Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gelinlik içinde dövme gerçekten sırtarıyor porselen makyaj yaptır hem maliyeti de ucuz. bi tane krem var ten rengine döndürüyor ona bi bak istersen. arkadaşlar da yazmış dene bence. sonra gelinlikli resilerini de koy bakalım
Evet bencede o güzel bembeyaz gelinliğe dövme hiç yakışmıyor porselen makyaj dediğin kryolan'ı mı diyorsun ? ben kryolan ile görüşücem bide vichy i araştırıcam bakalım inşallah şu dövmeyi güzelce kapatabileceğim birşey bulurum :44:
canım marka olarak bilmiyorum ki hiç. ama estetisyen doktorların önerebileceği kremler vardır kapatıcı olarak. aslında sildirilse güzel olur çünkü dinimizcede iyi değil ama lazerlede vücuda zarar veriliyor. bilmiyorum ki ne denir. ama gelinlikle birlikte güzel durmuyor.
Annemin sözünü dinleseydim bu hallere düşmezdim
canım her şey dilediğin gibi olur inşaallah. pırıl pırıl küpeler bileklik falan takınca ışıl ışıl edersin.
benimde kolumda kocaman bitane var ve çok seviyorum inş. bende eylül gibi evleniyorum dövme yaptırdıysam gerçekten istemişimdir yaptırmışımdır kapatmak gibi bi derdim hiç olmadı ama insanlar bi hevesle yaptırıp sonra pişman oluyolar sonuçta ömür boyu kalan birşey iyi düşünmek lazım
kizlar ben dovmeden yana degilim ama dovme yaptirmak isteyen varsa bi tavsiyede bulunmak isterim.
ust koluna yaptirilan dovmeler bi zaman sonra kararma yapiyo.
bu kararma bildiginiz kararma degil,koltugunuzun alti karaliyo.
bunun denedi lenfatik bezleri.
koltugumuzun altinda lenfatiktormalari var,butun vucudda dolasan.
kan dolasimiyla beraber dovmenin boyasi o lenfatiktormalarina birikiyo(kol burya cok yakin) ve bi zman sonra dedgim gibi koltuk alti karaliyo.
yani dovme yapicak olan ust koluna yaptirmasin
Dermablend markasını duydum videolarını izledim hatta kapatıyor gerçekten dövmeleri ama vichy dermablend ayrı bişey sanırım. Siz denediniz mi vichy dermablend i ?
kapatıcı olarak kryolan harika..
oyuncular da bunu kullanıyorlar dövmelerini kapatmak için...youtube da videosu da var bakabilrsin,bbeli olmuyor hiç...
Kızlar yaza düğünüm var artık gelinlik modellerine bakmaya başladım genellikle straplez modelleri beğeniyorum ama sol omzumda çokta küçük olmayan siyah bir dövmem var ve dövmem görünsün istemiyorum baya bi araştırdım ama kapatıcılara bir türlü güvenemiyorum tam olarak kapatamaz gibi geliyorlar :/ daha önceden bu kapatıcıları kullananan oldu mu memnun kaldınız mı ya da başka yöntemler var mıdır acaba dövmeyi kapatmak için yada acaba ten rengi yara bandı gibi bantlar var mıdır çokta belli olmayan :44: düşündükçe kızıyorum kendime bu dövmeyi neden yaptırdım diye ah aptal kafam