Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinlik İçin Turban Modelleri

beyaz kelebek arkadaşıma katılıyorum ama bende kapalıyım normalde makyaj yapmam dikkat çekici giyinmem.fakat bu çok çok özel bi gün bende Allah nasip ederse gelin olduğumda makyajımın çok güzel olmasını istiyorum o gün aslında gelini damat için süslerler.ben kocamın yanına en güzel halimle çıkmayı isterim...ama ben gelinliğimin üzerine çoğu gelin gibi kırmızı duvak gbi bişey oluyor yüzü kapatıyor ondan takıcam..makyajlı halimide sadece kocam ve düğündeki kadınlar görücek..

trban6od3uu6.jpg

Hem kendisi hem makyajı hem türbanı çok hoş :nazar: 2 ay sonra düğünümde böyle bi makyaj düşünüyorum hanımlarr, ne dersiniz ?

Bu sade makyajı beğenen çıkmadı anlaşılan.. :uhm:

Arkadaslar bence su arkadan baglanan modeller hic hos degil.Bir de makyaj cok cok az olmali,bana kalsa ben hic makyaj yaptirmayacaktim ama fotograflarda guzel cikmaz falan diye kandirdilar beni :ecrin_bebek: Bende hafif yaptirmaya calistim:delphin:

Güzeller ama bazıları komik duruyor:utangac:
Abartmamak gerek bence türbanlı modellerde...SADE ve ŞIK olmalı...şakkıdı

kızlar benimde düğünüme az kaldı ama bende tesettür bağlama modeli beğenemedim yardımcı olurmusunuz bana tşkr

Arkadaşlar benimde düğünüme az kaldı ve bende arkadan bağlama türbanları hiçmi hiç sevmiyorum. Diğer modellerinde seçenekeri az ne yapacağımı bilmiyorum CADIARZUCADIARZU

arkadaşlar bende 19 ekimde evlendim fikir olsun diye türbanlı resimlerimi ekliyorum
ImageShack - Image Hosting :: 143hk5.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dsc01681bi4.jpg

JNAZ cok hoş olmuş türbanın çok begendim.yüzün de cok tatlı maşallah.Rabbim bir ömür mutluluk versin.ben de bu yaz evlenecegim inşallah muhtemelen ben de böyle birşey yaptıracagım:asigim:

Arkadaşlar ocak ayında nikah günü almaya gideceğiz. Düğün ve gelinlik telaşından çok türban modeline karar verememiş olmam canımı çok sıkıyor. Önden bağlamalı model yaptıracağım ama robot gibide olmak istemiyorum. Beğendiğim 2 Model var biri arkadan bağlamalı onu önden bağlamalı şeklinde düşünüyorum ve üzerine atılan duvakları çok seviyorum.Sizce bu modeller nasıl.

53226x300fr8.jpg

Bu gelinliğin işlemeleri ve duvağıda çok hoşuma gitti tabi türbanını önden bağlamak şartıyla

11aie8.jpg

Back