nhltlg Cim Senin Nişanliğini Aldiğin Yer Neresidir Acaba Resimlerine Bakinca Gelinliklerde Güzel Görünüyor Bir Fikir Edinmek Için Gezebilirim Oralari Dükkanin Ismini Vede Nerde Olduğunu Yazabilirmisin şimdiden Teşekkür Ederim.
buda benım gelınlığım
amın cumlemıze benımde son provada cektırttım resmı:)))darısı sana:)))dugun gelse de gıysem artık:sm_cool::dance::teytey:oo hayirli ugurlu olsun canim :asigim:
güle güle giy,allah bu gelinlikle beraber tüm güzel düslerini gerceklestirsin
ben henüz gelinligimi giyip dogru dürüst resim cekinemedim haha :roflol:
amın cumlemıze benımde son provada cektırttım resmı:)))darısı sana:)))dugun gelse de gıysem artık:sm_cool::dance::teytey:
bencede çek hemen gorelım hadı:sm_cool:yav benim gelinlik geldi,duruyor paketli bi sekilde odamda bi kac kez giydim,heycandan resim cekmeyi unuttum sırnaşık şey bi ara giyip dogru dürüst resim cektirmem lazim anneme :icecream:
kızlar aynen bende bu yaz evleniyorum 2 ağustosta ve daha gelinliğe karar veremedim sizinkileri görelim :teytey:
buda benım gelınlığım
aiiiiii
hangi gelinlik kötü olmuş ki bu kötü olsun
ama gerçekten çoook beğendim Rabbim o güzel günde mutlulukla giymeyi nasip etsin
:çok üzgünüm: ay artık darısı da bana yaaaa ben gelinliğimi kiralıcam ama bende artık gezip beğenmek istiyorum
buda benım gelınlığım
teşekkur ederım artık gelınlık dolapta 25 temmuzu beklıyoruz:)))sırnaşık şeyarkadaşım gelinliğin çok güzel sana da çok yakışmış allah mesut etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?