• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

seda_srı çok beğendim çok güzel bir gelin olmuşsun.

bu arada angel-baby gelinliğin çok güzel evet ama asıl sen çok güzel taşımışsın allah mutluluğunuzu daim etsin ikinizin de :)) ikinizi de çok beğendim.

74721370.jpg

bu da benim gelinliğim daha önce de eklemiştim ama çok belli olmuyordu

............................................................

Son düzenleme:
seda_sarı maşallah güzel bir gelin olmuşsun canım..
melegin geliyor galiba hayırlı olsun..çok sevindim..
darısı başıma..

angel_baby vallahi daha öncede yazmışsım çok güzel gelin olmuşsun gelinliğin süper diye..
şimdi tekrar baktım..baktıkç abakasım geliyor..gerçekten herşeyiyle çok yakışmış sana canım..
nazar demesin canım:nazar:

pic0416i.jpg

pic0417.jpg

pic0418u.jpg

benim düğünüm 27sinde o tarihten sonra giymek isteyen olursa ücretsiz giymesi için vericem sadece temiz almak isterim öptüm herkesi

dügünüm kısmetse 2 agustos gelinligimi teslim aldım sizlerle paylaşıyorum daha sonra stüdyo fotograflarımı paylaşırım

[
benim düğünüm 27sinde o tarihten sonra giymek isteyen olursa ücretsiz giymesi için vericem sadece temiz almak isterim öptüm herkesi[/QUOTE]

cnmmm çok ince düşüncelisinnn..inş ihtiyacı olupta alamayanlarrra veririsin..ayrıca çok güzel bi gelin olmuşsunn..mutluluklarrra.s.

angel_baby vallahi daha öncede yazmışsım çok güzel gelin olmuşsun gelinliğin süper diye..
şimdi tekrar baktım..baktıkç abakasım geliyor..gerçekten herşeyiyle çok yakışmış sana canım..
nazar demesin canım:nazar:
Cnm bende tekrar tekraropuyorumnanaktan te$ekkür ederim..Çok naziksin yerimseniben

ay kızlar gelinliklerle ne güzel görünüyosunuzz ayyyy varyaa evlenmeye cesaret edemiyorum yaa yaşım çok küçük 21 :::::ama 23 24 gibi düşünüyorum bende ayy kuğu gibi bembeyaz bi gelin olmak istiyorum sizlerde mesut bahtiyar olun allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin :Saruboceq:

Buda benim gelinligim cok belli degil ama benim butun fotolarim tr de kendi bilgisayarimda de cok az resim var
10/09/06

Son düzenleme:
herkes cok güzzzel olmuş bir ben gelinlik bulamadım kafama göre offffff offffffffffff
bu gidişle istanbula izmire kadar gidecem gelinlik aramaya kaydirigubbakcemile3

Back