• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik diktirmek

MutlulukRecetem

EvlendmEkonomiyeCanVerdim
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
4.065
3
116
37
Antalya
Kizlar size bir sey sormak istiyorum..

Cok acil durumlar'da gelinlik kac gün'de dikilir?

Modele bagli oldugunu biliyorum ama söyle asagi yukari size ne kadar zaman alir?

cnm benim arkadaşım 3 günde 2 prowayla diktirdi. we gerçektende güzel olmuştu, üstelik işçilik isteyen bi gelinlikti.. en önemlisi yani modeldende önemli olan terzi bence. işinin nekadar ehliyse okadar pratik ve güzel bi ürün çıkıo ortaya. oyüzden terzini iyi seç derim ben..

tabi diğer bi taraftan önemli olanda terzinin yoğunluğu :) benim arkadaşımın acil olduğu için kadın 3 gün boyunca sadece onun gelinliğiyle uğraştı,
ama ortalama 10 gün derim ben :))

Son düzenleme:
Hazır alınca bile üstüne uydurmak için 2 günde teslim ediyorlar...
Ben gelinliğimi diktirdim, acelem olmadığı için çok sıkıştırmadım 1,5 ayda bitti... Sıkıştırırsan heralde 15 günde biter, ama tabii ellerinde fazla iş yoksa ve elinliğin normal ücretinden biraz daha fazlasını vermeyi kabul edersen.... Yaz dönemi çok iş oluyor ve istesen de hızlı dikemeyebilirler, o zaman tabi para konuşur

evet paraya bağlı canım daha çok.. yazın gerçekten yoğun oluyorlar.. hazır model tercih edersen sende rahat edersin nasıl olcak diye düşünmüyorsun en azından ... ama diktrmek heralde senin gibi özel duurmlarda olanlar için 15 günü bulur diyorum ...

Acikcasi istedigim gibi bir model bulamayacagimdan korkuyorum, su kilolari da bir verebilseydim cok daha rahat ederdim.. o yüzden her ihtimali göz önünde bulundurmak istiyorum:kedi:

modeller hazir zaten canim:kedi: ama esyalarimi getirmek icin almanyadayim su an ailemin yaninda, bir kac gün sonra ucacagim antalyaya o yüzden biraz endiseleniyorum bulamam diye..

benim gelinliğim 1 ayda dikildi...ama gelinlikçim bir kişinin gelinliği çalındğı için aynı gelinliği 2 yardımcıyla sabahlayarak 1 günde dikmiş...

Back