- Konu Sahibi yasmine8383
-
/[img][img][img=http://img168.imageshack.us/img168/4181/altnanstakinebenzioly1.th.jpg][img]
bu gelinlik tarzında bir gelinlik nüans'ta kiralık 2,300 satılık 2,800 dü kızlar[/QUOTE]
benim gelinliğim bu modele cok benziyordu altı hemen hemen aynı derin yırtmaç vardı
üstüde böyle transpran ve savaroskilerle işlendi ben çok uygun fiyata yaptırmısım o zaman 700 tl ye yaptırmıstık duvak çiçek ve taç da dahil
arkadaşlar çok uçuk fiyatlar bunlar şaşırdım. ben izmirde yaşıyorum kemeraltına gittim. martta alıcaz gelinliğimi fiyatlar gayet normal en kralı 1200 ytlydi ortalama fiyatlar 700 ytl ile 800 ytl civarında. taş işlemesi çok olursa tabi taşına görede değişio ozaman biraz daha fiyat artıo ama benim beğendiğim modeller 800 civarında ve satın yani kiralık değil. bence izmire yolu düşenler kesinlikle kemeraltına uğrasınlar...
O ne ya paranız çoksa yoksul vatandaşlara verin falan, çok garipsedim naniknanik
Biz bundan neredeyse 7-8 sene önce İzmir'de Zeynep Acar'a diktirdik gelinliği ve o zamanlar 2500TLden açılmıştı fiyatlar, yoğun pazarlıklar üstüne 1200 TLye alındı. Straplez, yerlere kadar uzun fransız danteli duvak, büstiyeri tamamen fransız dantelinden ve işlemeli, yani kumaş çok kaliteliydi ve işçilik çok fazlaydı. Düğünden sonra yaklaşık 1 sene kadar ortalık çalkalandı Fransa'dan gelinlik almışlar diye
O kadar para verildi ama büstiyeri gelinlikten hariç kullanılabilir de. Ama kıyılıp büstiyer ayırılmadı o ayrı.
Bir gece giyicem gelinlik benim için çok önemli değil diyosanız gider bütçenize uygun alırsınız, ama sizin için önemliyse paraya kıyarsınız, bu kadar basit.
/[img][img][img=http://img168.imageshack.us/img168/4181/altnanstakinebenzioly1.th.jpg][img]
bu gelinlik tarzında bir gelinlik nüans'ta kiralık 2,300 satılık 2,800 dü kızlar[/QUOTE]
benim gelinliğim de buna çok benziyordu. eteği yani üstünü o kadar açık giyemezdim. ankaradan 700 tl ye diktirmiştik.bundan 6 ay önce.
bu model mi o fiyata delikafadulden
bi tek üstü güpür altında bişi yokki katlayıp sıkıştırmışlar kumaşı delikafadulden
bu model mi o fiyata delikafadulden
bi tek üstü güpür altında bişi yokki katlayıp sıkıştırmışlar kumaşı delikafadulden
kızlarrr ben bedavaya almış oldum valla moda evi olan bi arkadasım daha dogrusu musterim vardıı uyguna kapattıkdaha dogrusu bizim burda 250 tl ye bile super gelinlik satan yerler var ve sonucta sadece bi gece giyilcek die ben fazla para vermek istemedim oda gel ben sana maliyetine vercem dedi yani 300 tl ye bitirdik işi kınalıkta 200 500 tl süper oldu herkes gelinlige bayıldı nerden aldıgımı sordu isterseniz profilden bakabilirsiniz
Ben de Sposa Bella kataloğundan beğendiğim bir modeli zevkkime uygun değişiklikler yaptırarak yaklaşık 3bin ytl ye diktirdim..Aslında çok abartılı değildi maliyeti svaroskiy taşların fazlalığı ile doğru orantılıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?