Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

nhltlg Cim Senin Nişanliğini Aldiğin Yer Neresidir Acaba Resimlerine Bakinca Gelinliklerde Güzel Görünüyor Bir Fikir Edinmek Için Gezebilirim Oralari Dükkanin Ismini Vede Nerde Olduğunu Yazabilirmisin şimdiden Teşekkür Ederim.

CANIM FORUMA HİÇ UĞRAMIYON GALİBA

dsc03259nh1.jpg

buda benım gelınlığım

oo hayirli ugurlu olsun canim :asigim:
güle güle giy,allah bu gelinlikle beraber tüm güzel düslerini gerceklestirsin :nazar:
ben henüz gelinligimi giyip dogru dürüst resim cekinemedim haha :roflol:

oo hayirli ugurlu olsun canim :asigim:
güle güle giy,allah bu gelinlikle beraber tüm güzel düslerini gerceklestirsin :nazar:
ben henüz gelinligimi giyip dogru dürüst resim cekinemedim haha :roflol:
amın cumlemıze benımde son provada cektırttım resmı:)))darısı sana:)))dugun gelse de gıysem artık:sm_cool::dance::teytey:

amın cumlemıze benımde son provada cektırttım resmı:)))darısı sana:)))dugun gelse de gıysem artık:sm_cool::dance::teytey:

yav benim gelinlik geldi,duruyor paketli bi sekilde odamda bi kac kez giydim,heycandan resim cekmeyi unuttum sırnaşık şey bi ara giyip dogru dürüst resim cektirmem lazim anneme :icecream:

dsc03259nh1.jpg

buda benım gelınlığım

aiiiiii

hangi gelinlik kötü olmuş ki bu kötü olsun

ama gerçekten çoook beğendim Rabbim o güzel günde mutlulukla giymeyi nasip etsin

:çok üzgünüm: ay artık darısı da bana yaaaa ben gelinliğimi kiralıcam ama bende artık gezip beğenmek istiyorum

kızlar sizce bu gelinlik modeli nasıll???

okgzelgelinlikuz6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bir fikirde benden olsun size......

Son düzenleme:
aiiiiii

hangi gelinlik kötü olmuş ki bu kötü olsun

ama gerçekten çoook beğendim Rabbim o güzel günde mutlulukla giymeyi nasip etsin

:çok üzgünüm: ay artık darısı da bana yaaaa ben gelinliğimi kiralıcam ama bende artık gezip beğenmek istiyorum

saol guzelım iyi dileklerın için:asigim: ınş.daha guzellerı senın olur

1001991pz4zk1.jpg

buda benım gelinligim 6 yıl oluyo evlenelı bıraz modası geçtı sanırımbenneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende evlıyım ve gelınlıgımı ben cızmıstım çok guzel oldugunu söyledı herkes ama buraya resım koymak bana dogru gelmıyor.sanırım dıger evlı arkadaslarda bu yüzden resımlerını koymuyorlar.kızmayın bize olurmu:)

Back