- Konu Sahibi yabangulumZ
-
yok ya kimseye verme sakın.lmaz:isteyen yaptırsın aynısında sonuçta herkese hatıra kalan bişey.düğünde sonra görümcem tacını bile vermedi.bende tokalarımı salak gibi gelinlikle gönderdim :gitme::tomato:
nasıl seramik yapmıstı yaw
cnm dısarda seramık satılıdıgnı duymustum kendın hazırlıyorsun sonra batırıp kurutuyorsun aynı kolalamak gıbı
yok canım ya birine bişeyini verdinmi aklın hep acabalarda kalıyor en iyisi hiç vermemek hele özel anlamı olan şeyleri asla.işallah kınalığın sağsalim eline ulaşır.hayatımızdakı en onelı seydı o bende kımseye verme taraftarı degılım cunku hıc kımse senın ona baktıgın gıbı bakmıyor bakın sımdı kınalıgımı verdım 1 ay oldu bır arkadasa hala getırcek ınsallah bırsey yapmamıstır
bende canlı çiçek istiodum ama 2 kere kullanacağım için yapay aldım ama değişik bir yapay strafordan yapılmış ve iiiki almışım dedim saklayabiliorum en azından herkeste cok beğendi hep istiodum mor çiçeğim olsun
Bu da benim el çiçeğimdi kızlar. Yalnız çiçeklerin tomurcukları sarı değil gümüş rengiydi. Kendi resmini bulursam onu da eklerim. Kendi imalatımdır ayrıca söylemek isterim. :)
Evet canım. Organizasyon şirketim var elimden geliyor az çok işte.
Çiçeğin tutma yerinden de organze kurdale sarkıyor üzerinde sallantılı inciler var.
Bu resimde o yoktu.
Düğün anı defterimde çiçeğimle takımdı. Onunda resmini ekliyim size.
... buda 4 sene oncekı gelınlık cıcıegım :) yıne kameradan cektım duzgun olmadı ya
Buda benim çiçeğim
bende canlı çiçek istiodum ama 2 kere kullanacağım için yapay aldım ama değişik bir yapay strafordan yapılmış ve iiiki almışım dedim saklayabiliorum en azından herkeste cok beğendi hep istiodum mor çiçeğim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?