Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

gördüğüm en güsel gelinlik gerçekten emoşunki üst kısmı fln süper

OFFF.Allah cezanızı versin kayınpeder ve kaynana.Bana gelinlik giydirmediniz içim ölene kadar yanacak.İki cihandada ellerim yakanızda.

Canım yaaa hakikaten bir ömür boyu unutulmayacak bir olay bu. Artık ağzınla kuş tutsalar kafi gelmez.Boşver seninde oğlun falan olursa en güzelinden sünnet düğünü yap, şöyle güzel de bir tuvalet diktir taşlı maşlı...Hevesini al.

kızlar benim gelinliğim bu değildi fakat model hoşuma gitti bence sade ve hoş bir gelinlik
maggiesottero11ul6.jpg

Emoşşşş Ilk Baktiğimda Bi Kataloğ çekimi Sandim Bu Modeli Beğendim Diyeceksin Sandim Way Beee Dedim Ama Bi Baktim Senmişsin Vallahi Süper Bayildim O Kadar Yakişmişsinizki Birbirinize Manken Gibisiniz Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin Inşallah Elleriniz Bir ömür Birbirine Kenetlensin Allah Nazardan Saklasin Sizi Mükemmel Bi çift Olmuşsunuz Vallahi Darisi Başima Az Kaldi Benimde Beyazlar Içinde Olmama

15990774da2.jpg

lastscan6bv3.jpg

Kızlar inşallah ekleyebilmişimdir resimleri. Bende etek kısmını biraz internetten fikir edinmiştim gelinliğimin geri kalanını da kendim hayal edip tarif etmiştim. Gelinlikçimde sağolsun istediğim gibi dikti. Başka da hiç gelinlik bakmadım denemedim. :dance:

Evlenicek arkadaşlara şimdiden çooooooook mutluluklar
a.s.

ya emoşşşş cuğum ben bişeye takıldım.ben bu resimleri çektirddiğin
yerde oturuyorum biliyomusun.sendemi b.evlerdesin yoksa kıııızzz

28884506mq5.jpg

buda benim gelinliğim kızlar dikiliyor şuanda sadece yaka kısmı birz farkklı olucak . fikrinizi söylerseniz sevinirim. ALLAH HEPİMİZİN MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN;)

haspelcım mrb gelınlık secımın çok hoş bır o kadarda ıddalı umarım senın ıstedıgın gıbı dıkerler mutluluklar:)))

haspel ben de gelinliğini çok beğendim güle güle giymek nasip olsun. yaka kısmı değişik olacak demişsin tarfi edebilir misin.bir de sana tavsiyem bu gleinlikle eldiven takma bence havasını bozuyor ( ay benim eldiven takıntım var da her yerde yazmazsam rahat edemiyorum)

haspel ben de gelinliğini çok beğendim güle güle giymek nasip olsun. yaka kısmı değişik olacak demişsin tarfi edebilir misin.bir de sana tavsiyem bu gleinlikle eldiven takma bence havasını bozuyor ( ay benim eldiven takıntım var da her yerde yazmazsam rahat edemiyorum)

çokk saol canım benimbende takmamayı düşünüyorummfisfisfis kararsızdım açıkcası bunu söylemen çok ii oldu canım teşekkür ederim . yaka modeline gelince onun gibi yaka modeli resmi koyym bak olrmu canım :sm_cool:

haspelcım mrb gelınlık secımın çok hoş bır o kadarda ıddalı umarım senın ıstedıgın gıbı dıkerler mutluluklar:)))

teşekkür ederim canısı . inşallah gönlüme göre olur dileğim herkesin isteklerinn gönlüne olması . mutluluk hepimizin olsunyerimseniben

:teytey:
my.php

buda benim gelinliğim kızlar. boydan olan tek resmim yani bilgisayarda kayıtlı olan tek resmim. umarım olmuştur.

25 Nisanda Evleniyorum ve buda benim gelinliğim olucakyerimseniben şuan dikiliyo çok heyecanlıyım yhatatlicadiarzulülülülülülü:utangac::asigim::dance:
opopew8.png

28884506mq5.jpg

buda benim gelinliğim kızlar dikiliyor şuanda sadece yaka kısmı birz farkklı olucak . fikrinizi söylerseniz sevinirim. ALLAH HEPİMİZİN MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN;)

kardeşim ve ben iki ay araile evleniyoruz.
senın modelin aynısı dikiliyo kardeşimede a.s
üst kısmı onunda değişik olacak sivri olacak kenarları ve sırtı acık olacak kombinezon gibi böle çapras ipli olacak çok hoş gorunuo valla
allah içinize sindirsin insallah cok gusel birer gelin olursunus :teytey::teytey::teytey:

canım benim yaka kısmıda böyle olucak bunda askı yok ama ince bi askı dikcekler askılarada taş işlencekyerimseniben
swdfrgtxu2.jpg

bu gelinliğide istanbulda giymiştim önce bunu diktircektm ama snra karar değiştrdm burdaki gelinlikleri görüncesırnaşık şey

kardeşim ve ben iki ay araile evleniyoruz.
senın modelin aynısı dikiliyo kardeşimede a.s
üst kısmı onunda değişik olacak sivri olacak kenarları ve sırtı acık olacak kombinezon gibi böle çapras ipli olacak çok hoş gorunuo valla
allah içinize sindirsin insallah cok gusel birer gelin olursunus :teytey::teytey::teytey:

ayyy nekadar güzell:teytey: AllaH herkesin gönlüne göre versin canım ALLAH MUTLU ETSİN İKİ KARDEŞ İKİNİZİDEEa.s. benim yaka kısmıda senn anlattığın gbi olucak sadece arkası ipli olmucak canım ama iplide güzel oluyr sadece ben istemedm :dance: şimdiden mutluluklar canım benimmm:asigim:
bu arada düğününüz nezmn kısmetse canım:nazar:

kizlar bende bu gelinligi yaptiriyorum ,tabikide biraz kapatilacak yanlari ve onunun dekoldesi ,sac modeli olarakta emoss arkadasimizin sac modelinden olacak onun sac sekli gercekten harika

kafasindaki o acayip seyler olmicak biraz uzun ve sade bir duvak olacak

ilk dansımız henüz duvağım başımda duvağım saçıma takılı değildi öylece başıma koymuştuk ben öyle istedim
resim038ot1.th.jpg

buda önden bir görünüşü....
resim0052mm3.th.jpg

boydan bir kare...
resim053up6.th.jpg

ohhhh yandan yandan... şıkıdım şıkıdım:teytey:
resim075tn0.th.jpg

buda sırtı....
resim075tn0.th.jpg

buda şaç çiçeğim....a.s.
resim125ed6.th.jpg

yahu arkadaşlar siz nasıl öyle kocaman koyuyorsunuz resimleri... benimkiler küçücük oluyor banada öğretin....
neyse üzerine yıklarsanız büyütülmüş gösteriyor....

[
gelnlk3hf4.jpg

gelnlkaf4.jpg

gelnlk2jm1.jpg

resimler biraz mat çıktı ama çok severek giydim gelinliğimi şıkır şıkır parlıyordu :) :)

Son düzenleme:
Back