How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

gelinlik çiçeklerimizin resimlerinide ekleyelim:)

yok ya kimseye verme sakın.:olmaz:isteyen yaptırsın aynısında sonuçta herkese hatıra kalan bişey.düğünde sonra görümcem tacını bile vermedi.bende tokalarımı salak gibi gelinlikle gönderdim :gitme::tomato:

hayatımızdakı en onelı seydı o bende kımseye verme taraftarı degılım cunku hıc kımse senın ona baktıgın gıbı bakmıyor bakın sımdı kınalıgımı verdım 1 ay oldu bır arkadasa hala getırcek ınsallah bırsey yapmamıstır

bende canlı çiçek istiodum ama 2 kere kullanacağım için yapay aldım ama değişik bir yapay strafordan yapılmış ve iiiki almışım dedim saklayabiliorum en azından herkeste cok beğendi hep istiodum mor çiçeğim olsun
10118163823063392771813.jpg

dsc9093.jpg

ne guzel mor ayyyyyyyyyyyyyy degısık olmussssss

kızlar bır tanıdıgımda gordum kadın duvagını masa ortusu yapmıs cıcegını seramık yapmıstı saklıodu kırlenınce tozunu alıodu hehe

kızlar benimki canlı çiçekti,,,,,yapay çiçek pek tarzım değil o yüzden canlı istedim...kuzenim de çiçekci olduğu için bana en güzelini yaptı :D

resimgoster.asp

Bu da benim el çiçeğimdi kızlar. Yalnız çiçeklerin tomurcukları sarı değil gümüş rengiydi. Kendi resmini bulursam onu da eklerim. Kendi imalatımdır ayrıca söylemek isterim. :)

hayatımızdakı en onelı seydı o bende kımseye verme taraftarı degılım cunku hıc kımse senın ona baktıgın gıbı bakmıyor bakın sımdı kınalıgımı verdım 1 ay oldu bır arkadasa hala getırcek ınsallah bırsey yapmamıstır
yok canım ya birine bişeyini verdinmi aklın hep acabalarda kalıyor en iyisi hiç vermemek hele özel anlamı olan şeyleri asla.işallah kınalığın sağsalim eline ulaşır.
bende canlı çiçek istiodum ama 2 kere kullanacağım için yapay aldım ama değişik bir yapay strafordan yapılmış ve iiiki almışım dedim saklayabiliorum en azından herkeste cok beğendi hep istiodum mor çiçeğim olsun

dsc9093.jpg

çok güzel rengide harikaymış..:hooray:

Evet canım. Organizasyon şirketim var elimden geliyor az çok işte.
Çiçeğin tutma yerinden de organze kurdale sarkıyor üzerinde sallantılı inciler var.
Bu resimde o yoktu.
Düğün anı defterimde çiçeğimle takımdı. Onunda resmini ekliyim size.

defterxu7.png

Evet canım. Organizasyon şirketim var elimden geliyor az çok işte.
Çiçeğin tutma yerinden de organze kurdale sarkıyor üzerinde sallantılı inciler var.
Bu resimde o yoktu.
Düğün anı defterimde çiçeğimle takımdı. Onunda resmini ekliyim size.

defterxu7.png

akannehir akannehir akannehir :asigim: :asigim: :asigim::hooray: süpermiş ellerine sağlık.güle güle kullan.

evet zaten canlı cıcekten gına gelmıstı hep nısan soz ısteme cıceklerım canlıydı ıkı hafta once ev tasırken atım hepsını en sonunda kıyamadım ama napım dur dur dokuluyor kızım rahat vermıyor

dsc9093.jpg

ben bu çiçeğe bayıldım hem çok değişik duruyor hemde canlı gibi çok tatlı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Back