Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

CANIM FORUMA HİÇ UĞRAMIYON GALİBA

oo hayirli ugurlu olsun canim :asigim:
güle güle giy,allah bu gelinlikle beraber tüm güzel düslerini gerceklestirsin
ben henüz gelinligimi giyip dogru dürüst resim cekinemedim haha :roflol:
amın cumlemıze benımde son provada cektırttım resmı:)))darısı sana:)))dugun gelse de gıysem artık:sm_cool::dance::teytey:

amın cumlemıze benımde son provada cektırttım resmı:)))darısı sana:)))dugun gelse de gıysem artık:sm_cool::dance::teytey:

yav benim gelinlik geldi,duruyor paketli bi sekilde odamda bi kac kez giydim,heycandan resim cekmeyi unuttum sırnaşık şey bi ara giyip dogru dürüst resim cektirmem lazim anneme :icecream:

buda benım gelınlığım

aiiiiii

hangi gelinlik kötü olmuş ki bu kötü olsun

ama gerçekten çoook beğendim Rabbim o güzel günde mutlulukla giymeyi nasip etsin

:çok üzgünüm: ay artık darısı da bana yaaaa ben gelinliğimi kiralıcam ama bende artık gezip beğenmek istiyorum

kızlar sizce bu gelinlik modeli nasıll???

Son düzenleyen: Moderatör:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bir fikirde benden olsun size......

Son düzenleme:

saol guzelım iyi dileklerın için:asigim: ınş.daha guzellerı senın olur

buda benım gelinligim 6 yıl oluyo evlenelı bıraz modası geçtı sanırımbenneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende evlıyım ve gelınlıgımı ben cızmıstım çok guzel oldugunu söyledı herkes ama buraya resım koymak bana dogru gelmıyor.sanırım dıger evlı arkadaslarda bu yüzden resımlerını koymuyorlar.kızmayın bize olurmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…