Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

igves gelinliğine bayıldım gerçekten mükemmel görünüyor , resimlerin tamamı dahada güzeldir eminim Allah mutluluğunuzu daim etsin.

kaanm004fs2.jpg

buda benden

çok uygun bir fiyata tam istediğim gibi bir gelinlik diktirmiştim o zaman düğünümde çok bol gelmişti şimdi tam üstüme oturuyo ilk evlilik yıl dönümümüzde giymiştim şimdiki evlilik yıl dönümümüzde tekrar giymeyi düşünüyorum
tara0010lp3.jpg

tara0008jy1.jpg

ya anlayamadım ama neden bu resimlerim bu kadar büyük geldi neyse inşallah bakarken sizi zorlamaz gelinliğimi çok beğenerek diktirmiştim gelinliğimde tek bğenmediğim şey el çiçeğimdi hiç güzel değildi çiçeği son anda görebildik o kadar kısa sürede başka br çiçek yaptıramazdık öle kaldı tabi birde takı cantam var ama onu resim çekilirken almayı unutmuşum o da aynı duvağımın kenarındaki güpürle ve taşla kaplı umarım beğenmişsinizdir

ay evli ablalar hepinizde birbirinden güzel olmuşunuz valla ay gelinlik insanı ne kadar güzel ediyo yaf

kizlar bunlarda benim gelinligim 5 bucuk yil oldu modasi baya gecti galiba cok begenerek almistim özellikle en sadesini arayip bulmustum isallah begenirsiniz

Son düzenleme:
Sılacım dileğine bayıldımmmm. Aceyle aklanmayanlara da tuz ruhu dökülsün :dance: :dance:

Temmuza bişey kalmamış artık kız; gerçi bu heyecan bile güzel. Allah ömür boyu mesut etsin canım :nazar:
a.s.

hehe naniknanik tskler canim...senin kadar güzel olamasamda evlenecegime cok sevincle bakiyorum..:teytey: heycan baslamadi henüz ama yakinda baslar kesin :bbo:
ama ondan sonra dügünü düsünüp heycani yenerim jeyyar

:nazar:herkeze mutluluklaaaaaaaaar:nazar:

hanımlar hepiniz harika olmuşsunuz benimde Haziranda çok heycanlıyım ama daha model beğenemedim:(

kızlar hepniz birbirinizden güzel olmuşsunuz emoş özellikle senin gelinliğin çok güzel çok beğendim. ya benim düğünde bu yaz bende böle güzel olurmuyum yaa fisfisfis

merhaba benimde düğünüm temmuzda ama bir türlü gelinlik bulamadım zevkime göre...sade olsun ama basit olmasın, gösterişli-şık olsun ama çok alengirli olmasın, kabarık olsun ama sağdan soldan kumaşı kalkmış yada çiçekle tutturulmuş olmasın istiyorum...ben çok mu şey istiyorum :(( ama burdaki gelinlikleri ekleyen arkadaşlardan gördümki gelinler gerçekten de inanılmaz güzel olmuşlar,maşallah hepsine...

Son düzenleme:
OFFF.Allah cezanızı versin kayınpeder ve kaynana.Bana gelinlik giydirmediniz içim ölene kadar yanacak.İki cihandada ellerim yakanızda.

15990774da2.jpg

lastscan6bv3.jpg

Kızlar inşallah ekleyebilmişimdir resimleri. Bende etek kısmını biraz internetten fikir edinmiştim gelinliğimin geri kalanını da kendim hayal edip tarif etmiştim. Gelinlikçimde sağolsun istediğim gibi dikti. Başka da hiç gelinlik bakmadım denemedim. :dance:

Evlenicek arkadaşlara şimdiden çooooooook mutluluklar
a.s.
emoş kız süpermiş gelinliğin yaaa zevkli kızsın valla. allah mesut etsin canım

Back