- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- 198
- Konu Sahibi tulumbachen
davetcokelbisemyok diye bi site var kiralık çok güzel gelinlikleri var sanırım yurtdışına da kiralayabiliyorlar. kiralık istiyor musunuz bilmiyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysira güzel bence deaysira'ya bakabilirsiniz. bedenler standart olduğu için boy hariç terzilik iş pek olmuyormuş. butiklerde dediğiniz süre içinde yetişmez bence.
Ben gelinliğimi geçen ay oleg cassini den aldım tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hem de istediğiniz tarihe yetiştiriyorlar. Hazır gelinliği bedeninize uygun tadilat yapıyorlar ben çok memnun kaldım. Sadece internet satışları yok mağazaları var ankarada ankamallde var mesela ben oradan almıştımtesekkürler- hemen not aldim.
butik dedigim standart gelinlikci. yani, designer vs. anlaminda degil.
Internetde OLEG CASSINI magazalarini buldum- sizce kalitesi iyimidir? fiyatlari asiri uygun oldugu icin fazla güvenemedim
1500 tl den başlıyor fiyatları ve inan diğer gelinliklerden kalite olarak hiç bir eksiği yok. Ben de önyargılıydım ilk kez internette görmüştüm sonra nişanım için kıyafet bakarken denk geldi mağazası ve ngelinliği aldım. 2 prova yaptılar benim düğünüm çok yakın tarihte diye hemen tadilatını yapıp teslim etiler.Ben gelinliğimi geçen ay oleg cassini den aldım tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hem de istediğiniz tarihe yetiştiriyorlar. Hazır gelinliği bedeninize uygun tadilat yapıyorlar ben çok memnun kaldım. Sadece internet satışları yok mağazaları var ankarada ankamallde var mesela ben oradan almıştım
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. Ben çok kararsızım düğün zamanı Üstelik vaktim de dardı. İstanbul Bakırköy'e bir gelinlikçiye gidip kaporta verdim kadın benim istediğimin aksine kafasına göre gelinliği başladı. Orada siparişi iptal edip kaporayı geri aldım. İlk seçtiğim modelden vazgeçtim. Kadın da moralimi çok bozdu. O dönem de ben kadınlar kulubünde çok takılırdım. Gelinlik modellerine bakıyordum burada. Ünlü, yabancı modacılardan birinin gelinliğin gördüm ve görür görmez bu dedim. Arayışın sona ermişti ama olumsuz ilk denemeden sonra bir daha nasıl güvenilir birini bulup bu gelinliği diktireceğim diye düşünüyordum kara kara. Eminönü Kürkçü hana gittim o gün çok uğraştım ama içime sinen bir yer bulamadım. Sonra dedim gelinlik deyince akla Fatih geliyor neden Fatihe gitmiyorum. Birkaç gün sonra Fatihe gittim. Çok gezdim. Sevcan gelinlik var showroom mağazasını kolay bulursunuz. İçeri girer girmez tamam dedim burası aradığım yer. Neriman hanım çok ilgiliydi. Seçtiğim gelinlik Fransız dantellerden oluşuyordu, yoğun işçiliği olmasına rağmen çok çabuk bitti gelinliğin ve sonuç muhteşemdi. Herkes gelinliğin bayıldı. Benden sonra bir arkadaşım daha orada gelinlik diktirdi ve o da çok memnun kaldı. Yani kısacası Fatih'e Sevcan gelinliği mutlaka bakın derim. Diktirmeseniz bile hazır çok güzel modelleri var. İnstagrama sayfasını da inceleyebilir, fikir edinebilirsiniz.Sevgili KK üyeleri,
lütfen derdime bir el atin.
benim derdim kisa ve net: gelinlik.
yurtdisinda yasiyorum ve gelinligimi Türkiyeden almak istiyorum. Istanbulda ailem olmadigi icin 10-14 günlük bir tatilde bu sorunu kendim cözmem gerekecek.
Sorun, ne nerden alinir hic bilmiyorum- tabiki kapalicarsi, fatih tarafinda olan gelinlikcileri gördüm ama güvenilir bir Butik aradigim icin size danismak istedim.
diktirmeyi düsünmüyorum- istesem bile zamanim zaten yetmez.
hazir bir gelinlik alip üstünde bir iki oynama yapilabilir diye düsündüm.
lütfen bana tanidiginiz ve güvendiginiz gelinlikci önerisinde bulunun. ilk 3 gün icinde güzel bir gelinlik bulursam geriye kalan zamanda terzilik islemleri yapilir diye düsündüm.
800-1000 Euro arasinda gelinlik satan tanidiginiz ve güvendiginiz butikleri yazarsaniz cok cok sevinirim. 1000 Euro üstüne cikmak istemiyorum- cikarsam, ucak bileti, hoteli dahil cok pahaliya gelir.
simdiden tesekkür ediyorum
O paraya burada prenses olursunuz
Oleg cassini gelinlikleri internet sitesinde efsane gorunen ama magazaya girince bumuydu ya dedirten bir marka bence.Bende o hissi uyandirdi.
Aysira diyorum bende, oleg cassinide de güzel modeller görmüştüm ama denemedim. Aysiranın birkaç modelini denemiştim. Gayet güzel modelleri var ve nispeten uygun fiyatları. Kaldı ki sizin bütçeniz türkiye şartlarında oldukça iyi :) ben gelinlikçinin birinde tesadüfen bulmuştum gelinliğimi. Tadilat bile gerekmedi. İstanbulda gelinlik satan dükkanların yerlerini bilmiyorum ama bilen birileri yardımcı olur size.