Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinlik İçin Turban Modelleri

2. güzel bence ama dikkat et arkası üstteki gbi çok sivri olmasın topuz kısmı yani hiç hoş durmaz şimdiden hayırlı olsun mutluluklar darısı başımayerimseniben

Ya çok güzeller hepsini bilgisayarıma kaydettim :delphin: Çok baktım nette kapalı olduğum için ama hiç güzel bulamadım bunlar çok güzel teşekkür ederim öpüorum hepinizi a.s.

ya cok degısıkl modeller var nısanda nıkahm var ben ne yapıcam ya kafam cok karısık:Ç(:(

Ya ben profilinde foto filan bulamadım :( Bende türban modeli arıyorumda bulamıyorum :(

sizlere bi kaç örnekte benden olsun :))

cimg3076yl1.jpg

cimg3106hm4.jpg

s6004126ba8.jpg

cimg3047zr8.jpg

ben açığım kpalı olsaydm kesinlikle üçüncü modeli yaptırırdm kıslar

bence harıka bı makyaj olmuss.hem sade hem de gusel.kızımız da pek hos olmus :)

s6004126ba8.jpg

ama değişik cnm .ilkdefa böle bi model gördüm . . . bi kuaför sitesinden buldm .kendi yaptığı modeller

Arkadaşlar ocak ayında nikah günü almaya gideceğiz. Düğün ve gelinlik telaşından çok türban modeline karar verememiş olmam canımı çok sıkıyor. Önden bağlamalı model yaptıracağım ama robot gibide olmak istemiyorum. Beğendiğim 2 Model var biri arkadan bağlamalı onu önden bağlamalı şeklinde düşünüyorum ve üzerine atılan duvakları çok seviyorum.Sizce bu modeller nasıl.

53226x300fr8.jpg

Bu gelinliğin işlemeleri ve duvağıda çok hoşuma gitti tabi türbanını önden bağlamak şartıyla

11aie8.jpg

hakkaten işlemeleri ve duruşu çok güzel olmuş 2. gelinliğin.bende duvak olatak bu tarz seviyorum şöle başörtünün yanlarından aşağı kadar olanlardan.

Rabbim nasip eder inş en hayırlsıından hepimize..kaydirigubbakcemile4

Back