Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinlik İçin Turban Modelleri

Modellerin hepsi çok güzel....
Erken evlenmişiz diye bilirim ancak ....
Gelin olacak genç kızlarımızada mutluluklar diliyorum....

merhaba canım bende 1yıllık evlıyım gelın basım canım normal kapandıgı düşün tam ust kısımda cercevelıyen genıllıgımın nakışı vardı sonra akra kısım tamamen büzgü yapılmıştı boynumun sag kısmına gül yapıldı basörtüden sonra sım döküldü düzgünün tam altına duvak takıldı anlatılmak olmaz istersen msnde gösterırım bacım buraya koyamam esım ızın vermez tabıkı istersen sade cok şıktı tavsıye ederım

ŞenizŞenizayyyyyyyy cok güzel bu modeller ellerınıze saglık allah emegınızın hakkını versın cok begendımŞeniz

Kizlar Cogu Hosuma Gitti Valla Ama Ben Fazla Abartili Olanlari Terch Etmeni Istemem Sadede Olmasin Ama Sik Bisey Olsun.allah Hayirli Etsin Evliligini

41.jpg

40.jpg

Boynu açıkta bırakan modellerin tesettüre girdiğini düşünmüyorum.Ama modeller çok şık gerçekten..

Ben en çok bunu beğendim aklımda ve pc'imde bulunsun:utangac:

yaaa bunlar süper kim satıyo veya kim yapıyo lütfen yazın çok güzel bende türbanlı evleneceğim

--------------------------------------------------------------------------

kızlar valla süper modeller ellerinize sağlık benimde bahara düğün var ama ne gelinlik nede türbanda fikir edinemedim

off ya böyle türbanı kim nerde yapıyo yaaa benim düğün olcak böyle model yapan becerikli insanlar nerdeeeee:sm_confused:

hepsi birbirinden güzeller ben evlenirken böyle güzel türbanlar yoktu yeniden evlenesim geldi valla

Hepsi cok guzel guzel olmasinada su varki topuzlari cok sivri vek dik yapiyorlar bu yanlis bence....arti bogaz kismi gozukenler turbana girmiyor cunku asil namahrem olan yerler acikta kaliyor buda hicmi,hic dogru digil sadece benim dusuncelerim bunlar herkesin secimi kendine tabiki... herkese Allah mutlu,hayirli yuvalar kurmak nasip etsin....

Back