Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinlik İçin Turban Modelleri

Gelinliğimi sade bir şey düşünüyorum ama türbanım rahibe türbanı tarzında olacak byük ihtimal ve duvağımı biraz gösterişli düşünüyorum. Böylece dengeyi yakalamış olurum çok basit durmaz gelinliğim.

Hakkımızda hayırlsı inş

Ben de rahibe modellerini daha çok beğeniyorum.Bir de türbanı saten değil de tül olursa bence daha zarif duruyo.

kızlar istanbul fatıhte lider kuaforun ustune turban yapan tanımam.orda tatar bı kız var o çok guzel yapıyo.merak edenler profılıme gırıp turbanıma bakabılırler

İşte benim modelimde bu,İslâmi usullere uygun olmalı çok dikkat çekmemeli.. Karışık ve yüksek topuzlar olmamalı.Gelin zaten sade ve zrif olmalı bence ;)[/QUOTE]

muhteşem bi model tam aradığım çok çok çok teşekkürler ben de böyle bişey istiyordum. madem İslamiyeti yaşıyoruz, uygun olsun diyordum. ellerine, yüreğine sağlık çok teşekkürler (:

gelinlik2we7.jpg

Bunun beyezı ve üstteki baş bağlama şekli bence müthiş :)

evet başörtü yapma şekli çok hoş..çok beğendim.

modeller çok güzelmiş ya beğendim ama biraz daha sade ve topuz alçakta olsa daha iyi olur en uygunu bence böyle...

Kızlar ben türban modelimi böyle sade istiyorum.Duvak eşarbın kenarından olacak böyle.Ama özellikle gelinliğe bayıldım:asigim:.Üst bölümü hakim yaka duruyor.Bende böyle bişey istiyorum yaaaaa.

adszat4.png
adsz1nf1.png

gerçekten çok güzelmiş bende böyle düşünüyorum.. paylaştığın için teşekkürler meryam_nisa a.s.

türbanı çok güzelmiş canımm tam istedigim gibi rahibe modelii
böle kafana duvak falan örtülmicekk

Kızlar ben türban modelimi böyle sade istiyorum.Duvak eşarbın kenarından olacak böyle.Ama özellikle gelinliğe bayıldım:asigim:.Üst bölümü hakim yaka duruyor.Bende böyle bişey istiyorum yaaaaa.

adszat4.png
adsz1nf1.png

ayyyyyyyyyy işte aradığım gelinliği bulduuuuuuuum :asigim:

çok teşekkürleer

inş böyle birşey bulabilirim ama ben kırık beyaz istiyorum inş

rahibe ne arkadaşlar ya.hristiyan inançlarını temsil eden kadın din temsilcilerinin isimleriyle arıyosunuz kıyafetinizi.
İslami olarak kurallara uyalım derken böyle ifadeler yanlış bence...

ayyyyyyyyyy işte aradığım gelinliği bulduuuuuuuum :asigim:

çok teşekkürleer

inş böyle birşey bulabilirim ama ben kırık beyaz istiyorum inş

Bende gelinliğimin üst modelini bu şekilde istiyorum ama bulabilirmiyim bilemicem :uhm:
İstanbul gibi bi büyükşehirde olsaydım bulurdum ama değilim maalesef kafamçokkarıştı

rahibe ne arkadaşlar ya.hristiyan inançlarını temsil eden kadın din temsilcilerinin isimleriyle arıyosunuz kıyafetinizi.
İslami olarak kurallara uyalım derken böyle ifadeler yanlış bence...

haklısın canımda başka türlü ifade etmesi zor oldugu için o terimi kullandım ben
anca böyle anlıyor moda evleria.s.

Back