- Konu Sahibi yasmine8383
ben de 700 tl ye diktircem pazartesi sipariş verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinliğimi alalı 5 gün oldu kızlar..2,500 a aldık..ama istediğim duvak olmadı malesef..gelinliğe yeterince masraf yaptık bi duvağa 100 milyon verilmez deyip almadılar..rahibe duvağı istiyodum![]()
![]()
Arkadaslar Pronovias bayiligi var mi istanbul da ?
ben de Istanbulda Fatihde gelinligimi diktirdim.650 TL. cok guzel oldu.hem de 2 gune.isteyen olursa adres verebilirim.gelinligimi evime goturdum,yoksa resmini de koyardim.insallah resmini cekip gosteririm sizlere de.
ben gelinliğimi 1600e diktiriyorum içinde duvağı, el çiçeği, saç çiçeği ve bolerosu var:))))
iç çamaşırım 50tl tuttu.. ayakkabımı ise 175 tl aldım... fikir verebilmişidir umarım:)))
geçen sene kuzenim 3000tl gelnliğini diktirdi ve duvağı içindeydi sadece iç çamaşırını 300tl aldı:))) onunla kıyaslanınca benimki daha makul gelio:)))
günaydın leylacım bende kızım için gelinlik arıyorum seninkinin fiyatı çok uygun geldi adresi veririmiisn
leylacıı gelinlij çok yakışmış üzerine maşallah:)))
benimde ayakkabımı eroldan aldık 275ten indi 175 anca(( ben okdr uygun bulamadım ii almışsın cnm kemal tancadan:))) benimki el yapımıymış ondan daha fazla inmedi...