Dövme Gelinlik & Dövme :(((

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

malenkaya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
628
92
Kızlar yaza düğünüm var artık gelinlik modellerine bakmaya başladım genellikle straplez modelleri beğeniyorum ama sol omzumda çokta küçük olmayan siyah bir dövmem var ve dövmem görünsün istemiyorum baya bi araştırdım ama kapatıcılara bir türlü güvenemiyorum tam olarak kapatamaz gibi geliyorlar :/ daha önceden bu kapatıcıları kullananan oldu mu memnun kaldınız mı ya da başka yöntemler var mıdır acaba dövmeyi kapatmak için yada acaba ten rengi yara bandı gibi bantlar var mıdır çokta belli olmayan :44: düşündükçe kızıyorum kendime bu dövmeyi neden yaptırdım diye ah aptal kafam

Sildir canım benim, lazerle siliyorlar işte kesin çözüm.

Sildirmek en iyi çözüm ama açıkta kalan yerlerine porselen makyaj da uygulanabilir, tabii koyuluk derecesini bilemiyorum, kapatmak mümkün olmayabilir

dövme insanlarda sonradan büyük pişmanlık oluyor sanırım lazerle silidrsenizde bi iz kalır orası tam iyileşene kadar...güzel bi kapatıcıyla halledebilirsiniz bence...

Benim de sırtımda ve sağ omuzumda 2 büyük dövme var
Görünsün canım nolcak onlar senin bir parçan

Ne varkı bunda ? bende sorun bıle degıl
kac zamandır maddı olarak fırsat bulamıyorduk ama ılk fırsatta el bılegıme yazı yazdıracagım eısmın adını
bırde cocugun adını bas ve ısaret parmagı arasına yazdıracagım
bu tarz seylerden hıc pısmanlık duymam
ama tarz olarak ommuzda dovme begenmıyorum
ayak bılegı gobekve ust bacakta begenıyorum

Ben dövmeyi çok seviyorum ama gecici dövme dışında asla yaptırmam..

ama ne bileyim oraya bir melek yada bir kelebek gibi hoş bişey yaptırabilirsiniz bence düğün günüde çok hoş olur.

Son düzenleme:
sildir ama sildirilincede tam gitmiyor garip birşey oluyor .. yani eskisi gibi bir görüntü olmuyor .. ne var canım dövmen varsa illa kapatman gerekmiyor ..ne sürersen sür gözükcek zatenbirşey olduğu .vücut fondatenleri var cilt rengine göre ... onları araştır ... sürünce kapataıyormuş diyolar dövmeleri ..valla dövmem yok bilemeyeceğim ...

Son çare tek omuzlu bir gelinlik.. onlarda cidden çok hoş duruyor, iyi br model olursa

Sekerim, Tekin Acar ve MACta dovme kapatabilecek bir seyler kesin bulabilirsin, neden bir ugrayip bakmiyorsun? Al bir dene, begenirsen kullanirsin.

Kızlar genelde dövmem kapansın diye uğraşmam ama düğünümde istemiyorum görünmesini gelinlik ile dövme hiç hoş görünmüyor bence :44: dövmemi sildirmeyi bende düşündüm ama o hem kesin çözüm değil hemde bi anda silinmiyor ki bir çok seansa gidiyorsunuz onun için zamanım hiç yok. MAC e gittim tam olarak kapatamayız dediler. Krylan ile görüşücem bide:44:

benimde sol omzumda var
gelinligimde cok güzel durdu#
hic düsünmedim kapatayim vs diye
sildir cok rahatsizsan ama kapatici berbat bir görüntü yapar
her resimdede kabak gibi cikar

Siz dövmenizden memnun mu değilsiniz, yoksa sadece gelinlikte görünmemesini istiyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
omzum tamamen açıkta kaldığı zaman beğenmiyorum kaba görünüyor bence

He tamamdır.
Öyleyse sildirin, eğer sadece gelinlikte görünmesini istemiyorsanız sildirmeyin, bir gece için değmez diyecektim fakat bu dövmeyi artık beğenmiyorsunuz sanırım :) En iyi çözüm iyi bir klinikte dövmenizi sildirmek olacaktır :)

Ama lazerle dövme sildiren kimse memnun değil hiçkimsenin dövmesi %100 silinmiyor üstüne üstlük yanık izi kalıyor ve canınız acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…