• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik fiyatları ;

gelinliğimi alalı 5 gün oldu kızlar..2,500 a aldık..ama istediğim duvak olmadı malesef..gelinliğe yeterince masraf yaptık bi duvağa 100 milyon verilmez deyip almadılar..rahibe duvağı istiyodum :( :(

Kizlar sizden 1 ricam var.Yardim ederseniz sevinirim.
Ben Istanbula gelmedim diye hic tanimiyorum,nerelerde 1100-1200 civarinda gelinlik bulabilirim,guzel gelinlikciler nerede olur lutfen yazar misiniz?

gelinliğimi alalı 5 gün oldu kızlar..2,500 a aldık..ama istediğim duvak olmadı malesef..gelinliğe yeterince masraf yaptık bi duvağa 100 milyon verilmez deyip almadılar..rahibe duvağı istiyodum :( :(

kayin faliden mi istedigin duvagi almayan...? yaziklar olsun
duvagin icine sinmediyse ne yap yap o gelinlikciye git aldiklari duvagi ver üstüne para ekle ve istedigin duvagi al derim ben icine sinmesi acisindan ben de böyle seylerde cok hassasimdir..Canim gelinligini görmek mümkün mü?

Bide gelinligin fiyati baya varmis 2500 ytl lik gelinlige niye istedigin duvagi dahil etmemisler anlayamadim az buz para degil yani :oklava:

Arkadaslar Pronovias bayiligi var mi istanbul da ?

var canim
fiyatlari dudak ucuklatiyor... ben de begendigim bir model icin istanbuldaki bayigi telefonla aramistim 1800 euro yani nerdeyse 4000 ytl duvak ve diyer seyleri haric sadece gelinligin fiyati. Almanyadaki bayisine sordum telefonda fiyat vermediler bile ama almanyadada ayni fiyatti. Neyseki alternatif icime sinen bir gelinlik modeli buldum. Provnovias sitesinde istanbuldaki satis noktasini ögrene bilirsin sengözlerimebaksanab

kızlar, acaba bursa için uygun bir gelinlikçi var mı önerebileceğiniz?

malum düğün üstü dertler bir değil iki değil, her şey para...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ben de Istanbulda Fatihde gelinligimi diktirdim.650 TL. cok guzel oldu.hem de 2 gune.isteyen olursa adres verebilirim.gelinligimi evime goturdum,yoksa resmini de koyardim.insallah resmini cekip gosteririm sizlere de.

ben de Istanbulda Fatihde gelinligimi diktirdim.650 TL. cok guzel oldu.hem de 2 gune.isteyen olursa adres verebilirim.gelinligimi evime goturdum,yoksa resmini de koyardim.insallah resmini cekip gosteririm sizlere de.

canım adresi verebilirmisin. bende bugün fatihte sordum. en ucuz 1250 liraya buldum..kaydirigubbakcemile5

günaydın leylacım bende kızım için gelinlik arıyorum seninkinin fiyatı çok uygun geldi adresi veririmiisn

ben gelinliğimi 1600e diktiriyorum içinde duvağı, el çiçeği, saç çiçeği ve bolerosu var:))))
iç çamaşırım 50tl tuttu.. ayakkabımı ise 175 tl aldım... fikir verebilmişidir umarım:)))
geçen sene kuzenim 3000tl gelnliğini diktirdi ve duvağı içindeydi sadece iç çamaşırını 300tl aldı:))) onunla kıyaslanınca benimki daha makul gelio:)))

ben gelinliğimi 1600e diktiriyorum içinde duvağı, el çiçeği, saç çiçeği ve bolerosu var:))))
iç çamaşırım 50tl tuttu.. ayakkabımı ise 175 tl aldım... fikir verebilmişidir umarım:)))
geçen sene kuzenim 3000tl gelnliğini diktirdi ve duvağı içindeydi sadece iç çamaşırını 300tl aldı:))) onunla kıyaslanınca benimki daha makul gelio:)))

benim de ic camasirim 50 tl tuttu.ayakkabim 200 tl-den inmisdi yanlis hatirlamiyorsam 90a aldim galiba,tam aklimda degil.modeli de ,topugu da cok guzel.kemal tancadan.bana uygundu fiyati.sana da mutluluklar canim,insallah gelinligin istedigin gibi guzel dikilir.

günaydın leylacım bende kızım için gelinlik arıyorum seninkinin fiyatı çok uygun geldi adresi veririmiisn

adresi ozelden yazdim sana,buraya da resmini ekliyorum.begenirsen ugrarsin adrese.ama resimde arkadan tam oturtmadigim icin gogus tarafim biraz bos gibi.o da gelinligi tam giymedigimden,baska bi problem yok...fikrini bildirirsin ablacim.

leylacıı gelinlij çok yakışmış üzerine maşallah:)))
benimde ayakkabımı eroldan aldık 275ten indi 175 anca:((( ben okdr uygun bulamadım ii almışsın cnm kemal tancadan:))) benimki el yapımıymış ondan daha fazla inmedi...

leylacıı gelinlij çok yakışmış üzerine maşallah:)))
benimde ayakkabımı eroldan aldık 275ten indi 175 anca:((( ben okdr uygun bulamadım ii almışsın cnm kemal tancadan:))) benimki el yapımıymış ondan daha fazla inmedi...

ammaaan saglik olsun,,iyi yapmissin bi kere giyeceksin zaten.guzelini giy dimi?ama gelinligin pahali olmus senin.Ben 2 gelinlik giyecegim diye biraz ucuz dikdirmeli oldum.toplam neredeyse 1300e geliyor ikisi.

ben daha dün sordum 800 den kapı açtılar valla sporları takıp mahmutpaşa fatih talan etmek lazım ... bazıları çıkıyoki gelinlii oturup ben diksem daha güzel dikerim dediğim gelinliğe aklının alamayacağı parayı istiyo zannedersinki herkes el birliiği yapmış köstek olmak için

leylacığım gerçekten çok uyguna gelmiş senin gelinlikler... benimkinde ama swaroski taşlar falan var bi de çoğu yeri el işidantel fiyatı onlar artırmış öyle söylediler bilmiorum ama ne kdr doğru:))) aman kuzenlerimin gelinliği ile kıyaslayınca benimki bana pek makul geldii:)) biri geçen sene 3000e diğeri bu şubatta 4000e diktirdi:))) ben ucuzu buldum die seviniodum hahaha:))))
gönlümüze göre olur umarım herşey

Back