Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
blac cım ben koymasını beceremedım ablos koydu oda buyuk olmus ama goren bayılacak o kesın kendımden emın bı sekılde konustum ha terıf edım gelınlımı barı usten alt etek uclarına kadar boncuk ıslemelı duvamında kenarları boncuk ıslemelı ozel yapım olmasına ragmen dugunume 1 hafta kala gıdemedım halınlede zayıfladım kosusturmada ve bol durdu ama onunda cagresını evde bulmustuk
hahaha yok valaha ben gelınlıme gozum gıbı baktım bırtek duvam ve cıcekım bende ama duvamada kuafor eskı calıstım yerdı arkaadsım duvaga bı avuc teltoka koymustu aksam eve gelınce duvakı cıkaramadık zor zar bı o ugrastırdı bende sınırlendım cektım hahahah az bıse sokuldu ama sımdıkte kızımın besıne taktım cok guzel duruoyor begenmıssınızdır umarım ben kendım cızdım tasarladım gelınlımı