzgünüm:

arkadaşlar başka anlaşılmıyo diye garip bi isimle mi anacaz
bizi anlamayanda suç kalsın böyle yozlaştırmayalım bence
benimkide cahilce bi müdahale gibi görülebilirde olması gerekeni resimle anlatın o zaman
ne biliyim önemsemediğimiz konular o kadar içimize girmişki rahibe kıyafetiyse ben niye giyiyorum onu.
açık gelinliğim olsun o zaman
rahibe kıyafeti çokmu iyi açık olmaktan
özümüzü kaybetmesek diyorum

ben ılk koydugun yanı en usttekı modelı cok begendım canım bıde kardelenın kendı msjına koydugu cok guzel......hayırlı uğurlu olsun :nazar:a.s.:nazar:

ben bu bölümü biraz geç gördüm...bu konuda bizim sitemize bakarsanız veya muessemize uğrarsanız daha fazla model görebilirsiniz..hepsini internete koymuyoruz..bu konuda yardımcı olabileceğimizi sanıyorum

sizin siteniz hangisi ki? Adresi verirmisiniz?a.s.

ben bu bölümü biraz geç gördüm...bu konuda bizim sitemize bakarsanız veya muessemize uğrarsanız daha fazla model görebilirsiniz..hepsini internete koymuyoruz..bu konuda yardımcı olabileceğimizi sanıyorum

siz benim bugün youtube´de izledigim Kardelen salondanmisiniz?? Tesadüfe bakin yaaa...:dance:

Bir gelin basinin maliyeti suan ne kadar? Makyaji ne kadar tutuyor mesela?

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar en özel günümde yaptığım makyajı tartışa dursun ben resimleri siliyorummm imalı laflarla kalbimi kıran arkadaşlara teşekkürlerrr

Son düzenleme:
maşşşşaalllahhhhhhhh :nazar: :nazar: ne kadar güzel olmuşsun

ya yalnız bişey sorucam..yanlış anlaşılmasın ama hepmerak ettiğim bişey....şimdi başınızı gelinlikle hani böyle yapıyorsunuz ama yüzünüzde baya bir makyaj oluyor...ve bence çok çekici görünüyorsunuz....bu bir tezat değil mi :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
beyaz kelebek kapalı bir bayan olarak sana katılıyorum.
daha hafif tonlar seçilebilir.hem daha zarif olur bence de..
evet en önemli günümüz belki ama tesettüre yakışanın ne olduğunu unutmamak lazım.
yine de herkesin kendi tercihi..

bırakın arkadaşlar kim nasıl istiyorsa öyle giyinsin..ne var bunda.. herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranmalı..

bırakın arkadaşlar kim nasıl istiyorsa öyle giyinsin..ne var bunda.. herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranmalı..

iyide ben bişey var demedim ....

ayrıca kimsenin giyimine karıştığımızda yok...sadece sorduk.....ne sakıncası var bunun....

trban6od3uu6.jpg

Hem kendisi hem makyajı hem türbanı çok hoş :nazar: 2 ay sonra düğünümde böyle bi makyaj düşünüyorum hanımlarr, ne dersiniz ?

Back