- Konu Sahibi yasmine8383
insallah canim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet her modelde gelınlık var ve fıyatlarıda ona göre degısıyor :) Ama hepsı guzel ben begenemedım kendım çizip diktirdim kıyamadım satın aldım bır defacık gıyılsede genede şahsalı olmalı
Aaaaaa bu fiyata bu gelinlik :1shok: süper ya, nerden aldın nerden aldın noluysun söle delikafadulden
:) gelinliğimi ben cizip diktirmiş olmasaydım resmı koyardım arkadaslar ama napalım
kizlar bende kizimin gelinligi var satilik.italyadan getirttik dometros marka harika kabarik bir gelinlik isterseniz resmini cekip indiririm.alan olursa satmayi dusunuyorum...
Kızlar ben de Ankara'da diktirmiştim gelinliğimi,2008 yazında,gelinliğim alt üst ayrıydı,2 düğünüm olacağı için 2 farklı alt diktirmistim,büstiyeri de 2. düğünde omuz çiçeğiyle biraz değiştirmiştik. Büstiyer,2 alt,omuz çiçeği, el çiçeği,2 farklı duvak,2 farklı kese toplamda 1500 Lira ödemiştik. İç çamaşırına 50 Lira, ayakkabılarıma da 70 Lira vermiştik.
canım kızkardeşime bizde arıyoruz ankaradan alacak ama malum bilmiyoruz ankarayı rica etsem nerde diktirdiniz söylermisin:Saruboceq: