Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OFFF.Allah cezanızı versin kayınpeder ve kaynana.Bana gelinlik giydirmediniz içim ölene kadar yanacak.İki cihandada ellerim yakanızda.
![]()
![]()
Kızlar inşallah ekleyebilmişimdir resimleri. Bende etek kısmını biraz internetten fikir edinmiştim gelinliğimin geri kalanını da kendim hayal edip tarif etmiştim. Gelinlikçimde sağolsun istediğim gibi dikti. Başka da hiç gelinlik bakmadım denemedim. :dance:
Evlenicek arkadaşlara şimdiden çooooooook mutluluklar
a.s.
haspel ben de gelinliğini çok beğendim güle güle giymek nasip olsun. yaka kısmı değişik olacak demişsin tarfi edebilir misin.bir de sana tavsiyem bu gleinlikle eldiven takma bence havasını bozuyor ( ay benim eldiven takıntım var da her yerde yazmazsam rahat edemiyorum)
haspelcım mrb gelınlık secımın çok hoş bır o kadarda ıddalı umarım senın ıstedıgın gıbı dıkerler mutluluklar:)))
![]()
buda benim gelinliğim kızlar dikiliyor şuanda sadece yaka kısmı birz farkklı olucak . fikrinizi söylerseniz sevinirim. ALLAH HEPİMİZİN MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN![]()
haspel ben de gelinliğini çok beğendim güle güle giymek nasip olsun. yaka kısmı değişik olacak demişsin tarfi edebilir misin.bir de sana tavsiyem bu gleinlikle eldiven takma bence havasını bozuyor ( ay benim eldiven takıntım var da her yerde yazmazsam rahat edemiyorum)
kardeşim ve ben iki ay araile evleniyoruz.
senın modelin aynısı dikiliyo kardeşimede a.s
üst kısmı onunda değişik olacak sivri olacak kenarları ve sırtı acık olacak kombinezon gibi böle çapras ipli olacak çok hoş gorunuo valla
allah içinize sindirsin insallah cok gusel birer gelin olursunus :teytey::teytey::teytey: